ir as dziaugiuosi, kad maniskis nepyksta, nieko nesako na nesikisa i sita reikaliuka jei paprasau kokios pagalbos padeda arba jei nusugalvoju kaip padaryt paklausiu tai pasiulymu duoda va pernai padejo kaledini vainika padryt
QUOTE(snaige @ 2007 11 26, 13:19)
Mansikis bamba tik del to,kad sako poto nusibos tie papuosimai kol kaledos ateis Tipo jam per anksti.Nors as jau dabar pradejau ir nesiruosiu klausyt.
KAi paskaiciau,iskart tokia mintis kilo pries akis,prisigaudai peliuku ir sukabini ant uodegyciu sakes man jau galvoj mintys prastos,reik eit prasivedint
Nupirkau siandien kaspineliu raudonu,sakes kokie jie brangus bandysiu aprist geliu vazonus kaip nors.Noriu dar savo kaledine gele pasipust,nes ji man kaip akcentas ant palanges.Pas mane siais metais dominuoja raudonos,auksines ir oranzines spalvos
KAi paskaiciau,iskart tokia mintis kilo pries akis,prisigaudai peliuku ir sukabini ant uodegyciu sakes man jau galvoj mintys prastos,reik eit prasivedint
Nupirkau siandien kaspineliu raudonu,sakes kokie jie brangus bandysiu aprist geliu vazonus kaip nors.Noriu dar savo kaledine gele pasipust,nes ji man kaip akcentas ant palanges.Pas mane siais metais dominuoja raudonos,auksines ir oranzines spalvos
as tai pirksiu tas kaledines geles,turiu raudonu vazonu,ne raudoni o tokie geros spalvos bordo,ant lango statysiu,tia noriu 3 tu geliu
Papildyta:
QUOTE(Invincible @ 2007 11 26, 13:08)
nieko nesupratau,bandziau skaiciuoti karoliukus,bet jei raso vienoje puseje 7 tai 7 o kodel is kitos puses raso kita skaiciu
Mielosios auksarankės, gal kas galėtumėte pametėti idėjų kaip papuošti židinį
QUOTE(Rimse @ 2007 11 26, 15:05)
Mielosios auksarankės, gal kas galėtumėte pametėti idėjų kaip papuošti židinį
maciau Senukuose nuostabiu angeliuku skirtu ant zidinio
Mano vaikai jau spalio pabaigoj norejo namus puosti Siaip ne taip ikalbejau sulaukti gruodzio, tai jau suseke kad sestaieni reiks imtis darbo
O MB niekad nesipriesino namu puosybai ir nekritikavo, atidave si reikala i moteriskiu rankas - kas jam ir belieka tarp moteriskiu gyvenant
O MB niekad nesipriesino namu puosybai ir nekritikavo, atidave si reikala i moteriskiu rankas - kas jam ir belieka tarp moteriskiu gyvenant
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 11 26, 15:20)
Mano vaikai jau spalio pabaigoj norejo namus puosti Siaip ne taip ikalbejau sulaukti gruodzio, tai jau suseke kad sestaieni reiks imtis darbo
tai gal sausi jau vyras nebus vienas pagerbtas tarp moteru
nieko nesupratau,bandziau skaiciuoti karoliukus,bet jei raso vienoje puseje 7 tai 7 o kodel is kitos puses raso kita skaiciu
[/quote]
Tas peliukas bus pilnaviduris, cia aiskiau matosi, todel ir raso po kelis skaicius, nes karoliukai ir dvieju pusiu, t.y. peliukas turi ir pilva ir nugarele
o jei neaisku kap verti, nueik i rankdarbiu skyriu, i tema Karoliuku verimas (Biseris) Ten patars kaip verti, nes as susiradau schemutes, karoliukus susipirkau, bet dar neveriau, bet taip pat suversiu visiems seimos nariams po viena peliuka
[/quote]
Tas peliukas bus pilnaviduris, cia aiskiau matosi, todel ir raso po kelis skaicius, nes karoliukai ir dvieju pusiu, t.y. peliukas turi ir pilva ir nugarele
o jei neaisku kap verti, nueik i rankdarbiu skyriu, i tema Karoliuku verimas (Biseris) Ten patars kaip verti, nes as susiradau schemutes, karoliukus susipirkau, bet dar neveriau, bet taip pat suversiu visiems seimos nariams po viena peliuka
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 26, 17:22)
tai gal sausi jau vyras nebus vienas pagerbtas tarp moteru
Oj nezinom kas cia bus, laikom siurpriza Kol kas panashu kad banginio vaikas: jau kai pasivarto tai nors stauk
Vat cia mano pirmoji Kaledine dekoracija prie lauko duru
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 11 26, 17:51)
Oj nezinom kas cia bus, laikom siurpriza Kol kas panashu kad banginio vaikas: jau kai pasivarto tai nors stauk
wow, kokia kompozicija Šaunuolė. Aš kiekvienais metais, netgi vasara kuriu įvairias kompozicijas iš gatvės pusės, tik aišku temos priklauso nuo metų laiko. Šiais metais irgi papuošiu Labai graži kompocija tavo
Cia, virtualus snaiguciu karpymas Tik nezinau ar reik registruotis Ir siaip, panarsykit, nes daug geru ideju yra
http://snowflake.bhg.com/
http://snowflake.bhg.com/
uj, saunus tas puslapiukas trumpam uzejau, tai pastebejau, kad ideju turesiu ne tik, kai puosiu namus Kaledom, bet dar kai ir savo kambari kada nors irenginesiu
http://www.made-in-c...M0604097KS-.jpg
labai noreciau tokiu poros elniuku is gatves puses ir papuost juos lemputem
labai noreciau tokiu poros elniuku is gatves puses ir papuost juos lemputem