Sveiki Tęsiam temą
Sena tema čia
Praeitoje daugiausiai prisipliurpė :
raganaite2005 56
*Širdelė* 28
jolita.martyna 21
Taigi, sėkmės dalinantis idėjomis, nuotraukomis ir Kalėdine nuotaika
Migliuk ačiū už naują temą
O aš pradėjau namie snaigių karpymą
O jau koks grožis
O aš pradėjau namie snaigių karpymą
QUOTE(raganaite2005 @ 2007 11 23, 19:14)
O jau koks grožis
dekui uz pagyrima dekui net nustebau pamacius kad tiek prippliurpiau geras i pirma vieta pataikiau
Papildyta:
na eglute tai perdaug prikrauta man asmeniskai. O kad istikruju tiek dovaneliu rasciau atsikelus Kaledu ryta mmmm nesupykciau
Papildyta:
na eglute tai perdaug prikrauta man asmeniskai. O kad istikruju tiek dovaneliu rasciau atsikelus Kaledu ryta mmmm nesupykciau
Aciu uz nauja temele labai grazi eglute.
Sirdele kaip karpai snaiges,gal galetum pasidalinti idejomis,nemoku as karpyti ju,o pagal Raganaites2005 foto,kur idejo,nelabai ten suprantu
Sirdele kaip karpai snaiges,gal galetum pasidalinti idejomis,nemoku as karpyti ju,o pagal Raganaites2005 foto,kur idejo,nelabai ten suprantu
Migliuk.....isduoj paslapti....is ko ir kaip tie paukstukai virs eglutes.....
QUOTE(raganaite2005 @ 2007 11 24, 15:20)
dekui uz pagyrima dekui net nustebau pamacius kad tiek prippliurpiau geras i pirma vieta pataikiau
Papildyta:
Papildyta:
O man patinka tokios perkrautos eglutės Šiemet planuoju pati tokią pabandyt pasidaryt (ta prasme ne tokią kaip paveikslėly, o tokią perkrautą) puošiu ir minkštais žaislais, ir angeliukais, ir žaisliukais... Tik stengsiuos išlaikyt raudoną ir auksinę spalvas
Papildyta:
QUOTE(AGFA @ 2007 11 24, 21:52)
Migliuk.....isduoj paslapti....is ko ir kaip tie paukstukai virs eglutes.....
Na, eglė ne mano, bet manau kad paukščiai medžiaginiai (bent jau aš juos taip daryčiau) su vielut profilį, ir apsiūt medžiaga. Šiaip paveikslėlis iš interneto, galima paieškot, kaip daryt
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 24, 20:56)
O man patinka tokios perkrautos eglutės Šiemet planuoju pati tokią pabandyt pasidaryt (ta prasme ne tokią kaip paveikslėly, o tokią perkrautą) puošiu ir minkštais žaislais, ir angeliukais, ir žaisliukais... Tik stengsiuos išlaikyt raudoną ir auksinę spalvas
Papildyta:
Na, eglė ne mano, bet manau kad paukščiai medžiaginiai (bent jau aš juos taip daryčiau) su vielut profilį, ir apsiūt medžiaga. Šiaip paveikslėlis iš interneto, galima paieškot, kaip daryt
Papildyta:
man irgi tokios egles patinka
O kur jūs cinamono lazdelių randat pirkti? kažkaip nemačiau aš jų dar anyžiaus vaisiai džiovinti labai gražiai atrodo, bet vėlgi nemačiau jų šviežių O apelsinai ant radiatoriaus ilgokai džiuvo pas mane Dar nesugalvojau, ką su jais darysiu, tai kol kas sudėjau į lėkštę su konkorėžiais ant palangės
hm, jei as tiek visko ant savo eglutes prikabinciau, tai jauciu sakos neatlaikytu nors gal reikes ir man ka nors panasaus sumastyti, nes jau kokius 3 metus is eiles vis su tais paciais zaisliukais puosiu... uch, kazko naujo reikia