Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

QUOTE(une @ 2007 11 05, 23:53)
biggrin.gif  ar rasiau- taip kaip jus isvertet?  biggrin.gif  juk parasiau ne super brangios ir geros. ir aciu tai, kuri jau parekomendavo ir sulygino kainas, ka butu mokejus, kiek mokejo ir kaip gerai ta siuveja darba atliko.   ir tie jusu procentukai, kad uzuolaidu pasiuvimas sudaro tik 8% visos kainos,  nerealu  blink.gif  wink.giftikrai nenoriu zmoniu apiplesineti, nuderedama kaina iki minimumo, tik noriu, kad pasiutu kokybiskai ir pigiau nei salone. kas tame blogo, jei ir as sutupysiu ir kokia mamyte augindama vaikeli papildys seimos biudzeta?

aš juk prašiau suprasti mane teisingai, o tas procentukas toks realus , kad oi ir ne 8 , o 4 ,ir kitų net 4 nesigauna mirksiukas.gif žinau, nes pati tai darau, ir nematau čia reikalo įsižeisti mirksiukas.gif

atsiprašau, kad suteršiau temą, bet čia nekaltos nei jūs nei kas kitas tiesiog darbdaviai šiais laikais tokie jau yra žmogui uždirbti normaliai neduoda, matyt todėl ir pykstu ant viso pasaulio, nes turiu rankas ir jos man dirba, bet kai pradeda to nevertinti tai žiauriai užverda man, sory dar kartą 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 05 lapkričio 2007 - 23:14
tikrai kazkaip keistai reaguoji... nei as savo prasymu kazka izeidziau, nei tu komentuoama ji izeidei mane... g.gif smile.gif

o del precentuku, rasiau, nes stai ka is savo patirties prisiminiau- uz medzaga mokejau 645lt (129lt/m, reikejo 5m). uzuolaidos paprastutes, t.y. dvi "palos" kabinasi ir persiveria ziedai... uz darba + medziaga sumokejau 1100lt. siuvo salonas Dubingiai. manau, kad ne salone tikrai buciau galejus pasisiuti pigiau ir ne prasciau.
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 11 05, 22:53)
biggrin.gif  ar rasiau- taip kaip jus isvertet?  biggrin.gif  juk parasiau ne super brangios ir geros. ir aciu tai, kuri jau parekomendavo ir sulygino kainas, ka butu mokejus, kiek mokejo ir kaip gerai ta siuveja darba atliko.  ir tie jusu procentukai, kad uzuolaidu pasiuvimas sudaro tik 8% visos kainos,  nerealu  blink.gif  wink.gif
tikrai nenoriu zmoniu apiplesineti, nuderedama kaina iki minimumo, tik noriu, kad pasiutu kokybiskai ir pigiau nei salone. kas tame blogo, jei ir as sutupysiu ir kokia mamyte augindama vaikeli papildys seimos biudzeta?

drinks_cheers.gif
As pvz kur buvau idejus romanetes siuvejai sumokejau 1000Lt. uz pasiuvima ir mechanizmus nu man tai atrodo nebrangu o uz uzuolaida su ziedais 120 sumokejau as jei padaviau tik medziaga nu ir atrodo tikrai nedaug. Ta mano siuveja dirba salone ir ji namuose dar siuva bet kitomis kainomis. Vat stai Jums ir gera ir pigi siuveja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2007 11 06, 08:53)
drinks_cheers.gif
As pvz kur buvau idejus romanetes siuvejai sumokejau 1000Lt. uz pasiuvima ir mechanizmus nu man tai atrodo nebrangu o uz uzuolaida su ziedais 120 sumokejau as jei padaviau tik medziaga nu ir atrodo tikrai nedaug. Ta mano siuveja dirba salone ir ji namuose dar siuva bet kitomis kainomis. Vat stai Jums ir gera ir pigi siuveja  thumbup.gif

o gal galima tos siuvėjos kontaktus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurciukas @ 2007 10 30, 14:52)
Mane domina roletai.Gal kas pacios kabinotes pacios?Na be meistru.......
Ar sudetinga nusipirkus pasikabinti patiems?
Ka manote apie roletus is Jysk,Senuku...?

Pj mergytes, na nekabinkit jus tu roletu... tai tas pats kas klijonkes uzkabinti ant langu... Galima ir romanetes nebrangiai pasisiuti ax.gif
Atsakyti
bandau ikelti mylinti_gyvenima uzuolaideliu foto. dedu nuorodas,nes kitaip ir paciai neiseina. 4u.gif

http://img46.imagesh...gyvenimatu4.jpg

http://img212.images...2mazintait5.jpg

mylinti_ gyvenima,mano nuomone romanetes visai smagios 4u.gif bet vat uzuolaidu tokiu savo klientams nesiulyciau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 06 lapkričio 2007 - 23:32
QUOTE(cheery @ 2007 11 06, 15:59)
o gal galima tos siuvėjos kontaktus? 4u.gif

Veiksmas Alytuj ax.gif ar tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2007 11 07, 08:38)
Veiksmas Alytuj  ax.gif ar tinka g.gif

verysad.gif toloka
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2007 11 07, 08:38)
Veiksmas Alytuj  ax.gif ar tinka g.gif

Labai grazios romanetes, gal gali parasyti siuvejos kontaktus
Atsakyti
labutis,
noreciau jusu nuomones,ka geriau deti virtuveje,kai virtuves langas kartu su balkono durim????ar geriau romanetes deti ant balkono duru ir ant lango ar roletus?????
Atsakyti
QUOTE(ginava @ 2007 11 07, 13:04)
Labai grazios romanetes, gal gali parasyti siuvejos kontaktus

Rita 8-616-91816
Atsakyti
QUOTE(mylinti_gyvenima @ 2007 10 29, 22:41)
sveiki, man labai patiko sita tema, dėl to nusprendžiau pratęsti ir pasidalinti savo patyrimu.  Esu iš klaipėdos, tai noriu patarti visom seimom del uzuolaidu.
Nesu pasiturinti mergina, su savo vyru pradėjome tik neseniai gyventi kartu, tad tenka pataupyti smile.gif taigi labai norejome uzuolaidų, nes man jos padeda sukurti namu jaukuma, taigi pravaiksciojau visus tuos salonus ir visas vietas klaipedoje. doh.gif  Kainos begalo aukstos, ir dar aptarnavimas jauciasi tik del to kad jiem didesne nauda reikia pasidaryti, tai mes nuvaziavome i tilze turgu smile.gif na paprasta vietele kur tikrai yra pasirinkimas, tai ir ten pravaiksciojom visa diena. bet i viena vieta nueja nebenorejom iseiti. jai neklystu ten trecioje eileje 300 vieta. duoda tokias spalvotas vizitines korteles. tai ta moteris man padejo viska sutarti ir parinkti, ir dar i namus atvaziavo nes daug langu buvo ir nuolaida padare  ax.gif . tai mano namai man patys jaukiausi is visu klaipedoje smile.gif jei kam idomu parasyk gal ir foto ikelsiu smile.gif

butu labai idomu paziureti, nes man irgi neuzilgo reikes galvoti kuom aprengti savo langus smile.gif
atsiusk nuotraukyte
Atsakyti