Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

QUOTE(sygyta @ 2007 11 08, 21:34)
http://public.fotki....s/sportininkes/

imetu ir as keleta uzuolaideliu.  biggrin.gif mamytems,kurios man raso sutaupysiu siek tiek laiko biggrin.gif
beje,britai labai megsta pelmetus ( net nezinau kaip lietiviskai jie vadinasi,tos plokstes virs uzuolaidu) ,o lietuviai tokiu dalyku kratosi biggrin.gif

ojiesaw, o aš jau kokie 3-4 metai ieškau ieškau tų "lentų" ir nesugalvoju, kaip čia pasielgus. Mąsčiau prie lubinio karnyzo "prilipint" juostelę su portjerų medžiaga, bet atsisakiau dėl tam tikro niuansėlio.. Vat toji lenta būtų kaip tik idealus variantas bigsmile.gif Gal gali papasakot, kaip ji pas jus atrodo pradiniam būvy ir apipavidalinimo eigoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 11 08, 21:34)

labai idomiai tie palmetai atrodo bigsmile.gif
beje, svetaineje man nesiderina prie lempos ir tokiu uzuolaidu stiliaus tos zebrines kedes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 10, 10:33)
labai idomiai tie palmetai atrodo bigsmile.gif
beje, svetaineje man nesiderina prie lempos ir tokiu uzuolaidu stiliaus tos zebrines kedes  schmoll.gif

cia jau interjero dizaineriu darabs,ne mano biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 10 lapkričio 2007 - 09:54
QUOTE(Deimantukas @ 2007 11 07, 16:52)
einu as nufotkint jum savo naujasias uzupolaidas, tuoj imesiu foto biggrin.gif

Na stai, kazkaip tin sunkiai gauasi fotorafuoti uzuolaidas tongue.gif  Nakti kai uzskleidziam naktines, tai visa diena ismiegot galima, taip tamsu bigsmile.gif Svetaine:
user posted image
user posted image
MiegAmasis:
user posted image
user posted image

Labai labai gražu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 11 07, 16:52)
einu as nufotkint jum savo naujasias uzupolaidas, tuoj imesiu foto biggrin.gif

Na stai, kazkaip tin sunkiai gauasi fotorafuoti uzuolaidas tongue.gif  Nakti kai uzskleidziam naktines, tai visa diena ismiegot galima, taip tamsu bigsmile.gif Svetaine:
user posted image
user posted image
MiegAmasis:
user posted image
user posted image

Na as pas save tai tikrai tokiu nekabinciau schmoll.gif .Nu bet del skonio nesigincijama jai kam garazu tai prasau.
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2007 11 10, 20:24)
Na as pas save tai tikrai tokiu nekabinciau schmoll.gif .Nu bet del skonio nesigincijama jai kam garazu tai prasau.

o man pirmos visai mielos wub.gif tik nepatinka tas radiatorių uždengimas schmoll.gif kam juos taip slept jei jie ten vistiek yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 11 10, 21:40)
o man pirmos visai mielos  wub.gif  tik nepatinka tas radiatorių uždengimas  schmoll.gif  kam juos taip slept jei jie ten vistiek yra  g.gif

Tai del to ir visas vaizdas ju yra sugadintas.Jei butu jos kaip priklauso gal ir neblogai atrodytu,bet dabar schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2007 11 10, 23:38)
Tai del to ir visas vaizdas ju yra sugadintas.Jei butu jos kaip priklauso gal ir neblogai atrodytu,bet dabar schmoll.gif .

Jos ir nera slepiamos, tiesiog tuo metu taip gulejo ir nufotkinau mirksiukas.gif atsobosta man i juos zziuret uzdengiu... pasiilgstu-atidengiu, viskas paprasta mirksiukas.gif
o kam negrazu, tai tiesa skonio reikalas, as nuo ju kaifuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
DEIMANTUK, super užuolaidytės ypač pirmosios 4u.gif

Kiek mokėjai už medžiagą jei nepaslaptis ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Deimantuk man ir patiko tavo uzuolaidu medziaga, jei gali parasyk vieta gariunuose kur pirkai medziaga, ir kiek metro kain, jei nesunku , aciu.
Atsakyti
QUOTE(Blizge @ 2007 11 11, 21:16)
Deimantuk man ir patiko tavo uzuolaidu medziaga, jei gali parasyk vieta gariunuose kur pirkai medziaga, ir kiek metro kain, jei nesunku , aciu.

tikrai vietos nezinau, nes mane ten pazistama nuvede, tel galiu atsius i a.z. pati dizainere paaiskint kurten rast jas... net nezinau kiek ten kas man kainavo, bengroje sumoje isejo 2500lt. tai tikrai nera daug mirksiukas.gif na zinoma plius karnizai begeliai apie 550lt ir meistro darba apie 200lt ax.gif
Atsakyti
gal kas zino kaip kirpti medziagele tokiom uzuolaidom, kur virsuj nezinau kaip lietuviskai teisiklingai vadinasi, nes siuti pati pasiuciau o va kaip medizaga iskirpti ? doh.gif turiu omeny tie pusiau ratai 4u.gif gerai butu i az mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti