Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

QUOTE(LT @ 2008 02 27, 17:58)
Pasirodau su mūsų naujom užuolaidom.
Ieškojom varianto, kad užuolaidos neužstotų matomo miškelio, o vakare nuleidus užuolaidas kaimynai prasčiau mus matytų mus  biggrin.gif

Man labai grazu! O kokiu principu jos tvirtinamos, buciau dekinga jei mechanizma/begelius, ar dar kas ten is arciau nufotkintum 4u.gif (nes as kol kas zinau tik 2 budus blush2.gif - begelius ir kaniza)
activ, manau ir tau tiktu toks dieniniu uzuolaidu pakabinimo budas, tik tvirtintusi ne nisoj, o prie lubu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2008 02 27, 17:26)
Man labai grazu! O kokiu principu jos tvirtinamos, buciau dekinga jei mechanizma/begelius, ar dar kas ten is arciau nufotkintum 4u.gif  (nes as kol kas zinau tik 2 budus  blush2.gif  - begelius ir kaniza)
activ, manau ir tau tiktu toks dieniniu uzuolaidu pakabinimo budas, tik tvirtintusi ne nisoj, o prie lubu?  ax.gif

Čia yra bėgeliai, sutraukus taip užuolaidą, kaip foto ji gražiai laikosi, nes pačiam bėgelyje yra fiksatorius ir neleidžia užuolaidai traukinėtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2008 02 27, 18:43)
Čia yra bėgeliai, sutraukus taip užuolaidą, kaip foto ji gražiai laikosi, nes pačiam bėgelyje yra fiksatorius ir neleidžia užuolaidai traukinėtis smile.gif

kazkokie mandri begeliai smile.gif - su fiksatoriais smile.gif
Atsakyti
O as eisiu ieskoti gatavu roletu. Ziurejau daug yra senukuose ir nebrangiai. Man vienoj parduotuvej pardaveja sake,kad gatavi roletai dvigubai pigesni nei uzsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2008 02 27, 18:08)
kazkokie mandri begeliai smile.gif - su fiksatoriais smile.gif

nieko čia mandro.. tik įsideda fiksatoriukas.. keli litai kainuoja rolleyes.gif

QUOTE(coris @ 2008 02 27, 22:49)
O as eisiu ieskoti gatavu roletu. Ziurejau daug yra senukuose ir nebrangiai. Man vienoj parduotuvej pardaveja sake,kad gatavi roletai dvigubai pigesni nei uzsisakyti.

tai viskas kas daroma pagal vieną kurpalių yra pigiau.. tik va jei langai ne standartas tai nerasi...

activ, man tas tave ten geriausia austrijetės žiūrėtūsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 02 27, 23:08)
activ, man tas tave ten geriausia austrijetės žiūrėtūsi g.gif

blush2.gif pasirodysiu visiska kvailele, bet kas tai yra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 27, 23:10)
blush2.gif pasirodysiu visiska kvailele, bet kas tai yra? biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 02 27, 23:28)

blush2.gif dekui blush2.gif
Labai grazu thumbup.gif Kazin kokios mazdaug kainos tokiu groziu?
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 27, 23:30)
blush2.gif dekui blush2.gif
Labai grazu thumbup.gif Kazin kokios mazdaug kainos tokiu groziu?

jei nori kad pasikeltų.. tai reiks romanečių mechanizmo... o pasiuvimas tai priklauso kur siūsi 4u.gif realiai tai vos ne tas pars kas romanetės.. ir dar auginuko daugiau reik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 27, 15:56)
Vis dar prasau patarimo. Yra tokia situacija: miegamajame 3 langai ir neisivaizduoju, kas labiau tiktu: uzuolaidos?roletai?romanetes?
Aisku romanetes graziausiai atrodytu, bet ju kaina kol kas per didele mums doh.gif
Galvoju apie roletus, gal dramblio kaulo g.gif Tokia spalva deres prie visko, net keiciant kambario spalvas ir t.t.
Gal kam kils ideju. Labai laukiu patarimu 4u.gif
foto

Mano nuomone miegamajam labiausiai tinka užuolaidos, duoda jaukumo, net romantiškumo.Sutinku su nuomone, kad galima dėt roletus ir užuolaidas dienines.
Aš užuolaidas kabinčiau ant karnizo, kikvienam langui po atskirą, labai gražių jų yra ir kiekvienam skoniui.
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2008 02 27, 15:58)
Ieškojom varianto, kad užuolaidos neužstotų matomo miškelio, o vakare nuleidus užuolaidas kaimynai prasčiau mus matytų mus  biggrin.gif

user posted image

labai subtiliai ir skoningai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2008 02 27, 16:58)

user posted image

labai fainai wub.gif thumbup.gif
o dabar ne i tema:kur pirkote kedes,kurios matosi nuotraukoje?man reiktu tamsaus stalo is baltu odiniu kedziu,nerandu pigaus varianto,kainos doh.gif
Atsakyti