Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

QUOTE(Dianuka @ 2008 03 15, 13:40)
sveikos,o kaip issimatuoti nlanga pries perkant roleto mechanizma?
g.gif

Nuo stiklajuostes vieno krasto iki kito,na ten kur susikerta,kur kampas yra ant lango remo.Nors buna kur labai uzapvalintos stiklajuostes,tai tada nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2008 03 14, 00:30)
Nusprendziau ir as eilini syki sugrizti prie savo uzuolaidu  ax.gif jau pusantru metu be ju gyvenu, kazkaip vis nesiryztu kazka daryti...
Gal patartumete, kaip galima butu aprengti tokius langus?
user posted image

Turiu nusipirkusi storo rusvai gelsvo audinio, po ilgu mastymu sugalvojau, kad ant langu reikia daryti romanetes, tokias su idomesnem apaciom, kurios susitrauktu i lango virsu,o ant balkono klasikines sonuose suristas uzuolaidas. karnizai jau yra pritvirtinti nisose, berods begeliais vadinasi  unsure.gif nu ir nezinau ar cia gera mano ideja...kaip jums atrodo?

Nuotraukyte kiek mazoka. Pritarciau nuomaniai, jog reikia daryti vienodai visus langus. Jei darysite uzuolaidas, nedekit i nisa bus tikrai nevykes variantas. vienas budas - karnyzas ir uzuolaidos bazuotusi kur paveikslai, nuo vieno ir kito lango. Tik neaiskumas su balkiu g.gif jis truputi ne vietoj. Kitas su romanetemis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaina @ 2008 03 15, 13:57)
Nuo stiklajuostes vieno krasto iki kito,na ten kur susikerta,kur kampas yra ant lango remo.Nors buna kur labai uzapvalintos stiklajuostes,tai tada nezinau g.gif

dekui,leksiu matuot,o paskui i parde bigsmile.gif
Atsakyti
Dekui visiems uz nuomones ir patarimus 4u.gif
Vat taip ir negaliu apsispresti jau gana ilgai del tos langu specifikos, uzuolaidu nesinori, nes noriu, kad palanges liktu atidengtos, o daryti viska vienodai su romanetemis, ant balkono gal jos biski be rysio butu g.gif o tas treciasis langas uz balkio - tai virtuves dalis, tai velgi bet ko negali deti, nes visokie riebalai ir t.t. sunku... rolleyes.gif
o jeigu balkona palikti taip kaip yra ir deti tik dvi romanetes ant tu mazesniu langu?
O kodel uzuolaidos nisoj be rysio? g.gif
Atsakyti
Milduxs tai sitai padaryk manau atrodytu ispudingai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 16 kovo 2008 - 11:30
Gal kas nors susidomėsite,merginos ax.gif ,parduodu 5 mėnesius atgal pasiūtos užuolaidas ant pėtnešėlių 4u.gif užeikite čia:
http://www.supermama...?...68&t=291129

Jei susidomėsite - rašykite į až,atsakysiu į visus klausimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 16, 12:28)
user posted image

Labai ispudingai atrodo.O cia kaip suprantu i roleto mechanizma paprasta uzuolaidine medziaga ideta ar spec.medziaga ,kur deda i roletus.
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 03 16, 15:49)
Labai ispudingai atrodo.O cia kaip suprantu i roleto mechanizma paprasta uzuolaidine medziaga ideta ar spec.medziaga ,kur deda i roletus.

Kiek atsimenu rase kad paprasta medziagele uzuolaidu, ir roletu mechanizmas
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 17, 13:13)
Kiek atsimenu rase kad paprasta medziagele uzuolaidu, ir roletu mechanizmas

Aciu 4u.gif .Jau suzinojau viska,buvau kaip tik ta vieta praleidus ir nepaskaitinejus blush2.gif ax.gif .
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Gal galit patarti, kur Kaune kokybiškai apsiuva užuolaidas? Pirkom jas pernai Senukuose ir neišsaugojom čekio. doh.gif

Ačiux 4u.gif
Atsakyti
niekur nerandu info apie dvigubus (dieninį ir naktinį) roletus sad.gif tada teks gaminti tik naktinį, o vietoj dieninio klijuoti medžiagą ant lango... gal kas patars, kaip geriau tai padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 16, 12:28)
user posted image

Kazkaip man atrodo, kad ant mano langu toks variantas nelabai tiktu g.gif
Ir siaip daugiau man patinka storo klasikinio audinio uzuolaidos, tai reiks kazkaip derinti tai, ko noriu su tuo, ka galiu ir kas tiktu biggrin.gif
Atsakyti