Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

QUOTE(svete @ 2008 04 08, 11:50)
Cia radau viena is siaubo serijos - neradau, kur yra tas skyrelis apie kicinius interjerus, bet kadangi esme cia uzuolaidos ir kiti skuduriukai, tai ideziu pasidziaugti. P.s. cia is siaulieciu firmos decorosa.lt puslapio (ten ir graziu dalyku yra tarp kitko) doh.gif

Papildyta:

joo....toks kambarys isivaizduoju tiktu Drakulai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sirmas galima daryti ir is tamsios medziagos. Dareme sirmas is juodos roletu medziagos. Rezultatas - uztraukus sirma ir diena kambaryje tamsoka.
Taip kad jeigu patinka sirmos - tai ir dekite. Kaina truputi aukstesne nei roletu, bet nelabai daug.

QUOTE(Laksmi @ 2008 04 05, 20:51)
Sveikos merginos!
Gal galetumet patarti, as kraustausi is proto ir nezinau ka daryti su langais gyvenamajam kambaryje. Mes tik ka persikraustem, zodziu, dar bardakas didelis smile.gif.
Pabandysiu nupasakot situacija - kambaryje yra balkonas su stumdomom durim (apie 2,5 m plocio), gretima siena statmenai taip pat stikline nuo lubu iki grindu (balkono sonas), salia dar vienas langas i ta pacia lauko puse, tik jis 'iki puses', apie 3,5m plocio. Po juo radiatorius, kurio nesinoretu uzdengti. Bendras plotis yra apie 7,5 metro. Uzuolaidos nuo lubu iki zemes visiems trims langams kainuos tris karves  g.gif O dar kiek visko reikia naujiems namams, kapeiku neuzteks.

Vyras siulo derinti skirtingus ilgius ir skirtingas uzuolaidas - roletus dideliems langams ir 'normalias' uzuolaidas standartiniam langui. Man kazkaip  schmoll.gif  schmoll.gif As pati labiau noreciau paneliu http://www.kokinteri...thumb/57142.jpg, bet jos persvieciamos, o vakarui noretusi visiskai uztamsintu langu, nes namas priesais mus stovi, viesumo nesinori blush2.gif

Gal kas turit genialia ideja kaip aprengti langucius?  wub.gif

Atsakyti
Teo, kur tu, prašom atsiliepti, parašiau asmeninę žinutę wink.gif
Atsakyti
Seniuose klausiau del romaneciu mechanizmo tai kainos tokios: mechanizmas su vievelemis 108lt , o su grandinele 180.
Tik jie rinkinuku neturi , o vietoje atpjauna reikiama ilgi ir visas kitas detales reikia prikti atskirai. Tai cia visur taip ar gal kur yra jau sukomplektuotu mechanizmu?

Atsakyti
user posted image

čia mano roletas smile.gif į visą kitą nekreipti dėmesio laukiu remontų nesulaukiu doh.gif
Atsakyti
grazus, toks minimalistinis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

prisipazinsiu - temos neskaiciau tai ir nezinau ar butu atsakymas joje i mano klausima. O klausimas va sitoks: mano kambaryje yra vienintelis langas. Jis trikampio formos, gana nemazas. Siltomis dienomis saule labai sviecia pro ji o uzuolaidu ar dar ko nors jam neturiu. Gal kas zino kur galima butu isisgyti tokiu uzuolaidu ar zaliuziu trikampio formos langui?
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 04 07, 17:33)
Labas, o tu gal siūni ir ne sau  ax.gif ? Paprasčiausiai reikėtų atsiūti užuolaidas.

Sveikute,
po 4m pertaukos nusipirkau siuvimo masina smile.gif tai bandysiu vel prisiminti kaip kas daroma ir pan smile.gif kadangi seniai to nedariusi, tai nesisiulyciau i pagalba smile.gif nebent tinka sleivai-kreivai (juk visko buna doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 04 09, 16:04)
grazus, toks minimalistinis smile.gif

ačius čia bus vaikų kambarys nesinori ko nors rėkiančio
Atsakyti
QUOTE(kankorezis @ 2008 04 09, 15:31)
Teo, kur tu, prašom atsiliepti, parašiau asmeninę žinutę wink.gif

Labai atsiprasau buvo perpildytasupermamos pasto dezute doh.gif
jei ka gali rasyti ir teodora9@gmail.com smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretotia @ 2008 04 09, 17:05)
Sveikos, 

prisipazinsiu - temos neskaiciau tai ir nezinau ar butu atsakymas joje i mano klausima. O klausimas va sitoks: mano kambaryje yra vienintelis langas. Jis trikampio formos, gana nemazas. Siltomis dienomis saule labai sviecia pro ji o uzuolaidu ar dar ko nors jam neturiu. Gal kas zino kur galima butu isisgyti tokiu uzuolaidu ar zaliuziu trikampio formos langui?

Trikampiu langui gali buti tik individualus uzsakymas tiek uzuolaidom, tiek roletam.
Uzsiimu tik uzuolaidomis, tai galiu patarti deti begeli arba karniza pagal poreiki. Uzuolaidos trikampio virsuje uzsifiksuoja, kad nenuciuoztu zemyn. Norint praverti uzuolaidas reikia daryti parisimus(galima prisigalvoti visokiu). Galima deti ir romanetes, bet turi buti virsuje daugiau vietos arba langas - lango virsutine dalis neatsidaranti. Siuo atveju reiktu vietoje matuotis.

Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2008 04 09, 18:50)
Labai atsiprasau buvo perpildytasupermamos pasto dezute  doh.gif
jei ka gali rasyti ir teodora9@gmail.com smile.gif

parašiau, tai atsiliepk greičiau ax.gif
Atsakyti