Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

QUOTE(AŠA @ 2008 03 17, 13:29)
niekur nerandu info apie dvigubus (dieninį ir naktinį) roletus sad.gif tada teks gaminti tik naktinį, o vietoj dieninio klijuoti medžiagą ant lango... gal kas patars, kaip geriau tai padaryti ax.gif

Va va, grynai mano variantas. Svaigau, svaigau aš apie dvigubą variantą, tai gavau kelis patarimus.
1. Daryti romanetes dvigubas-juostuotas plačiomis juostomis, kurios keliamos persikeistų viena su kita pagal poreikį - būtų arba dieninės arba naktinės.
2. Daryti du roletus - kasetinį prie pat lango dieninį ir atvirą nišoje ar virš nišos naktinį.
3. Pati sugalvojau kaip ir tu - kažkaip pritvirtinsiu prie pat lango dienines užuolaidas ir kabinsiu roletą virš nišos. Tik, galvoju, ar užteks tiesiai pritvirtinti dienines, ar jos sudarys paslėpimą nuo kaimynų akių? Jeigu bus labai nepermatomos, tai gal ir paslėps, o jeigu labai permatomos, tai gal reikėtų šiek tiek paraukimą daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 03 17, 15:29)
niekur nerandu info apie dvigubus (dieninį ir naktinį) roletus sad.gif tada teks gaminti tik naktinį, o vietoj dieninio klijuoti medžiagą ant lango... gal kas patars, kaip geriau tai padaryti ax.gif

Man sunku lietuveskai paaiskint doh.gif macijou Senukose (Miegoi)ruleta :sudurtos dve medz. viena dienine 20 cm,su 20cm naktin. ir taip per visa ilgi langu(nu kiek reike) o pasukus biske uzsudaro kaip naktine,o i kita puse kaip dienine,ir viskas ant vienos ases. O dar variantas (kuris man patinka)ant planu stripu kabinasi dienine medz.prie pat stiklo ,o inisa deda ruletus arba romanetes.Pati dirbu su romanetem ir ruletais,zaliuzem,no neturiu foto blush2.gif galiu tik patart gyvais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 03 17, 23:17)
Man sunku lietuveskai paaiskint  doh.gif macijou Senukose (Miegoi)ruleta :sudurtos dve medz. viena dienine 20 cm,su 20cm naktin. ir taip per visa ilgi langu(nu kiek reike) o pasukus biske uzsudaro kaip naktine,o i kita puse kaip dienine,ir viskas ant vienos ases. O dar variantas (kuris man patinka)ant planu stripu kabinasi dienine medz.prie pat stiklo ,o inisa deda ruletus arba romanetes.Pati dirbu su romanetem ir ruletais,zaliuzem,no neturiu foto  blush2.gif galiu tik patart gyvais  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Taip, taip ir as ta pati maciau Vilniui "Pasidaryk Pats" berods rolleyes.gif norejau ta pati pasiulyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulia @ 2008 03 17, 13:18)
Sveikos mergaitės 4u.gif

Gal galit patarti, kur Kaune kokybiškai apsiuva užuolaidas? Pirkom jas pernai Senukuose ir neišsaugojom čekio. doh.gif
Ačiux 4u.gif

Mes tai užuolaidas (tiksliau, audinį joms) pirkom "Senukuose", o pasiuvo jas man Urmo bazėje esančioje užuolaidų parduotuvėje.
UAB "Mijola", Žalioji galerija, 2 salė.

"Senukuose" tai pasiuvimas baisiai brangus man pasirodė. Man reikejo apsiūti ir įdėti žiedus, tai kai priskaičiavo, gavosi jog pasiuvimas dvigubai daugiau nei audinys kainuoja doh.gif Todėl ir ėjau ieškot kur pigiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta: 18 kovo 2008 - 08:39
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 17, 17:28)
1. Daryti romanetes dvigubas-juostuotas plačiomis juostomis, kurios keliamos persikeistų viena su kita pagal poreikį - būtų arba dieninės arba naktinės.

