Mes jau irgi po truputį kalėdinės nuotaikos inešam į namus
Vakar ant židinio savo rankų darbo kalėdines kojnaites pakabinau ir vainiką su keturiom žvakėm. O šiandien Urtė išsiprašė eglutes tai reikės tikriausiai biški kiemą apravėt, kadangi gyvename nuosavame name tai gal turit idėjų kaip papuošti kiemą?
QUOTE(Fidzi @ 2007 12 02, 11:23)
Vakar ant židinio savo rankų darbo kalėdines kojnaites pakabinau ir vainiką su keturiom žvakėm. O šiandien Urtė išsiprašė eglutes tai reikės tikriausiai biški kiemą apravėt, kadangi gyvename nuosavame name tai gal turit idėjų kaip papuošti kiemą?
O kas kieme? Jei medžiai, galima bandyt puošt juos, (lemputėmis ar girliandomis), Ant tvoros ar ant namo sienos galima pritvirtinti tokių kaip šviečiančių plokščių briedžių (jų pakraštys apvyniotas lemputėmis, labai gražu tamsoje). Esu mačius prie vieno namo tokių milžiniškų žvakių, (tokios kaip daug kartų padidintos "kapsulės"), atrodo įspūdingai, deja, nežinau kur galima jų įsigyti. O eglę puošit viduj ar lauke?
Beje, gal gali įkelt židinio su kojinėmis nuotrauką?
labai grazus paveiksliukai galima is kokio grazaus popieriaus issikarpyti ir ant lagu ussiklijuoti graziai atrodytu arba trafareta pasidaryt ir ispurksti.
QUOTE(raganaite2005 @ 2007 12 02, 16:07)
labai grazus paveiksliukai galima is kokio grazaus popieriaus issikarpyti ir ant lagu ussiklijuoti graziai atrodytu arba trafareta pasidaryt ir ispurksti.
Galima dar su stiklo dekoro dažais padaryt tokius piešinius (matyt žinai, "glass deco") Pas mane taip ir yra
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 02, 10:52)
Labai gražūs vaizdai O paveikslėliai tavo gamybos? Ir gal gali pasakyt kas vazoj, kur su raudonais burbuliukais?
Ačiū, paveikslėliai mano siuvinėti O vazoj šakos su raudonom ir baltom uogom iš šalia esančio miškelio
Jolita.martyna, pavydžiu Tau, kad tokius žaisliukus radai. Ir aš norėčiau kur rasti (nors nusipirkti)
QUOTE(Loretoidas @ 2007 12 02, 17:33)
Ačiū, paveikslėliai mano siuvinėti O vazoj šakos su raudonom ir baltom uogom iš šalia esančio miškelio
Jolita.martyna, pavydžiu Tau, kad tokius žaisliukus radai. Ir aš norėčiau kur rasti (nors nusipirkti)
Išsiuvinėti? Aš galvojau, kad jie nupiešti Matosi, kiek daug darbo, kruopštumo ir meilės į juos įdėta
QUOTE(Loretoidas @ 2007 12 02, 16:33)
O as galvoju,juk daug kas ismeta tokius ar ne...gal laiptinese salia prie duru parasyti skelbima,kad surenku/superku tokius zaisliukus
Loteroidai....LABAI GRAZIAI GYVENI.....gal imestum dar savo namo/buto (nezinau kur gyveni ) foto...pasigrozejimui
QUOTE(Fidzi @ 2007 12 02, 11:23)
Gal žinote tą keturių žvakių reikšmę?
Sako jas lyg po vieną reikia deginti kiekvieną sekmadienį, o penktą per vidurį uždegti Kūčių vakarą? Ar taip?
Ir dar esu girdėjusi, kad net spalvos turi būti atitinkamos tų žvakių?
Gal kas žino ir galėtų pakomentuoti?
Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2007 12 02, 17:33)
Gal žinote kaip šis augalas vadinasi?
Keturios zvakes simbolizuoja keturias Advento savaites, jos turetu buti trys violetines(atgailos spalva) ir viena rozine(dziaugsmas)-cia pagal baznycia, bet nuo seno pas mus dedavo baltas arba naturalias(vasko sp.) Turi jos ir pavadinimus, tik nelabai prisimenu-kazkaip pirma pranaso, antra Betliejaus, paskui piemeneliu ir angelu(nebezinau kuri pirmiau). Bet skirtingose salyse tie pavadinimai skiriasi, o ir spalvos savitos zvakiu buna. Vis po nauja uzdegti reikia sekmadieniais, o per Kucias dega jau visos keturios(penkta nepriklauso)
na va pasidariau as peliuka
QUOTE(Endži @ 2007 12 03, 13:44)
kiek maždaug laiko darote tuos peliukus? Ir kur perkat karoliukus?
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 03, 13:52)
kiek maždaug laiko darote tuos peliukus? Ir kur perkat karoliukus?
na man kazkur valanda iseina, nes turiu jau ilgokus nagus, tai sunku sugrabaliuot karoliukus karoliukus pirkau universilinei parduotuvei