Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

QUOTE(kaina @ 2008 03 03, 11:55)
roletai
Sveiki,tik labai nekritikuokit,bo ir balkone betvarke blush2.gif ,darysim kaltine tvorele.Taigi,mano "kurinys".Nusipirkau roletu mechanizmus ir "suburiau" nei si nei ta  biggrin.gif Veikia viskas puikiai thumbup.gif Cia "dieniniai roletai" lotuliukas.gif

jei ne paslaptis, kur pirkai mechanizma ax.gif
Atsakyti
miegamojo uzuolaidos, nuotrauku kokybe ne kokia, tai ir spalvos ne visai naturalios gavos

user posted image

user posted image
Atsakyti
emrata - labai jaukus miegamasis wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitute555 @ 2008 03 27, 08:00)

gaila, kad si imone Siauliuose, labai saunus darbai smile.gif
Atsakyti
Kas per bambukinis mechanizmas? Cia pats tas tvirtinimas pire lango bambukinis?

Gal neaiškiai paiškinau. g.gif Nusiperki romanete iš bambuko nuemi bambuka ir lieka tvirtinimas, žiedukai, virvute, fiksatorius. Ir vietoj bambuko pasisiuni medžiagine romanete. Noriu sužinoti gal kas megino tokia romanete pasigaminti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jočke @ 2008 03 27, 17:38)
Kas per bambukinis mechanizmas? Cia pats tas tvirtinimas pire lango bambukinis?

Gal neaiškiai paiškinau. g.gif  Nusiperki  romanete iš bambuko nuemi bambuka ir lieka tvirtinimas, žiedukai, virvute, fiksatorius. Ir vietoj bambuko pasisiuni medžiagine romanete. Noriu sužinoti gal kas megino tokia romanete pasigaminti  4u.gif

O geras, o kiek jos kainuoja(tos bambukines) negi labiau apsimoka pirkti ir ardyti , nei atskirai mechanozma nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 03 27, 20:52)
O geras, o kiek jos kainuoja(tos bambukines) negi labiau apsimoka pirkti ir ardyti , nei atskirai mechanozma nusipirkti?

Tos bambukinės, tai tikrai labai pigios thumbup.gif Kažkur nuo gal 10 Lt prasideda kainos, iki kokių 50 Lt, bet ten jau šustros tokios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 27, 22:07)
Tos bambukinės, tai tikrai labai pigios  thumbup.gif  Kažkur nuo gal 10 Lt prasideda kainos, iki kokių 50 Lt, bet ten jau šustros tokios  mirksiukas.gif

Klausykit miargainos, greitai dafai man pasakokit kaip jos atrodo ir kurioj vietoj ju ieskoti , vaziuosi ryt paziuret kas ten per cudas.

Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 03 27, 21:21)
Klausykit miargainos, greitai dafai man pasakokit kaip jos atrodo ir kurioj vietoj ju ieskoti , vaziuosi ryt paziuret kas ten per cudas.

Taigi jų pilna - Senukuose, Ermitaže bigsmile.gif
Užuolaidų skyriuje ieškok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 27 kovo 2008 - 21:28
QUOTE(dabej @ 2008 03 27, 15:21)
emrata - labai jaukus miegamasis  wub.gif  thumbup.gif
Papildyta:

gaila, kad si imone Siauliuose, labai saunus darbai smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
klausykit, merginos, moterytės, kiek jums yra normalu mokėti už užuolaidinio audinio metrą? dienines, naktines, nesvarbu.. aš čia su savo MB ant peilių einu, man rodos, kad jis nesupranta, kiek kainuoja užuolaidos šiais laikais doh.gif juk viskas brangsta, tai negi užuolaidas galima pasisiūti už porą tūkstančių 120 m2 namui?
Atsakyti
Na, man jau nebereikia, bet šiandien radau Senukuose užuolaidų skyriuje visą reikalingą įrangą roletams ir žaliuzėms. Gal kam prireiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2008 03 29, 02:29)
klausykit, merginos, moterytės, kiek jums yra normalu mokėti už užuolaidinio audinio metrą? dienines, naktines, nesvarbu.. aš čia su savo MB ant peilių einu, man rodos, kad jis nesupranta, kiek kainuoja užuolaidos šiais laikais  doh.gif juk viskas brangsta, tai negi užuolaidas galima pasisiūti už porą tūkstančių 120 m2 namui?

Normalu kiekvienam manau skirtingai,vienam uz 200,kitam uz 20 mirksiukas.gif Bet pasiuvimas salonose labai brangiai kainuoja,vienam klausiau uz 6 trumpos sirmas(2*1.80,2*170,2*1.60) iseina 250lt blink.gif kitam 180,o turguje(Klaipedoje,pries Egle IKI) 50lt biggrin.gif manau biski yra skirtumas mirksiukas.gif
Atsakyti