QUOTE(cudo @ 2008 03 17, 23:17)
Man sunku lietuveskai paaiskint  doh.gif macijou Senukose (Miegoi)ruleta :sudurtos dve medz. viena dienine 20 cm,su 20cm naktin. ir taip per visa ilgi langu(nu kiek reike) o pasukus biske uzsudaro kaip naktine,o i kita puse kaip dienine,ir viskas ant vienos ases.

Įdomu bigsmile.gif. Bandau įsivaizduoti, bet nesuprantu, kaip tai gali būti, kad viena medžiaga kažkur pasislepia, ir matosi tik kita doh.gif. Gal kas nuotraukų turi? Arba reikės į "Pasidaryk pats" nulėkt bigsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 03 18, 11:11)
Įdomu  bigsmile.gif. Bandau įsivaizduoti, bet nesuprantu, kaip tai gali būti, kad viena medžiaga kažkur pasislepia, ir matosi tik kita doh.gif. Gal kas nuotraukų turi? Arba reikės į "Pasidaryk pats" nulėkt  bigsmile.gif.

cia manau kitaip aprasytas tas pats variantas:
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2008 03 18, 12:29)

Man irgi atrodo, kad tas pats, tos pačios juostos, tik ten roletai, o čia romanetės. Apie dvigubus roletus dar čia radau. Bet vis vien nesuprantu, kaip jie gali veikti, kad matytusi arba tik dieninis, arba tik naktinis audinys doh.gif blush2.gif. Matyt, reikės gyvai pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 03 18, 11:41)
Man irgi atrodo, kad tas pats, tos pačios juostos, tik ten roletai, o čia romanetės. Apie dvigubus roletus dar čia radau. Bet vis vien nesuprantu, kaip jie gali veikti, kad matytusi arba tik dieninis, arba tik naktinis audinys  doh.gif  blush2.gif. Matyt, reikės gyvai pažiūrėti.

vien dieninis nepasidaro.. arba dryzuotas arna naktinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 03 18, 12:50)
vien dieninis nepasidaro.. arba dryzuotas arna naktinis  4u.gif

Ačiū, Akvilyte! Dabar galiu įsivaizduoti smile.gif. Bet tas dryžuotumas dieną man nepatinka schmoll.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 03 18, 11:11)
Įdomu  bigsmile.gif. Bandau įsivaizduoti, bet nesuprantu, kaip tai gali būti, kad viena medžiaga kažkur pasislepia, ir matosi tik kita doh.gif. Gal kas nuotraukų turi? Arba reikės į "Pasidaryk pats" nulėkt  bigsmile.gif.

Nepasislepia viena medžiaga - visą laiką būna dryžuota biggrin.gif
QUOTE(lota @ 2008 03 18, 11:29)

Va va, gerai paaiškinta thumbup.gif
Atsakyti
O kaip Jums patinka lininės romanetės? Perskaičiau visą temą ir nepastebėjau, kad kuri tokias siuvatės. Man tai labai wub.gif Ne vien dėl to, kad natūralu, bet ir pigu, gali dažniau pasikeisti..Pagalvojau-turiu galimybę gauti jų už tikrai wub.gif kainą, galėčiau ir kitoms mamytėms padėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2008 03 22, 15:13)
O kaip Jums patinka lininės romanetės? Perskaičiau visą temą ir nepastebėjau, kad kuri tokias siuvatės. Man tai labai  wub.gif Ne vien dėl to, kad natūralu, bet ir pigu, gali dažniau pasikeisti..Pagalvojau-turiu galimybę gauti jų už tikrai  wub.gif kainą, galėčiau ir kitoms mamytėms padėti  4u.gif

O kokia kaina(jei galima i AZ)?As tai maciau linines siunasi romaneciu temoj,tai man wub.gif Pati irgi uzsimaniau,o be to ir kaina linines medziagos nesikandzioje taip kai normalesniu uzuolaidiniu
Atsakyti