labai dekui kad nuotraukyte ikeliai man tai jos labai grazios, tokios jaukios, dar mano lovatiese raudona, tai gavosi meiles lyzdelis o siaip tai as ten is keliu audiniu rinkausi, na bet tos man patiko dar karta dekui
Noriu patarimo Mano svetainės langas yra netoli židinio. T.y. nuo židinio ir lango gal kokia 15-20 cm. Norėčiau pasikabinti plonas dienines užuolaidas ar kokias romanetes pasigaminti, bet man kyla klausimas, ar tos užuolaidos nesusilydys? Mačiau nuotraukų kur užuolaidos visai prie pat židinio, bet dar noriu paklausti, gal kas turi savo patirties
Gariunuose pas tokias dvi moteris, ten labai didelis pasirinkimas medziagu ir viena is ju gerai nusimano dizaine, tai ji man parinko ir patare, jei reik i a.z atsiusiu kontaktu jos.
Gariunuose pas tokias dvi moteris, ten labai didelis pasirinkimas medziagu ir viena is ju gerai nusimano dizaine, tai ji man parinko ir patare, jei reik i a.z atsiusiu kontaktu jos.
imetu ir as keleta uzuolaideliu. mamytems,kurios man raso sutaupysiu siek tiek laiko beje,britai labai megsta pelmetus ( net nezinau kaip lietiviskai jie vadinasi,tos plokstes virs uzuolaidu) ,o lietuviai tokiu dalyku kratosi
Noriu patarimo
Mano svetainės langas yra netoli židinio. T.y. nuo židinio ir lango gal kokia 15-20 cm. Norėčiau pasikabinti plonas dienines užuolaidas ar kokias romanetes pasigaminti, bet man kyla klausimas, ar tos užuolaidos nesusilydys? Mačiau nuotraukų kur užuolaidos visai prie pat židinio, bet dar noriu paklausti, gal kas turi savo patirties