Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

Emrata-man labai tavo naktines uzuolaidos patiko ir dar kai jos tokios ilgos ir voliojasi ant zemes mmm wub.gif

QUOTE(SVETA K. @ 2008 03 29, 00:53)
Normalu kiekvienam manau skirtingai,vienam uz 200,kitam uz 20 mirksiukas.gif Bet pasiuvimas salonose labai brangiai kainuoja,vienam klausiau uz 6 trumpos sirmas(2*1.80,2*170,2*1.60) iseina 250lt blink.gif kitam 180,o turguje(Klaipedoje,pries Egle IKI)  50lt biggrin.gif manau biski yra skirtumas mirksiukas.gif

deja,bet daznai kaina atitinka pasiuvimo kokybe.. doh.gif
Romanetes siuvausi per moteriske kuri dirba salone-viskas super,pasiuta idealiai,labai as jom patenkinta thumbup.gif Kitas uzuolaidas siuvausi pas paprasta siuveja-nu zinok vaizdelis svelniai tariant nekoks schmoll.gif kampai uzuolaidu gula belekaip ir aplamai nu "samadelkinos matosi"- tai dabar neapsikentus as jas
persiusiu ir aisku uz tai mokesiu doh.gif Vienu zodziu betaupydama dabar dvigubai mokesiu doh.gif

O del audiniu kainos,naktines dabar uzsisakiau 150lt/metra ,bet audinio plotis 280m.., dienines buvau pirkus kazkur 50lt/metra,romanetem audinys apie 200lt/metra,bet jo iseiga irgi buvo superine-plotis 280m..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 29 kovo 2008 - 08:44
QUOTE(happy @ 2008 03 29, 10:41)
deja,bet daznai kaina atitinka pasiuvimo kokybe..  doh.gif
Romanetes siuvausi per moteriske kuri dirba salone-viskas super,pasiuta idealiai,labai as jom patenkinta thumbup.gif  Kitas uzuolaidas siuvausi pas paprasta siuveja-nu zinok  vaizdelis svelniai tariant nekoks  schmoll.gif  kampai uzuolaidu gula belekaip ir aplamai nu "samadelkinos matosi"- tai dabar neapsikentus as jas
persiusiu ir aisku uz tai mokesiu  doh.gif  Vienu zodziu betaupydama dabar dvigubai mokesiu  doh.gif

O del audiniu kainos,naktines dabar uzsisakiau 150lt/metra ,bet audinio plotis 280m.., dienines buvau pirkus kazkur 50lt/metra,romanetem audinys apie 200lt/metra,bet jo iseiga irgi buvo superine-plotis 280m..

JO drinks_cheers.gif daznai buna ir taip.Bet pas ta moteriske is turgaus jau siuvo ir mano mama ir sese - tai labai graziai thumbup.gif Jie juk turguje irgi uzsimenejair ir pardavimu ir pasiuvimu,tai patirties turi nemazai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 29 kovo 2008 - 18:50
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 29, 01:46)
Na, man jau nebereikia, bet šiandien radau Senukuose užuolaidų skyriuje visą reikalingą įrangą roletams ir žaliuzėms. Gal kam prireiks  thumbup.gif

senukuose, kurioje vietoje ju ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 03 29, 18:57)
senukuose, kurioje vietoje ju ieskoti?

Taigi parašiau - užuolaidų skyriuje.
Atsakyti
blush2.gif Issiblaskius kazkokia.
Atsakyti
klausykit, mielosios, gal kuri turit savo namuose didelius langus, na patarkit jus man kokias uzuolaidas/romanetes deti, baigiu isproteti, nieko nerandu kaip pavyzdzio doh.gif doh.gif doh.gif
pas mus trys langai po 3,5m svetainej
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 03 30, 20:28)
klausykit, mielosios, gal kuri turit savo namuose didelius langus, na patarkit jus man kokias uzuolaidas/romanetes deti, baigiu isproteti, nieko nerandu kaip pavyzdzio  doh.gif  doh.gif  doh.gif

aga as turiu didelius langus dideli galvos skausma doh.gif galvoju romanetes siudintis
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2008 03 28, 23:29)
klausykit, merginos, moterytės, kiek jums yra normalu mokėti už užuolaidinio audinio metrą? dienines, naktines, nesvarbu.. aš čia su savo MB ant peilių einu, man rodos, kad jis nesupranta, kiek kainuoja užuolaidos šiais laikais  doh.gif juk viskas brangsta, tai negi užuolaidas galima pasisiūti už porą tūkstančių 120 m2 namui?

na kadangi pati uz audinio metra mokejau iki 100 lt tai man pasirode normalu, nes buvo tikrai kur kas brangiau, bet cia pagal kiekvieno kisene. kaip kazkas sake, pats pasiuvimas salonuose nemazai kainuoja. nzn ar imanoma su tokia pinigu suma tokiam namui apsieiti smile.gif aisku buna turguose pirkti nebrangiu uzuolaidu, jeigu pacios dar ir siuvate tai isvis super.
zodziu duokit pasiskaityt sita foruma savo MB, gal kiek aiskiau bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(happy @ 2008 03 29, 07:41)
Emrata-man labai tavo naktines uzuolaidos patiko ir dar kai jos tokios ilgos ir voliojasi ant zemes  mmm wub.gif

dekui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 03 30, 20:28)
klausykit, mielosios, gal kuri turit savo namuose didelius langus, na patarkit jus man kokias uzuolaidas/romanetes deti, baigiu isproteti, nieko nerandu kaip pavyzdzio  doh.gif  doh.gif  doh.gif

pas mane irgi du dideli langai, tai sakiau desiu sirmas is dvieju daliu-juoda ir balta, nes toks pats ir interjeras buto

maciau kazkuriam kauno salone, tai labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 03 30, 19:28)

Na pas mus 3 vnt. langai - virš 3 m pločio. Bet mes jau turim karnizus, tai bus užuolaidos. Tik jau antri metai gyvenam be jų - nepasisprendžiu, neturiu laiko, trūksta pinigų ir dar krūva visokių priežasčių... Pas mus jie visi 3 į pietinę pusę - tai noriu kokių storų, kad saulė neprikaitintų ... biggrin.gif Žodžiu - ir toliau jaučiu gyvensim be užuolaidų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2008 03 31, 07:50)
pas mane irgi du dideli langai, tai sakiau desiu sirmas is dvieju daliu-juoda ir balta, nes toks pats ir interjeras buto

maciau kazkuriam kauno salone, tai labai graziai atrodo wub.gif

Sveika Misis biggrin.gif
Gal turi parodyt ka panasaus kad ysivaizduociau apie ka kalbi? g.gif

Ar tik ne kazka panasaus? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 31 kovo 2008 - 22:52
QUOTE(uogute @ 2008 03 31, 23:51)
Sveika Misis  biggrin.gif
Gal turi parodyt ka panasaus kad ysivaizduociau apie ka kalbi?  g.gif
Ar tik ne kazka panasaus?  g.gif 
user posted image

jo jo va taip, tik ta viena uzuolaida bus per mus mazesne ir bus sudaryta is daugiau tu uzuolaidu thumbup.gif
Atsakyti