Mano svetainės lango rūbeliai
QUOTE(Zuika1 @ 2008 04 01, 12:46)
Man asmeniskai kazko truksta dar.Gal noretusi ilgesniu iki zemes,nes dabar kazkokios pasimete.Gal bendras vaizdas ir nieko kada ieini i kambari,bet nuotraukoj tai
QUOTE(Zuika1 @ 2008 04 01, 12:46)
O šone dar kažką matau lyg užuolaidas šiaip gražu tik būčiau darius ilgas kiek mokėjai?
Tame kambaryje yra du langai. Užuolaidų nedariau ilgų todėl kad ten stovės kampas (kambarys vis dar be baldų).
Už šias užuolaidas su pasiuvimu mokėjau 170 lt
QUOTE(Zuika1 @ 2008 04 01, 14:35)
Tame kambaryje yra du langai. Užuolaidų nedariau ilgų todėl kad ten stovės kampas (kambarys vis dar be baldų).
Aaa tada super jei baldai stovės labai pigiai
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 01, 13:49)
Aaa tada super jei baldai stovės labai pigiai
Nu metras šios medžiagos 52 lt. Man reikėjo tik 1.60 m. Pasiuvimas ir visokios juostelės, kanteliai panašiai kaip medžiaga išėjo
QUOTE(uogute @ 2008 03 30, 20:28)
klausykit, mielosios, gal kuri turit savo namuose didelius langus, na patarkit jus man kokias uzuolaidas/romanetes deti, baigiu isproteti, nieko nerandu kaip pavyzdzio
pas mus trys langai po 3,5m svetainej
pas mus trys langai po 3,5m svetainej
man asmeniskai dideliems langams labai grazu uzuolaidos
QUOTE(emrata @ 2008 03 27, 16:23)
miegamojo uzuolaidos, nuotrauku kokybe ne kokia, tai ir spalvos ne visai naturalios gavos
Emrata kur pirkot lovą panašią nusižiūrėjau ir aš
QUOTE(Zuika1 @ 2008 04 01, 14:35)
Man labai grazu!
O kaip ten tos uzuolaidos pakabintos? karnyzo vamzdis per pacia medziagele pervertas? nes as irgi noriu kad nesimatytu jokiu ten ziedu ir t.t..... Tik jei perverta per medziaga tai jauciu prastai su traukymu uzuolaidos... nes man reikai ant balkono lango - tai daznai reiks traukyti....
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 04 02, 08:17)
Man labai grazu!
O kaip ten tos uzuolaidos pakabintos? karnyzo vamzdis per pacia medziagele pervertas? nes as irgi noriu kad nesimatytu jokiu ten ziedu ir t.t..... Tik jei perverta per medziaga tai jauciu prastai su traukymu uzuolaidos... nes man reikai ant balkono lango - tai daznai reiks traukyti....
Ten žinok prie medžiado prisiuta spec juostelė - kokia 10 cm pločio ir yra ten specialiai pervert karnyzui - traukinėjasi neblogai visai, bet jei kasdien ir po kelis kartus traukinėsi tai gal ir nelabai bus gerai. Man tiko toks variantas
QUOTE(Gile-Pile @ 2008 04 02, 07:17)
Man labai grazu!
nzn kaip paaiskint, o ir nuotraukos neturiu, bet pas mus namie nesimato jokiu karnizu zieduku, nes uzuolaidos pasiutos specialiai su tokiu paaukstinimu, pabandysiu paieskot gal kur internete
va radau kazka panasaus, tik ta virsutine suraukimo juosta gali buti ir aukstesne, kad isvis nesimatytu pacio karnizo