Sveikos mergytės,
o aš vakar vakarop užsiėmiau žiurkikių darymu is karoliukų pagal schemutę, kuri patalpinta kelis puslapius atgal. Ir net pati nustebau - iš pirmo karto viskas pavyko Gaunasi tikros gražuolės Dabar pagavęs ūpas kokį 30 suvert - visiems artimiesiems ir draugams. Žiūrėsim kaip bus
QUOTE(briliance @ 2007 11 27, 23:13)
O as tai siemet apsiklijavau visus langus snaigytem ir eglutem
tokia plevele atrodo kaip serksnas, sviesos nesugeria, o is lauko labai graziai matosi o vaiku kanbari dar toki didziuli salti snaiges pucianti ir kaledu seni rogese skrendanti
tai vaikai eina aplink langus kaip muziejuj sakiau pinigus imt pradesiu uz paziurejima
tokia plevele atrodo kaip serksnas, sviesos nesugeria, o is lauko labai graziai matosi o vaiku kanbari dar toki didziuli salti snaiges pucianti ir kaledu seni rogese skrendanti
tai vaikai eina aplink langus kaip muziejuj sakiau pinigus imt pradesiu uz paziurejima
Gal galėtum nuotraukytę įmesti
QUOTE(odriana @ 2007 11 28, 07:59)
Beje, mano kuklus pasiūlymas-pasimerkit nusiskynusios vyšnios ar obels šakelę-Kalėdoms turėsite mažą stebuklą
Nu reiks pabandyti
QUOTE(vasarėja @ 2007 11 28, 22:00)
Man čia į elnią panašu
QUOTE(jurgyte111 @ 2007 11 29, 09:21)
Sveikos mergytės,
o aš vakar vakarop užsiėmiau žiurkikių darymu is karoliukų pagal schemutę, kuri patalpinta kelis puslapius atgal. Ir net pati nustebau - iš pirmo karto viskas pavyko Gaunasi tikros gražuolės Dabar pagavęs ūpas kokį 30 suvert - visiems artimiesiems ir draugams. Žiūrėsim kaip bus
o gal galetum paaiskint kaip darei?nes irgi labai noreciau, bet nei karto nesu verus ir gal geltum nuotrauka ideti, btut labai idomu pamatyt gatava vaizda
QUOTE(Endži @ 2007 11 29, 10:18)
o gal galetum paaiskint kaip darei?nes irgi labai noreciau, bet nei karto nesu verus ir gal geltum nuotrauka ideti, btut labai idomu pamatyt gatava vaizda
Aš taip pat norėčiau pamatyti gyvai ta peliuką
QUOTE(sandrul @ 2007 11 28, 07:37)
jei dar reiketu apie vainikus, tai as jum i emaila ar skype galeciau atsiusti nuskanavus zurnala... taip jau gavosi, kad tarp senesniu zurnaliuku galima atrasti kazka idomaus
Papildyta:
hm, o as vis tik tikrai jau karsciuot pradejau tik va, mano kaledini pasiruosima vis kas nors sutrukdo... jau vakar buvau nusiteikus nunert angeliuku, snaigiu... ir va, kad nori, tai siulu ir neturiu... tai gyvenu su ta mintim, kad greiciau apsilankyti parduotuvej... uztad bent jau zvakide ipusejau puosti... gaila, kad jums negaliu parodyti
Papildyta:
hm, o as vis tik tikrai jau karsciuot pradejau tik va, mano kaledini pasiruosima vis kas nors sutrukdo... jau vakar buvau nusiteikus nunert angeliuku, snaigiu... ir va, kad nori, tai siulu ir neturiu... tai gyvenu su ta mintim, kad greiciau apsilankyti parduotuvej... uztad bent jau zvakide ipusejau puosti... gaila, kad jums negaliu parodyti
jei nesunku, būčiau labai dėkinga
QUOTE(*Aušrė* @ 2007 11 29, 11:44)
Aš taip pat norėčiau pamatyti gyvai ta peliuką
Nezinau kaip jurgytei111 gavosi peliukas, bet turi gautis toks
Jurgyte111 imesk kaip tau gavosi ir papasakok daugiau kaip darei, nuo ko pradejai verti? nuo uodegytes?
Kai pareisiu į namus, tai pafotkinsiu ir ryt bandysiu įkelt. Bet aš neturiu 100 žinučių, bet gal kaip nors pasiseks. O daryti jį labai paprasta - aš irgi pirmą kartą pradedi nuo uodegos,taip kaip parodyta, o poto kur didesnis skaičius karoliukų, tai ten nugarytė, o kur mažesnis - ten pilviukas, nes peliukas toks tūrinis gaunasi. Hmm, nežinau ar aiškiai parašiau
Papildyta:
Taip, man toks ir gavosi. Ryt pabandysiu įkelt.
Papildyta:
Taip, man toks ir gavosi. Ryt pabandysiu įkelt.
Kažkurioje temoje apie cinamoną buvo rašoma, PAKARTOKIT Ar tas cinamonas kvepia? Man jo norisi dėl kvapo, kaip pakvepinti?
QUOTE(asita @ 2007 11 25, 21:20)
labas, nežinau ar kas jau rašė, jei pasikartosiu, nepykit. cinamono lazdelės parduodamos taip apdirbtos, kad neskleistų aromato kol jų nesumali arba nepakaitini. taigi, tam, kad cinamono lazdelės kvepėtų cinamonu, jas reikia pakaitinti tuščioj keptuvėj (kaip saulėgražas)
Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2007 11 29, 11:23)
Kažkurioje temoje apie cinamoną buvo rašoma, PAKARTOKIT Ar tas cinamonas kvepia? Man jo norisi dėl kvapo, kaip pakvepinti?
Kartais reik nepatinget kelis puslapius atgal paskaityt
QUOTE(Eva... @ 2007 11 29, 13:33)
Kartais reik nepatinget kelis puslapius atgal paskaityt
matosi, kad pati netinginti rašyti neatsakei, o postus sukonspektavai, šaunuolė bitė kol ne Adventas galima ir pasierzinti, lengvai
QUOTE(jurgyte111 @ 2007 11 29, 10:21)
Sveikos mergytės,
O gal galėtum įmesti tą schemutę, nes man nerodo
Peliukas
su visu aprašymu kaip daryti
su visu aprašymu kaip daryti
QUOTE(Lock @ 2007 11 29, 14:58)
O gal galėtum įmesti tą schemutę, nes man nerodo