Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

QUOTE(Teo @ 2008 02 13, 11:43)
Galima padaryti ir su ziedais. Tokios uzuolaidos tiek praktiskos, tiek patogios, lengvai stumdosi. Galima daryti dienines ar naktines nera jokio skirtumo. Dar vienas privalumas siu uzuolaidu yra tai, jog ant vieno karnizo (vamzdzio) galima sumauti ir dienine, ir naktine uzuolaida. Ir tai bus taip pat patogu, nes uzuolaidos kompaktiskai susispaudzia sustumus. Nakti dienines (per centra kolonele), o diena naktines krastuose.
Tai va variantas kuo puikiausiais mirksiukas.gif

o keik kainuoja ta zieda viena ideti? man sake, kad cia nepigus dalykas, bet kainos taip ir nepasake... uzuolaidos pacios tai suprantu, kad nuo medziagos priklauso, bet kaip su ziedais?
Atsakyti
gal kuri kokiu nuorodu galit pasiulyt kur daugiau apie roletus ar romanetes pasiskaityt galima butu? , norim detis juos bet norim kaip pigiau bet kad ir grazu butu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auryte Sh. @ 2008 02 13, 13:39)
gal kuri kokiu nuorodu galit pasiulyt kur daugiau apie roletus ar romanetes pasiskaityt galima butu? , norim detis juos bet norim kaip pigiau bet kad ir grazu butu...  blush2.gif

http://www.dextera.lt/lt/
Atsakyti
as noreciau informacijos apie gatavus roletus, kaip ju konstrukcija, jie pigesni negu daryti pagal uzsalyma, nenoriu brangiai. 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2008 02 13, 14:20)
o keik kainuoja ta zieda viena ideti? man sake, kad cia nepigus dalykas, bet kainos taip ir nepasake... uzuolaidos pacios tai suprantu, kad nuo medziagos priklauso, bet kaip su ziedais?

Kainyte i az parasau
Atsakyti
roletai negrazu, jau isejo is mados, tad bukime madingi, ir meskime roletus lauk.
Atsakyti
romanetes man taip pat graziau rolleyes.gif ir variantu galima daugiau prisigalvoti. Gali buti dieninis, tarpinis, naktis audinys ar pamodeluoti galima (bet brangiau).
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2008 02 13, 13:53)
roletai negrazu, jau isejo is mados, tad bukime madingi, ir meskime roletus lauk.

lotuliukas.gif
Atsakyti

o man roletai gan neblogas dalykas,kadangi as gyvenu sauletoj saly, tai cia nepamainomas dalykas, nors turim ir langines, taciau kai spigina saule visa diena, kazkaip nelabai, o sviesos ir norisi, tai roletai kaip tik, tik va man jau norisi pridengt uzuolaidom... ax.gif beje gal kas turite kokai nuoroda i virtuvines uzuolaidas?buciau labai dekinga.
Atsakyti
Man tai virtuveje praktiskiausia romanetes thumbup.gif . Jos nesitabaluoja, per daug nesimaiso ir pakelti ar nuleisti gali kiek nori. O dar palange laisva - dedi ka nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2008 02 14, 14:55)
Man tai virtuveje praktiskiausia romanetes thumbup.gif . Jos nesitabaluoja, per daug nesimaiso ir pakelti ar nuleisti gali kiek nori. O dar palange laisva - dedi ka nori  biggrin.gif

Va kazko tokio ir ieskau, nes mano lanagas t.y. susideda is virtuves duru i balkona, tai reik kazko tokio,kad pasikeltu ir nusileistu, mat roletu tai tikrai nenoriu! schmoll.gif Gal kas koki kataloga turit?
Atsakyti

tai jei roletai dabar nemadoj, o kas madoj, zaliuzes ar romanetes, tai,kad tu madu nespesi vaikytis cia , kiekviena menesi jau kita mada-nesamone kazkokia.
Atsakyti