Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

QUOTE(coris @ 2008 02 15, 10:22)
tai jei roletai dabar nemadoj, o kas madoj, zaliuzes ar romanetes, tai,kad tu madu nespesi vaikytis cia , kiekviena menesi jau kita mada-nesamone kazkokia.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(loonaxxx @ 2008 02 14, 18:54)
Va kazko tokio ir ieskau, nes mano lanagas t.y. susideda is virtuves duru i balkona, tai reik kazko tokio,kad pasikeltu ir nusileistu, mat roletu tai tikrai nenoriu! schmoll.gif Gal kas koki kataloga turit?

Galiu pagelbeti su romanetem.
Parasyk i az pasta, pasiulysiu variantu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2008 02 15, 10:31)
Galiu pagelbeti su romanetem.
Parasyk i az pasta, pasiulysiu variantu. smile.gif

ok veliau parasysiu, dabar lekiu pas gyd. ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Gal kas galėtų pagelbėti tokiu klausimu: Kas geriau roletai, ar romanetės?Privalumai ir trūkumai.
Atsakyti
QUOTE(Miuzetė @ 2008 02 17, 16:56)
Gal kas galėtų pagelbėti tokiu klausimu: Kas geriau roletai, ar romanetės?Privalumai ir trūkumai.

Roletai jau nemadingi,cia apie tai kazkas rase. 4u.gif Bet pigesni.Man asmeniskai kambarys su roletais atrodo kaip kokia deze .Nebent langas papuostas uzuolaida.Manau tokiu atveju zaluzes yra praktiskesni ir jaukesni (aisku ne baltos spalvos),medzio spalvos ir t.t, zodziu svarbu ka d tiktu prie interjero

Romanete - manau labai puosnus dizaino elementas,sakyciau net gi prabangus,nes galima apacia papuosti aplikacijom i t.t.Galima daryti dveju sloksniu,dieniniu i naktiniuman labai grziai atrodo su organza thumbup.gif
Bet tai tik mano nuomone,gal kas nesutiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 17, 20:21)
Roletai jau nemadingi,cia apie tai kazkas rase. 4u.gif Bet pigesni.Man asmeniskai kambarys su roletais atrodo kaip kokia deze .Nebent langas papuostas uzuolaida.Manau tokiu atveju zaluzes yra praktiskesni ir jaukesni (aisku ne baltos spalvos),medzio spalvos ir t.t, zodziu svarbu ka d tiktu prie interjero
Romanete - manau labai puosnus dizaino elementas,sakyciau net gi prabangus,nes galima apacia papuosti aplikacijom i t.t.Galima daryti dveju sloksniu,dieniniu i naktiniuman labai grziai atrodo su organza thumbup.gif

Organza - tai yra........??
Atsakyti
Labai norėčiau išgirsti nuomones ir patarimus tokiu klausimu:
Namo pirmame aukšte, t.y. svetainėje, valgomajame ir virtuvėje noriu uždengti langus ir nežinau kuo.. Langai dideli, bet ne iki žemės, aukštos lubos, salono ir valgomojo erdvė bendra. Diennių užuolaidų nereikia, reikia tik vakare užsidengt, o ir dėl grožio
Tai va, galvojom romanetes kabint, taip gražiai susitrauktų jos ir atrodytų gražiai, jau ir medžiagėlę išsirinkom, ir dizainerė iš vienos firmos buvo atėjus išsimatuot. Nu bet kainuotų mums virš 6 tūkst.lt. Man kažkaip daugoka.. Tai va ir galvoju, gal užuolaidas kabint ant gražesnių karnizų Pigiau būtų..
Žodžiu, nebežinau jau Galva visai susisuko, pasimečiau visai, o langus papuošt vis tiek reikia Langai šeši dideli 2,54 x 1,17 ir virtuvės mažesnis.
Taigi patarkit prašom, ką kabint?
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2008 02 17, 20:46)
Organza - tai yra........??

