Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

QUOTE(Teo @ 2008 02 19, 20:49)
Uzuolaidos isidesto taip: naktines is krastu, o dienine centre. Vakare dienine buna per centra kolonele(glaustai suspausta). Uzuolaidos su ziedais labai kompaktiskai susilanksta. Paaiskinau kiek galejau.
Jei nori pavz galiu atsiusti pastu (parasyk i az)

aciu 4u.gif parasiau i AZ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2008 02 20, 01:35)
gal kas galėtų paaiškinti kaip čia abejos užuolaidos tvirtinasi - nes, kiek matau - abi tvirtinasi skirtingai?  4u.gif

Pirmoji yra austrijete ji keliasi i virsu, turi atskira mechanizma. O antroji paprasta uzuolaida (su raukimo juostele) pakabinta begelyje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2008 02 20, 12:44)
gal kas galetu paaiskinti(ar koki pvz imesti su foto), kuo skiriasi romanete ir austrijete?  ax.gif  (kaip cia taip yra,kad 2 tokios pat temos apie uzuolaidas  g.gif )

Austrijiete cia kaip tik ir buvo ideta. Ji paraukta horizontaliai ir vertikaliai. O čia yra romanete. Visai neraukiama, yra su strypeliais. Griezta, japonisko stiliaus.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 11 03, 00:28)
jei kam reikia uzuolaidu ar romaneciu ,prasom kreiptis. jei tinka vasario menuo biggrin.gif

wub.gif oi kaip reikia
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2008 02 20, 10:57)
Austrijiete cia kaip tik ir buvo ideta. Ji paraukta horizontaliai ir vertikaliai. O čia yra romanete. Visai neraukiama, yra su strypeliais. Griezta, japonisko stiliaus.

dekui 4u.gif
svetaineje noreciau romanetes, taciau ten salia lango yra ir balkono durys, kurios yra daznai darinejamos( i vidu), taigi ar realu tureti romanete?
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2008 02 20, 15:28)
dekui  4u.gif
svetaineje noreciau romanetes, taciau ten salia lango yra ir balkono durys, kurios yra daznai darinejamos( i vidu), taigi ar realu tureti romanete?

Jei tarp lubų ir durų viršaus yra sienos tarpas, tai tada realu. Romanetę tvirtini prie lubų (arba ant sienos, bet aukščiau, nei lango niša), ir tarpus tarp vytelių padarai tokius, kad pakėlus visą romanetę, jos nebūtų ant durų.
Pas mane irgi durys į vidų atsidarao, bet kadangi durys ne iki pat lubų, tai aš irgi ruošiuosi kabinti romanetes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 02 20, 14:46)
Jei tarp lubų ir durų viršaus yra sienos tarpas, tai tada realu. Romanetę tvirtini prie lubų (arba ant sienos, bet aukščiau, nei lango niša), ir tarpus tarp vytelių padarai tokius, kad pakėlus visą romanetę, jos nebūtų ant durų.
Pas mane irgi durys į vidų atsidarao, bet kadangi durys ne iki pat lubų, tai aš irgi ruošiuosi kabinti romanetes ax.gif

stai tokie svetaines langai
user posted image
siaip man patinka,kai langai "pliki", taciau siame bute turesime priesais kaimynini nama, taigi noriu-nenoriu langus turiu uzdengti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2008 02 20, 17:31)
user posted image
siaip man patinka,kai langai "pliki", taciau siame bute turesime priesais kaimynini nama, taigi noriu-nenoriu langus turiu uzdengti  verysad.gif

Ant tokių langų galima kabinti romanetes. Kaip ir sakiau arba reikia tvirtinti jas ant lubų, o siuvant paskaičiuoti tokius tarpus tarp vytelių, kad pakėlus romanetę, jinai būtų tik ant tos sienos dalies kur virš durų yra, o čia įdedu vienos forumietės postą su nuotrauka iš Rankdarbių, Siuvimo, siuvinėjimo skyrelio ( http://www.supermama...;#entry10515836 )

Čia tas būdas, kur sakiau, kad galima tvirtinti ant sienos, bet aukščiau nei lano niša. Nuotraukoj matosi, kaip turi pasikelti romanetė, kad būtų galima atidaryti duris

QUOTE(kvanksht @ 2007 07 11, 08:40)
Na gerai, rodau savo pasiutas romantes  ax.gif  Medziaga - naturalus linas is Panevezio lino. Mechanizmus uzsakinejau Vilniuje is Dekorvilos, nenorui daryti reklamos, bet ten labai patogiai, pasakai kokio plocio, ilgio reikes ir jie viska surenka, supjausto.

Galbut per zemai pakabinom, nes atidarant balkono duris kliuna doh.gif  biggrin.gif
Kai laisvo laiko labai daug neturejau, tai siuvimas labai ilgai uztruko, na bet isejo pakenciamai;)

user posted image

Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 02 21, 08:22)
Ant tokių langų galima kabinti romanetes. Kaip ir sakiau arba reikia tvirtinti jas ant lubų, o siuvant paskaičiuoti tokius tarpus tarp vytelių, kad pakėlus romanetę, jinai būtų tik ant tos sienos dalies kur virš durų yra, o čia įdedu vienos forumietės postą su nuotrauka iš Rankdarbių, Siuvimo, siuvinėjimo skyrelio ( [url=http://www.supermama.lt/forumas/index.php?Čia tas būdas, kur sakiau, kad galima tvirtinti ant sienos, bet aukščiau nei lano niša. Nuotraukoj matosi, kaip turi pasikelti romanetė, kad būtų galima atidaryti duris

dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2008 02 20, 18:31)
user posted image
siaip man patinka,kai langai "pliki", taciau siame bute turesime priesais kaimynini nama, taigi noriu-nenoriu langus turiu uzdengti  verysad.gif

O man asmeniskai,atrodo kad tik su romanetemis bus nejauku....labai grazus langai,kazkur maciau labai grazu varianta su uzuolaidom,labai graziai buvo papuosta butent tas senos tarpas tarp vieno lando ir kito....
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 21, 12:02)
O man asmeniskai,atrodo kad tik su romanetemis bus nejauku....labai grazus langai,kazkur maciau labai grazu varianta su uzuolaidom,labai graziai buvo papuosta butent tas senos tarpas tarp vieno lando ir kito....

Na čia manau, skonio reikalas tongue.gif
Man patinka romanetės ir, manau, kad gražu būtų ir ant šitų langų tongue.gif
Be to, užuolaidas/romanetes reikia derinti prie bendro būsto interjero. Prie šiuolaikško, minimalistinio labai gražu cool.gif Žinoma, prie antikvarinių baldų tai nesižiūrėtų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 21 vasario 2008 - 12:20
QUOTE(laura x @ 2008 02 20, 17:31)
user posted image

Na matai su romanetemis nelabai diena užsidengsi, nes vistiek jos bus pakeltos (aišku jei norisi ir diena užsidengti nuo kaimynų) todėl aš siūlau širmas iš skaidresnės medžiagos ax.gif
Atsakyti