Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

QUOTE(olchik @ 2008 02 22, 12:34)
Gal sudomins mano pasiūlymas ax.gif Parduodu užuolaidas-širmas,galima sakyti naujus,foto:
http://www.supermama...howtopic=282451
Manau,kad labiausiai tiktų kambaryje,kur yra ryški baldai arba ryškių spalvų sienos g.gif

Užuolaidos rezervuotos iki pirmadienio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olchik @ 2008 02 22, 12:41)
Gal kam nors bus įdomu ax.gif parduodu užuolaidas-širmas,foto:
http://www.supermama...howtopic=282451
Manau,kad labiausiai turėtų tikti kambariui,kur yra ryški baldai arba ryškios spalvos sienos g.gif

Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2008 02 23, 17:50)
yzy- dekui uz pasiulymus  4u.gif
viena, ka tikrai zinau- jei tai bus romanetes(ar uzuolaidos), nebus intarpu medziagoje, ji bus vientisa- man nepatinka su intarpais  ax.gif 
mano sofos spalviniu atzvilgiu, netgi truputi modeliu, labai panasios i sias, tik vienspalves ir pagalves(visa svetaine kazkiek panasi i si pvz), tai va uzuolaidu (tik naktiniu) varianta svarstau mazdaug tokiuser posted image
dar va variantas pakabinimo sitoks
user posted image
jei tai bus romanete, isivaizduoju kazka panasaus i sia
user posted image
ka manot apie siuos pvz?  smile.gif

Man tuos uzuolidos trupuciuka atrodo per sunkios...bereikalo nemegsti su intarpiais.....labai tiktu panasios i tuos tik su permatom.itarpais ir kad kabintusi ant ziedu,ir medziagyte turetu buti prabangesne....ir lengvesne....ir dienine galetu buti ne balta....nesbaltos pvz man jau siek tiek ir pabodo..dabar dizineriai bando pritaikyti dienine uzuolaida prie naktines...t.y pvz kad ji butu lengvai permatuoma tik trupuciuka atkartuotu naktines uzuolaidas.jie gali buti ir zalsvos ir smelio ir aukkso ir t.t spalvos...tik ta spalvyte turi buti labai svelni ir permatuoma kad netamsintu kambario ir atspalviu turi atitikti nakt.uzuolaidos.
o permatuomi intarpai priduoda vizualiai kambariui lengvumo,sunkesnes uzuolaidos tinka tiik nuosavam namui. drinks_cheers.gif ,jei baldai antikvariatinio stiliaus ir t.t
Atsakyti
Sveikutės- perskaičiau visus psl- gal patartumėt kur ne žiauriai brangūs roletai Kaune- kokią firmą? Nes ketinu ir siūtis romanete dieninę ir roletus užsakyti.
Atsakyti
QUOTE(olchik @ 2008 02 23, 19:02)

Parduotos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olchik @ 2008 02 23, 19:03)

Parduotos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2008 02 23, 17:16)
Jei nori mauti ant vamzdzio tai gali is karto mauti be raukimo juosteles. Maunant is karto pasibanguoja, nebent norite, kad butu tolugus raukimas. Siaip yra spec. juostos, pro kurias maunasi. Taciau uzuolaidos kritimo vaizdas buna labiau panasus kaip su ziedais. smile.gif

man tai visai patinka toks kritimas, kaip su ziedais kad butu. Cia turbut uzuolaidu/karnizu parduotuvej tokiu juostu ieskot, ar ir kokiuose Senukuose surasciau?
O kaip manot, ar imanomas dalykas, kad ir virsuj uzuolaidos butu parauktos, bet ir apacioj su tuom virvutem kaip pas Akvlyte, i virsu pakeliamos?
Atsakyti
PUka, kokie kontaktai uzuolaidu siuvejos Panevezy? tai uzuolaidu salonas ar privaciai?
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2008 02 24, 13:12)
PUka, kokie kontaktai uzuolaidu siuvejos Panevezy? tai uzuolaidu salonas ar privaciai?

Privaciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2008 02 24, 14:35)
man tai visai patinka toks kritimas, kaip su ziedais kad butu. Cia turbut uzuolaidu/karnizu parduotuvej tokiu juostu ieskot, ar ir kokiuose Senukuose surasciau?
O kaip manot, ar imanomas dalykas, kad ir virsuj uzuolaidos butu parauktos, bet ir apacioj su tuom virvutem kaip pas Akvlyte, i virsu pakeliamos?

Galima ir is apacios padaryti pakelima su virvutemis. Tik audinys turi buti kritus kad grazus pakelimas gautusi. O virsuje geriau siulau is kart mauti ant vamzdzio, tuomet apacioje daryti pakelima. Nors sunku tiksliai duoti patarima nematant pacio audinio. Gal ka nors pavyks pasigaminti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagal laura x tavo nuotraukas pavyzdzius baldu ir parinktus modeliukus, kiek supratau, labiau nlinksti prie naturaliu medziagu. na, linas siek tiek kaprizingas, bet betkada gali isigyti maisyta. As pati labai megstu naturalias, sterilias medziagas smile.gif

Mano nuomone, jei prie langu i kambario puse statysi kokius baldus (na sofa ar kreslus) tai rinkis romanetes, kaip pati atsiuntei, pusiau persvieciamas tik su rastu ir is tos pacios kolekcijos tankesnes geriau lygias, virs balkono su ziedais( jei dar itaikytum atspalvi naktiniu prie sofu butu saunu..)

dar tiesa, variantas - deti paprasciausiai begeli prie lubu ir dienines tankesnes is vieno gabalo per visa siena. taipogi graziai ziuretusi. ir jokiu naktiniu.

Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2008 02 22, 12:00)
naktines gali prie baldu paderinti smile.gif

g.gif nu baldai tai rudi, tai kazkaip nelabai man ax.gif
Atsakyti