QUOTE(laura x @ 2008 02 23, 17:50)
yzy- dekui uz pasiulymus
viena, ka tikrai zinau- jei tai bus romanetes(ar uzuolaidos), nebus intarpu medziagoje, ji bus vientisa- man nepatinka su intarpais
mano sofos spalviniu atzvilgiu, netgi truputi modeliu, labai panasios i sias, tik vienspalves ir pagalves(visa svetaine kazkiek panasi i si pvz), tai va uzuolaidu (tik naktiniu) varianta svarstau mazdaug toki
dar va variantas pakabinimo sitoks
jei tai bus romanete, isivaizduoju kazka panasaus i sia
ka manot apie siuos pvz?
Man tuos uzuolidos trupuciuka atrodo per sunkios...bereikalo nemegsti su intarpiais.....labai tiktu panasios i tuos tik su permatom.itarpais ir kad kabintusi ant ziedu,ir medziagyte turetu buti prabangesne....ir lengvesne....ir dienine galetu buti ne balta....nesbaltos pvz man jau siek tiek ir pabodo..dabar dizineriai bando pritaikyti dienine uzuolaida prie naktines...t.y pvz kad ji butu lengvai permatuoma tik trupuciuka atkartuotu naktines uzuolaidas.jie gali buti ir zalsvos ir smelio ir aukkso ir t.t spalvos...tik ta spalvyte turi buti labai svelni ir permatuoma kad netamsintu kambario ir atspalviu turi atitikti nakt.uzuolaidos.
o permatuomi intarpai priduoda vizualiai kambariui lengvumo,sunkesnes uzuolaidos tinka tiik nuosavam namui.
,jei baldai antikvariatinio stiliaus ir t.t