Audinys, permatomas, gali būti siuvinėtas ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 17, 20:21)

Ačių už nuomonę, ir ar tikrai romanetė gali būti dviejų sluoksnių? Dieninės ir naktinės? Mums būtinai reikia ir dieninių ir naktinių, nes pirmas aukštas. Galvojau roletas - naktinis, užuolaida - dieninė, bet labai nenoriu užuolaidos. Tai dvisluoksnė romanetė būtų išeitis. O kur tokias daro ir gal kas turi.
Atsakyti
[quote=.NAJ.A,2008 02 17, 20:46]Organza - tai yra........??
[/quote
"Organza – tai labai tankus sintetinis pluoštas, išaustas iš ypač plonų siūlų, todėl jis lengvutis, peršviečiamas, bet labai stiprus ir ilgaamžis. Sudėtinga organzos gamybos technologija lemia aukštą audinio kokybę bei kainą. Tačiau ji neturėtų gąsdinti pirkėjų, nes skirtingai nuo kitų audinių, pavyzdžiui, kaprono ar kitų sintetinių pluoštų, organza gali būti drapiruojama kukliau. Organzos kritimas drapiruojant labai priklauso nuo gaminio kokybės. Ypač puošniai ir įspūdingai atrodo organzos audinys su įaustais kito audinio raštais, pavyzdžiui, viskozės ar satino. Organza gali būti vienspalvė arba marga, balta arba spalvota, blizgi ar matinė. Iš organzos gali būti siuvamos ne tik dieninės užuolaidos, bet ir romanetės. "

Papildyta:
[quote=Miuzetė,2008 02 18, 12:14]Ačių už nuomonę, ir ar tikrai romanetė gali būti dviejų sluoksnių? Dieninės ir naktinės? Mums būtinai reikia ir dieninių ir naktinių, nes pirmas aukštas. Galvojau roletas - naktinis, užuolaida - dieninė, bet labai nenoriu užuolaidos. Tai dvisluoksnė romanetė būtų išeitis. O kur tokias daro ir gal kas turi.
[/quote]

Taip buna ir is dvieju sluoksniu.Tik brangiau kainuoja.
Man romanetes labai patinka,manau tai labai grazu ir stilinga.
Manau salone patars kaip issirinkti ,priderins prie interneto. O dvieju sluoksniu mehanizmas,labai paprastas,tesiog susideda is dveju sluoksniu vienas-permatomas,kitas daugiau matinis arba kt.,nepraleidziantys sviesa,nori svesiau pakeli viena sloksni ,nori tamsiau uzsidendi antru sluoksniu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Miuzetė @ 2008 02 18, 12:14)
Ačių už nuomonę, ir ar tikrai romanetė gali būti dviejų sluoksnių? Dieninės ir naktinės? Mums būtinai reikia ir dieninių ir naktinių, nes pirmas aukštas. Galvojau roletas - naktinis, užuolaida - dieninė, bet labai nenoriu užuolaidos. Tai dvisluoksnė romanetė būtų išeitis. O kur tokias daro ir gal kas turi.

Dar labai graziai atrodo sirmos...is permatuomu audiniu arba matiniu su aplikacijom.Bet jie graziai ziurisi jei langas didelis,matomas neuzstatytas salia esanciais baldais.Man kaip jau ir rasiau roletai visiskai nepatinka.Labai graziai galima prisiderinti pvz zaliuzes ir koki tarpine uzuolaida,tai yra ne naktine ir ne dienine,tarpine,ir jei kambarys saulietas labai grazu kai per zaluzes ir uzuolaidos trupuciuka skledziasi sviesa per tuos zaliuziu tarpelius ,labai jaukiai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiaska: 18 vasario 2008 - 12:48
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 18, 13:52)
Taip buna ir is dvieju sluoksniu.Tik brangiau kainuoja.
Man romanetes labai patinka,manau tai labai grazu ir stilinga.
Manau salone patars kaip issirinkti ,priderins prie interneto. O dvieju sluoksniu mehanizmas,labai paprastas,tesiog susideda is dveju sluoksniu vienas-permatomas,kitas daugiau matinis arba kt.,nepraleidziantys sviesa,nori svesiau pakeli viena sloksni ,nori tamsiau uzsidendi antru sluoksniu thumbup.gif
Papildyta:
Dar labai graziai atrodo sirmos...is permatuomu audiniu arba matiniu su aplikacijom.Bet jie graziai ziurisi jei langas didelis,matomas neuzstatytas salia esanciais baldais.Man kaip jau ir rasiau roletai visiskai nepatinka.Labai graziai galima prisiderinti pvz zaliuzes ir koki tarpine uzuolaida,tai yra ne naktine ir ne dienine,tarpine,ir jei kambarys saulietas labai grazu kai per zaluzes ir uzuolaidos trupuciuka skledziasi sviesa per tuos zaliuziu tarpelius ,labai jaukiai atrodo.

Man žaliuzės irgi patinka, dėčiau į virtuvę, bet bijau, kad bus sudėtinga priežiūra (apsineš ir t.t. o valyti jas sunkoka). o su romanetėm (dvisluoksnėm) tai mane labai nudžiuginot, vaiko kambarį tik taip ir darysiu thumbup.gif .
Atsakyti