QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 17, 20:21)
Roletai jau nemadingi,cia apie tai kazkas rase. Bet pigesni.Man asmeniskai kambarys su roletais atrodo kaip kokia deze .Nebent langas papuostas uzuolaida.Manau tokiu atveju zaluzes yra praktiskesni ir jaukesni (aisku ne baltos spalvos),medzio spalvos ir t.t, zodziu svarbu ka d tiktu prie interjero
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 18, 13:52)
Labai graziai galima prisiderinti pvz zaliuzes ir koki tarpine uzuolaida,tai yra ne naktine ir ne dienine,tarpine,ir jei kambarys saulietas labai grazu kai per zaluzes ir uzuolaidos trupuciuka skledziasi sviesa per tuos zaliuziu tarpelius ,labai jaukiai atrodo.
Hmm, o aš kaip tik planavau pakeisti žaliuzes, likusias nuo ankstesnių šeimininkų, į roletus, nes galvojau, kad žaliuzės dabar nebemadingos . Na, tos žaliuzės aišku baltos, ir po visų remontų gal jau bus tiek užsiteršusios, kad šiaip ar taip reikės keisti. Tai dabar reikės galvoti, į ką visgi keisti .
Užuolaidas planuojame tik dėl papuošimo langų šonuose (kad neuždengtų lango), nes šiaip aš jų nenaudoju. Sename bute kabėjo, o paskui nukabinau, kad dulkių nerinktų, ir naudoju tik žaliuzes, kurias dieną pakeliu, kad neužstotų vaizdo . Man užuolaidos atrodo puošnesnės, negu romanetės. Romanetės bus virtuvėje, nes ten užuolaidos trukdytų. Gal ir į vaikų kambarį romanečių arba austrijiečių reikės. Tik jas sunkiau skalbti (nuimti, užkabinti), negu paprastas užuolaidas