Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

QUOTE(Bitute555 @ 2008 02 10, 11:19)
na ko gero tikrai po gero menesio  atsibostu ir pradetu varginti tokie roletai  smile.gif
Geriau jau jei norisi kazko linksmesnio, pasisiuti naktines romanetes- galima ir prie bendro interjero priderinti, issiuvineti, aplikuoti. Gausis ir jauku ir funkcionalu.

Na tokiu ir as foto roletu nenoreciau, greitai varginti pradetu.

O tai tada paprastas klausimas- kaip su fototapetais ant sienų? Žmonės juos turėtų tuomet keist kas mėnesį, juk šitaip vargina.. nail.gif
Šiaip fotoroletų būna įvairiausių, kaip ir fototapetų smile.gif Mano akimis tokie roletai yra kažkas naujo ir originalaus. Nes visokios romanetės ir kt užuolaidos jau taip atsibodę (išskyrus širmas dar) irnesakyk.gif Konkrečiai šitas fotomotyvas su aguonom yra gana paprastas ir per ryškus g.gif Tokio nesirinkčiau. Bet yra galybė kitų motyvų ir tikrai labai thumbup.gif smile.gif
Na, o apie roletų funkcionalumą manau pasakot nereikia smile.gif Todėl šiuo klausimu jokio privalumo romanetės neturi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(pinga @ 2008 02 10, 21:59)
Na štai ir mano užuolaidos Jūsų teismui. Nebijokite kritikuoti
user posted image

user posted image

Įkeliu ir nuorodas, nes kažkodėl nerodo...

http://public.fotki....os/naktine.html

http://public.fotki....os/dienine.html

Visai fainos širmutės rolleyes.gif Tik tą storą audinį būčiau gal siuvus ne tokiomis dalimis, o per visą širmos ilgį, arba padalinus į lygias penkias dalis (a la japoniškas variantas) smile.gif O plonesnio raštas manau buvo pasirinktas būtent toks, jog tai širma. Man patiko idėja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 11 vasario 2008 - 12:57
[quote=oregano,2008 02 11, 13:44]
O tai tada paprastas klausimas- kaip su fototapetais ant sienų? Žmonės juos turėtų tuomet keist kas mėnesį, juk šitaip vargina.. nail.gif
Šiaip fotoroletų būna įvairiausių, kaip ir fototapetų smile.gif Mano akimis tokie roletai yra kažkas naujo ir originalaus. Nes visokios romanetės ir kt užuolaidos jau taip atsibodę (išskyrus širmas dar) irnesakyk.gif Konkrečiai šitas fotomotyvas su aguonom yra gana paprastas ir per ryškus g.gif Tokio nesirinkčiau. Bet yra galybė kitų motyvų ir tikrai labai thumbup.gif smile.gif
Na, o apie roletų funkcionalumą manau pasakot nereikia smile.gif Todėl šiuo klausimu jokio privalumo romanetės neturi smile.gif

Manau kad ir nusibosta - bet tikrai nepulsi ju perklijuoti ar uzsisakinesi roletu po menesio...todel reikia tikrai gerai apgalvoti ko nori savo namuose - greit pabosiancio akcento ar ilgiau tarnaujancio jaukumo
Sakau is patirties - virtuveje ir valgomajame buvo roletai (ir yra), bet po metu as juos pridengiau uzuolaidomis - roletai nesuteikia namams jaukumo, o ofise ilgai gyventi nesinori...
Svetaineje siuvau sirmas -kabojo 1,5 metu - pries menesi neistveriau, uzsisakiau uzuolaidas, nors ir kaip buvo gaila investuotu pinigeliu, bet jos man atsibodo verysad.gif
O miegamajame romanetes - dar brandinu ideja ir jas pridengti kokia lengva permatoma uzuolaidele - todel mano mintis - uzuolaidos ne siaip sau kabinamos nuo neatmenamu laiku - namai be ju greit tampa nebemieli...
Atsakyti
Pas mane svetaineje ir kabo uzuolaidos, tai roletu reikia tik vasaros sezonui, veliau ju net nedarinesiu, nes nera poreikio, o vasara labai saule anksti ryte tiesiai i akis pradeda sviesti, tai ir galvoju, gal senukuose nusipirkti gatavus roletus, intern.psl maciau daug ju yra gatavu.
Atsakyti
O man patiko Pingos sirmos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2008 02 10, 21:59)

O man tai visai nieko, ypač naktinės gerai atrodo, o per dienines per daug balkonas matosi.
Atsakyti
[quote=reg,2008 02 11, 13:57]
[quote=oregano,2008 02 11, 13:44]

Manau kad ir nusibosta - bet tikrai nepulsi ju perklijuoti ar uzsisakinesi roletu po menesio...todel reikia tikrai gerai apgalvoti ko nori savo namuose - greit pabosiancio akcento ar ilgiau tarnaujancio jaukumo
Sakau is patirties - virtuveje ir valgomajame buvo roletai (ir yra), bet po metu as juos pridengiau uzuolaidomis - roletai nesuteikia namams jaukumo, o ofise ilgai gyventi nesinori...
Svetaineje siuvau sirmas -kabojo 1,5 metu - pries menesi neistveriau, uzsisakiau uzuolaidas, nors ir kaip buvo gaila investuotu pinigeliu, bet jos man atsibodo verysad.gif
O miegamajame romanetes - dar brandinu ideja ir jas pridengti kokia lengva permatoma uzuolaidele - todel mano mintis - uzuolaidos ne siaip sau kabinamos nuo neatmenamu laiku - namai be ju greit tampa nebemieli...
[/quote]

