QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 10 26, 18:19)
Manau, po Vėlinių iškart
Nepatinka man tokia ankstyva prekyba, šventės "kišimas". Žmonės suirsta, kol pati šventė spėja ateit, jau ir nusibosta
o as dziaugiuosi,kad pradeda anskciau prekiauti..tada turi laiko paieskoti graziu dalykeliu papuosimams,taip pat ne per viena menesim gali nusipirkti,tai ko norisi
Papildyta:
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 10 26, 19:30)
Labai laukiu Kalėdų ir noriu jų, bet nelaikau švente ir jos laukimu tų blizgučių parduotuvėse.
Man smagu mintyse svajoti apie jas, ruošti dovanas ar gaminti namų puošybos detales, bet, dar syk kartoju: prekybiniai triukai manęs nežavi. Nuo to šventė tik atsibosta, žmonės praranda šventinę nuotaiką, o ir išleidžia daugiau (logiška - kuo ilgiau prekybos centruose bus Kalėdinių prekių, tuo daugiau žmonės jų išpirks.
Tuo ir naudojamasi
)
o kodel galvojate,kad visiems atsibosta......kodel galvojate,kad praranda sventine nuotaika....manau savo nuotaika zmogus kuriasi pats,nepriklausomai nuo prekybininku.....o man pvz smagu pirkti puosybos detales,yra tirkkrai laaabai graziu ir labai brangiai kainuojanciu,..negaliu ju is karto nusipirkti..tad smagu,kad per keleta menesiu galiu igyvendinti,tai ka susikurusi vizijose
Papildyta:
QUOTE(RaimaMarisa @ 2008 10 26, 20:42)
beje gal kuri is jusu galetu man nunerti keleta anglelu ar kokiu kitu grozybiu kaledom(zinoma atsiskaitytumeme,geriausia butu Kaune,bet nebutinai)
zinau,kas neria nuostabius angeliukus
Papildyta:
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 10 27, 08:30)
o ką manot apie senovišką eglutės puošimą saldainiais ir mažučiais obuoliukais?(man pačiai nėra kantrybės rišti obuoliukus, o saldainius-....na...pagunda kaip velnias vilioja
)
labai grazu turetu buti...deja,kol namie yra mazu vaikuciu,tokie saldainiukai greitai dingtu nuo eglutes