Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

QUOTE(irmaMO @ 2008 03 22, 16:02)
O kokia kaina(jei galima i AZ)?As tai maciau linines siunasi romaneciu temoj,tai man wub.gif Pati irgi uzsimaniau,o be to ir kaina linines medziagos nesikandzioje taip kai normalesniu uzuolaidiniu

Paskaiciavau, kad pvz. 160*160 visos gatavos romanetes kaina max butu 130, jei siauresne-pigiau zymiai (tada ir medziagos uztenka vieno ilgio ir begelis pigiau) Idomu ar cia brangu ar ne. Jei atsirastu norinciu reiktu tuo uzsiimti-visos galimybes yra, tik reikia medziagu pvz. pasiruost elektroniniu pavidalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2008 03 22, 22:35)
Paskaiciavau, kad pvz. 160*160 visos gatavos romanetes kaina max butu 130, jei siauresne-pigiau zymiai (tada ir medziagos uztenka vieno ilgio ir begelis pigiau) Idomu ar cia brangu ar ne. Jei atsirastu norinciu reiktu tuo uzsiimti-visos galimybes yra, tik reikia medziagu pvz. pasiruost elektroniniu pavidalu 4u.gif

Manau tikrai bus norinciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2008 03 22, 21:35)

na kaina tai tikrai juokinga..manau atsirastu ne viena norinti.. Tik va salia to,kad ir labai pigu noretusi ,kad pasiuvimas butu "ledinis" ir romanete guletu kaip nulieta.
Ir dar man labai patinka kai romanetej buna isiutas "pusinukas",nezinau kaip pavadinti,bet su juo pakeltos romanetes atrodo daug graziau nei be jo.. Jei bus idomu-idesiu foto
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 03 23, 10:02)
na kaina tai tikrai juokinga..manau atsirastu ne viena norinti..  Tik va salia to,kad ir labai pigu noretusi ,kad pasiuvimas butu "ledinis" ir romanete guletu kaip nulieta.
Ir dar man labai patinka kai romanetej buna isiutas "pusinukas",nezinau kaip pavadinti,bet su juo pakeltos romanetes atrodo daug graziau nei be jo.. Jei bus idomu-idesiu foto

idek , tikrai labai idomu , baigiu nukvakt su tom romanetem doh.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(kaina @ 2008 03 03, 12:55)
roletai
Sveiki,tik labai nekritikuokit,bo ir balkone betvarke blush2.gif ,darysim kaltine tvorele.Taigi,mano "kurinys".Nusipirkau roletu mechanizmus ir "suburiau" nei si nei ta  biggrin.gif Veikia viskas puikiai thumbup.gif Cia "dieniniai roletai" lotuliukas.gif

Nu jau labai graž wub.gif u...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maxima: 23 kovo 2008 - 18:18
QUOTE(Maxima @ 2008 03 23, 19:18)
Papildyta:

Nu jau labai graž wub.gif u...

Nu rimtai gražu...o fainiausia man tai, kad pačios moterys kuria 4u.gif
Atsakyti
O kur jūs perkat tuos roletų ir romanečių mechanizmus?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2008 03 23, 22:26)
O kur jūs perkat tuos roletų ir romanečių mechanizmus?

Roletus gamina firmos, kurios jais prekiauja, ten pat galima užsakyti ir mechanizmus. Priklauso dar ir nuo miesto, Vilniuje - "Ardena, Kaune - "Dextera", Alytuje - "Isveta", Panevėžyje - "Lauresta". Vilniuje dar yra ir visų šių firmų atstovybės, tad mechanizmus galima tikrai užsisakyti. Romanečių mechanizmus galima užsisakyti - "Dekorviloje", "Dexteroje".
Atsakyti
sakykit, gal kas turite virvelines užuolaidas, aš vis gundausi jas įsigyti g.gif
Atsakyti
Vat ir man virvelinės parūpo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liudoskis: 24 kovo 2008 - 21:50
man sios idomios...

user posted image

Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
O va čia įdomios virvelinės...kitokios nei kur buvau mačiusi...
user posted imageuser posted image

user posted image
Papildyta:
Na ir privariau fotkių

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti