Labuka jungiuosi ir as, radau daug ideju savo namuciams
netycia radau kaip galima paciom pauosti zaisliukus...
kazkur maciau klausimuka del cinamono lazdeliu, tai patariu jas pirkti iki gruodzio menesiu, klaipedoj ju specializuotuose alieju-prieskoniu parduotuvese buna
oi kaip gerai kad sia tema radau nes jau tuoi pradesiu ruostis kaledoms o kada jus pradesit namus puost? kazin akda parduotuves prades pardavinet kaledines apributikas?
QUOTE(RaimaMarisa @ 2008 10 26, 19:13)
oi kaip gerai kad sia tema radau nes jau tuoi pradesiu ruostis kaledoms o kada jus pradesit namus puost? kazin akda parduotuves prades pardavinet kaledines apributikas?
Manau, po Vėlinių iškart Nepatinka man tokia ankstyva prekyba, šventės "kišimas". Žmonės suirsta, kol pati šventė spėja ateit, jau ir nusibosta
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 10 26, 19:19)
Manau, po Vėlinių iškart Nepatinka man tokia ankstyva prekyba, šventės "kišimas". Žmonės suirsta, kol pati šventė spėja ateit, jau ir nusibosta
ir man nepatinka "kaledine nuotaika" nuo spalio menesio.... iki gyo kaulo igrysta, bet va savom rakom ruosti smulkmeneles jau manau pats tas, bet namus puosim likus max 2 savaitem , gal net veliau, nes namie stovi tik gyva egle
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2007 12 18, 08:19)
Supratau Aš tai nesiruošiau purkšt langų , sniegeliu apipurškinėjau kankorėžius
O kazin galima purkst ant plastikiniu langu?
noriu pareikšti savo nepiktybinę nuomonę, kad toks šventinis bumas nuo lapkričio vidurio, man labai nepatinka kasmet tokiu metu iki pat Kalėdų noriu dingti kur nors ten kur negyvenama mano šeimoje yra paprotys, kurį aš labai branginu-Kalėdų eglutę puošiam visa šeima Kūčių vakarą prieš vakarienę, eglutė būna tik gyva, ir tada kai susėdam vakarieniauti, tikrąja ta žodžio prasme-kvepia Kalėdom iki Kūčių vakaro namuose nė pėdsako Kalėdų tam kad nesugadinti to žavingo šventės laukimo
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 10 26, 21:52)
noriu pareikšti savo nepiktybinę nuomonę, kad toks šventinis bumas nuo lapkričio vidurio, man labai nepatinka kasmet tokiu metu iki pat Kalėdų noriu dingti kur nors ten kur negyvenama mano šeimoje yra paprotys, kurį aš labai branginu-Kalėdų eglutę puošiam visa šeima Kūčių vakarą prieš vakarienę, eglutė būna tik gyva, ir tada kai susėdam vakarieniauti, tikrąja ta žodžio prasme-kvepia Kalėdom iki Kūčių vakaro namuose nė pėdsako Kalėdų tam kad nesugadinti to žavingo šventės laukimo
turbut labai smagu...o kiek laiko paskui viska laikot? iki triju karaliu?
[quote=Nimbamedė,2008 10 26, 20:52]
noriu pareikšti savo nepiktybinę nuomonę, kad toks šventinis bumas nuo lapkričio vidurio, man labai nepatinka
Dekui uz jusu nuomone bet ar butina jei reiksti ten, kur zmones dziaugiasi Kaledom..ir nori dziaugtis jomis kuo ilgiau..
noriu pareikšti savo nepiktybinę nuomonę, kad toks šventinis bumas nuo lapkričio vidurio, man labai nepatinka
Dekui uz jusu nuomone bet ar butina jei reiksti ten, kur zmones dziaugiasi Kaledom..ir nori dziaugtis jomis kuo ilgiau..
QUOTE(amber123 @ 2008 10 26, 20:10)
Labai laukiu Kalėdų ir noriu jų, bet nelaikau švente ir jos laukimu tų blizgučių parduotuvėse. Man smagu mintyse svajoti apie jas, ruošti dovanas ar gaminti namų puošybos detales, bet, dar syk kartoju: prekybiniai triukai manęs nežavi. Nuo to šventė tik atsibosta, žmonės praranda šventinę nuotaiką, o ir išleidžia daugiau (logiška - kuo ilgiau prekybos centruose bus Kalėdinių prekių, tuo daugiau žmonės jų išpirks. Tuo ir naudojamasi )
na nezinau kaip jus, bet as galvoju, kad cia tema kaip puosim namus kaledom, o ne nuomoniu reiskimas kam patinka ar ne patinka kad taip anksti puosesi vitrinos na atejo tokie laika ir nieko mes cia nepakeisim as anglijoje siuo metu ir cia jau kai kurios parduotuves pasipuosusios kaledom na ir nieko to nepakeisi.
o sakykit gal kuri isbandet tas cinamono lazdeles? kiek laiko jos kvepia pakabintos?
bandysiu ikelti pernai metu puosta eglute su savo nertais angeliukais. Kaip grizau is anglijos tai pas mama namuose papuosiau.
o sakykit gal kuri isbandet tas cinamono lazdeles? kiek laiko jos kvepia pakabintos?
bandysiu ikelti pernai metu puosta eglute su savo nertais angeliukais. Kaip grizau is anglijos tai pas mama namuose papuosiau.
QUOTE(raganaite2005 @ 2008 10 26, 22:45)
na nezinau kaip jus, bet as galvoju, kad cia tema kaip puosim namus kaledom, o ne nuomoniu reiskimas kam patinka ar ne patinka kad taip anksti puosesi vitrinos na atejo tokie laika ir nieko mes cia nepakeisim as anglijoje siuo metu ir cia jau kai kurios parduotuves pasipuosusios kaledom na ir nieko to nepakeisi.
cia ne i tema biski prasidejo... as cinamono lazdeliu nebandzius. bet pas pazystama buvo ir sake gan neblogai... tik kur ju isigyt ir kokiu ideju su jom puost turit?
QUOTE(raganaite2005 @ 2008 10 26, 20:45)
QUOTE(RaimaMarisa @ 2008 10 26, 20:53)
as cinamono lazdeliu nebandzius. bet pas pazystama buvo ir sake gan neblogai... tik kur ju isigyt ir kokiu ideju su jom puost turit?
kvepia ilgokaibet tik pajudintos arba jei praeini salia ju t.y. pajudini ora....o ideju...daug galima vainika aparisti, bantuku apjuosus ant eglutes, ar siaip kaip detale sventine padeti, kvapas geriau jauciasi jei netoli zvakiu buna, galima ir eglute is lazdeliu padaryt ir apelsino senio besmegenio sluotos daly....cia jau fantazijos tikrai nepritruks