Na, čia jau asmeninio skonio ir įsitikinimo reikalas smile.gif Šiaip skirtingiems interjerams yra skirtingi ir sprendimai. Langų rūbų yra įvairių, todėl apsiriboti tik užuolaidomis ir manyti, kad tik jomis apkaišyti langai yra skonio ir jaukumo rodiklis mažumėle ribota smile.gif Jaukumą sudaro visuma, o ne atskiros detalės. Akcentai neturi būti rėkiantys, iššaukiantys, iškrentantys iš konteksto, tuomet nebadys akių, įsilies į bendrą vaizdą ir tikrai taip greit neatsibos. O ilgainiui viskas atsibosta, kas tai bebūtų - baldai, sienų spalva ar tos pačios užuolaidos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(coris @ 2008 02 11, 14:08)
Pas mane svetaineje ir kabo uzuolaidos, tai roletu reikia tik vasaros sezonui, veliau ju net nedarinesiu, nes nera poreikio, o vasara labai saule anksti ryte tiesiai i akis pradeda sviesti, tai ir galvoju, gal senukuose nusipirkti gatavus roletus, intern.psl maciau daug ju yra gatavu.

Na, mums roletai tarnauja ne tik vasaros sezonu (vasarą nepamainomi, kad neprikaitintų patalpos) smile.gif Ryte nespigina šviesa, vakare uždengia nuo pašalinių akių.
O kodėl apsiriboji tik Senukais? blink.gif Pasižvalgyk čia, čia ir dar čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 11 vasario 2008 - 15:10
parduodu karnyzus 3vnt. 4u.gif
Ilgis skirtingas: 122cm, 185cm, 225cm. smile.gif
Yra 40 vnt. segtukų. smile.gif
Yra visos detalės, tiesiog darom remontą ir mums jų kaip ir nebereik, sakau gal kas priderinsit prie savo kuriamo interjero.
kainą siūlykit!!! mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2008 02 10, 22:59)
user posted image

user posted image

Įkeliu ir nuorodas, nes kažkodėl nerodo...

http://public.fotki....os/naktine.html

http://public.fotki....os/dienine.html

Zinok ir man labai nepatiko ax.gif .. 4u.gif Viskuo per daug..gal realybeje atrodo graziau bet ....nuotraukoje ziuresi kazkaip blush2.gif
Man primena Sovjetinius laikus,kai nebuvo graziu uzuolaidu ir zmones kabindavo visokius skuduriukus...pati ideja visai nebloga bet kai kur kazko truksta,o kai kur ir per daug.....rastai tarpusavi nesiderina,nepyk prasau,svarbu kad tauu patiktu.
Atsakyti
O man grazu foto tapetai , noreciau su vaizdu i saulegraza , arba rasota pieva na ismastysiu ko noriu kai zinosiu ar daro tik tai ko nori ar bet ka rolleyes.gif Vyras sako idet baravyku seimynele jis nerealia fotke turi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 02 11, 20:45)
Zinok ir man labai nepatiko ax.gif .. 4u.gif Viskuo per daug..gal realybeje atrodo graziau bet ....nuotraukoje ziuresi kazkaip  blush2.gif
Man primena Sovjetinius laikus,kai nebuvo graziu uzuolaidu ir zmones kabindavo visokius skuduriukus...pati ideja visai nebloga bet kai kur kazko truksta,o kai kur ir per daug.....rastai tarpusavi nesiderina,nepyk prasau,svarbu kad tauu patiktu.

Ups huh.gif na ir sudirbai į šuns dienas... unsure.gif sovietiniai skuduriukai.. doh.gif žiaurokai...žiaurokai.. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(renax @ 2008 02 11, 20:58)
O man grazu foto tapetai , noreciau su vaizdu i saulegraza , arba rasota pieva na ismastysiu ko noriu kai zinosiu ar daro tik tai ko nori ar bet ka  rolleyes.gif Vyras sako idet baravyku seimynele jis nerealia fotke turi  doh.gif

O kodėl gi ne? biggrin.gif Pabandyk nusiųst jiems tą grybų fotkę, gal galės padaryt, jei ji kokybiška rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 12 vasario 2008 - 00:43
QUOTE(Teo @ 2008 02 05, 17:29)
Sveikutes,
Jei kam reika pagalbos su uzuolaidelem (romanetem, sirmom, lovatiesem) mielai padesiu. Ne tik siuvu, bet ir modeliuoju (parenku tinkama varianta jusu interjerui). Jei reikia padesiu ir su karnizais: parinkimu ir montavimu.
Visi darbai susije su langu dekoru nuo pradzios iki pabaigos.  smile.gif

susidomejote, rasykit i az

Mane užuolaidos su žiedais domintų, ar darot tokias?
Gal mamytes kurios nors tokiad turi ir galetu pakomentuoti, ar praktiskas variantas tokios naktines uzuolaidos?
Atsakyti
Galima padaryti ir su ziedais. Tokios uzuolaidos tiek praktiskos, tiek patogios, lengvai stumdosi. Galima daryti dienines ar naktines nera jokio skirtumo. Dar vienas privalumas siu uzuolaidu yra tai, jog ant vieno karnizo (vamzdzio) galima sumauti ir dienine, ir naktine uzuolaida. Ir tai bus taip pat patogu, nes uzuolaidos kompaktiskai susispaudzia sustumus. Nakti dienines (per centra kolonele), o diena naktines krastuose.
Tai va variantas kuo puikiausiais mirksiukas.gif
Atsakyti