Stai kiokiu groziu galim pasidaryti is lempuciu
QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 03, 12:05)
cia tai geras
Sveikutes, kiek grazu dalyku jus cia randat saunuoles nu jo su lempa tai ciatikrai geras prigalvoja zmones siaubas. Sakykit gal kurizinot kur galima nusipirkti cinamono lazdeliu labai noriu siemet pasipuosti su jom.
Tikrai labai faina su tom lemputėm. O kuo jas čia nudažo?
Nu geras reiks varyt lempučių pirkti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 10 04, 16:42)
Nu geras reiks varyt lempučių pirkti
gerumo tai geras, bet tai tokius nebent grynai ant eglutės kaip žaisliuką kabinti, juk dūžta
-------
Širdele, lempučių nereikia pirkti - perdegusių neišmesk
------
dar galima pasidaryti nykštukų, saldainių iš wc popieriaus kartoninių rulonėlių, kurie lieka, sunaudojus popierių. mačiau kažkokioj vokiškoj knygoj, labai gražiai atrodė. ten juos nuspalvina, apklijuoja, apvynioja, blizgučiais apipurškia. na, ir jų lengviau prisirinkti negu perdegusių lempučių bet kai mano abi kairės rankos, tai man neišėjo gražiai
QUOTE(muminukas @ 2008 10 05, 10:43)
-------
1.Širdele, lempučių nereikia pirkti - perdegusių neišmesk
------
2.dar galima pasidaryti nykštukų, saldainių iš wc popieriaus kartoninių rulonėlių, kurie lieka, sunaudojus popierių. mačiau kažkokioj vokiškoj knygoj, labai gražiai atrodė. ten juos nuspalvina, apklijuoja, apvynioja, blizgučiais apipurškia. na, ir jų lengviau prisirinkti negu perdegusių lempučių bet kai mano abi kairės rankos, tai man neišėjo gražiai
1.pas mane seeenai nebera tokiu lempuciu
2.gal turi kokia nuorodele,kaip pasigaminti turiu prisikaupusi tu kartono ruloneliu,bet neturiu nuorodos,kaip graziai pasigaminti
QUOTE(muminukas @ 2008 10 05, 12:43)
gerumo tai geras, bet tai tokius nebent grynai ant eglutės kaip žaisliuką kabinti, juk dūžta
-------
------
dar galima pasidaryti nykštukų, saldainių iš wc popieriaus kartoninių rulonėlių, kurie lieka, sunaudojus popierių. mačiau kažkokioj vokiškoj knygoj, labai gražiai atrodė. ten juos nuspalvina, apklijuoja, apvynioja, blizgučiais apipurškia. na, ir jų lengviau prisirinkti negu perdegusių lempučių bet kai mano abi kairės rankos, tai man neišėjo gražiai
-------
------
kad pas mus tos lemputės kur per porą metų kartą tik perdega
o gal gali tos knygos nuotraukytę įmesti
na,aš manau, kad visokie vokiečiai ir anglai tuos dalykėlius iš perdegusių lempučių gamina, jeigu jau ir wc popieriaus rulonėlius pritaiko turiu ambasadorienių mugėje pirktą eglutės žaisliuką-nykštuką, pagamintą iš kamštinio šampano kamščio (ne plastmasinio). vąšeliu nunerta maža raudona skraistelė, maža raudona kepurėlė su kilpelė, veidukas nupieštas - ir viskas, o atrodo labai mielai ir gražiai.
--------------------
nuorodos neturiu, ryt, jei nepamiršiu, darbe pažiūrėsiu, kokia tos knygos metrika. manau turėtų būti bent kokių 6 metų senumo
šiaip įmanoma ir nupasakoti.
Saldainis:
tą kieto kartono rulonėlį įvynioja į pvz. tampomą spalvotą popierių, galus suriša kokiu kaspinėliu ar blizgučiu - ir saldainis.
Nykštukas:
rulonėlį nudažo guašu (akvarelė per silpna). kai nudžiūva, klijuoja popierinę ar vatinę, veltinę barzdą, akis, nosį nupiešia ar iš plastilino,ar iš kokios džiovintos uogos, o kepurę daro iš apskritimo - kaip mokykloje grybus darydavome. įkerpa apskritimą ir suklijuoja.
tai va iš tokių 24 sunumeruotų nykštukų buvo ir padarytas advento kalendorius, jie ten ant komodos ar pan susitatyti. manau, labiausiai tinka daryti kartu su kokiu 5-8 metų vaiku nors man pačiai ne ką geriau išėjo
------------------------------------
prisigaminusios tokių visokių iš wc rulonėlių ir perdegusių lempučių, drąsiai galėtume pozuoti Žmonėms kaip labai ekologiškos
--------------------
nuorodos neturiu, ryt, jei nepamiršiu, darbe pažiūrėsiu, kokia tos knygos metrika. manau turėtų būti bent kokių 6 metų senumo
šiaip įmanoma ir nupasakoti.
Saldainis:
tą kieto kartono rulonėlį įvynioja į pvz. tampomą spalvotą popierių, galus suriša kokiu kaspinėliu ar blizgučiu - ir saldainis.
Nykštukas:
rulonėlį nudažo guašu (akvarelė per silpna). kai nudžiūva, klijuoja popierinę ar vatinę, veltinę barzdą, akis, nosį nupiešia ar iš plastilino,ar iš kokios džiovintos uogos, o kepurę daro iš apskritimo - kaip mokykloje grybus darydavome. įkerpa apskritimą ir suklijuoja.
tai va iš tokių 24 sunumeruotų nykštukų buvo ir padarytas advento kalendorius, jie ten ant komodos ar pan susitatyti. manau, labiausiai tinka daryti kartu su kokiu 5-8 metų vaiku nors man pačiai ne ką geriau išėjo
------------------------------------
prisigaminusios tokių visokių iš wc rulonėlių ir perdegusių lempučių, drąsiai galėtume pozuoti Žmonėms kaip labai ekologiškos
Tikrai nuostabios idejos su lemputemis ;] bandysiu pati pasidaryti
QUOTE(raganaite2005 @ 2008 10 03, 12:50)
Sveikutes, kiek grazu dalyku jus cia randat saunuoles nu jo su lempa tai ciatikrai geras prigalvoja zmones siaubas. Sakykit gal kurizinot kur galima nusipirkti cinamono lazdeliu labai noriu siemet pasipuosti su jom.
pernai senukuose pirkau