Kadangi aš pati šį portalą atradau visai neseniai, todėl net ir šiek tiek ansčiau jūsų paskelbtos idėjos mano namuose taps malonia staigmena
Jungiuosi ir aš prie jūsų
rimulia12, labai gražu
rimulia12, labai gražu
http://www.tindirind...php?page_id=934
va labai gera ideja eglutei pasidaryt
va labai gera ideja eglutei pasidaryt
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 09 06, 14:44)
Mane tai pavergia raudonos žvakės. Didelės, mažos, storos ir ne... Taip paprasta, bet sukuria neeilinę nuotaiką
Šįmet dar anksčiau norisi, kad Kalėdos kuo greičiau atkeliautų. Ateina ir praeina labai greit, bet tas ruošimasis, puošimasis, dvasia suteikia labai daug džiaugsmo ir gerų emocijų
Šįmet dar anksčiau norisi, kad Kalėdos kuo greičiau atkeliautų. Ateina ir praeina labai greit, bet tas ruošimasis, puošimasis, dvasia suteikia labai daug džiaugsmo ir gerų emocijų
Ech greičiau ateitų tos Kalėdos, pasiilgau eglutės puošimo
QUOTE(ingakyca @ 2008 09 06, 16:31)
Ech greičiau ateitų tos Kalėdos, pasiilgau eglutės puošimo
O aš - viso to laukimo ir ruošimosi...
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 09 06, 14:44)
Mane tai pavergia raudonos žvakės. Didelės, mažos, storos ir ne... Taip paprasta, bet sukuria neeilinę nuotaiką
O man labai patinka daug sviesu ir auksine su raudona spalvos. Niekaip nesugalvoju kai reikia namus siemet papuosti