akvilyte, o kaip tu tas uzolaidas pritvirtinai virsuje??
QUOTE(oregano @ 2008 01 19, 19:12)
O aš va būtent tokių roletų ir noriu į miegamąjį...
Ir tikiuosi rasiu Gal kas kur matė?
Ir tikiuosi rasiu Gal kas kur matė?
tokios labai brangios medžiaga
QUOTE(bugyte @ 2008 01 19, 20:41)
panašios bet ne tokios nes ten raštas prasišviečia o čia ne
QUOTE(Dalbara @ 2008 01 26, 23:27)
tokios labai brangios medžiaga
A kiek tas brangiai?
QUOTE(Gerbera @ 2008 01 26, 23:12)
akvilyte, o kaip tu tas uzolaidas pritvirtinai virsuje??
yra spec lipni juosta.. viena dalis prisiklijuoja prie lango o kita ptisisiuva prie užuolaidos... ta nuo lango sunkoka nuplėšt... bet jei langai balti tai nuėmus užuolaidas jos nesimato
[quote=akvilyte,2008 01 26, 18:40]
buvau kažkada pasisiuvus tokias:
man labai patiko... investicijos minimalios... nereik palocių audinio.. tos balkoninės irgi pasikeldavo su tom virvutėm.. žodžiu man visai neiko variantas
Eik tu sau,mano sienu spalva beveik tokia pati As tik noriu su svareliais apacioje,kad panasiai butu kaip sirmutes.O is kur gavai tu "lipuckiu"
buvau kažkada pasisiuvus tokias:
man labai patiko... investicijos minimalios... nereik palocių audinio.. tos balkoninės irgi pasikeldavo su tom virvutėm.. žodžiu man visai neiko variantas
Eik tu sau,mano sienu spalva beveik tokia pati As tik noriu su svareliais apacioje,kad panasiai butu kaip sirmutes.O is kur gavai tu "lipuckiu"
QUOTE(oregano @ 2008 01 27, 00:26)
A kiek tas brangiai?
Mes turim vietom persišviečiančias tai tik medžiagą keitėm, 6 langai kainavo 800lt
QUOTE(kaina @ 2008 01 27, 11:50)
cia irgi su svareliais bet ant lango man gražiau kai taip pakilnotis.. o ant balkono tai su tuo svareliu nuleistos ir budavo
o juostele tai nzn is kur tu.. bet ir seniuose yra.. ir siaip kur visokiom siuvimo priemonėm prekiauja
QUOTE(Dalbara @ 2008 01 27, 12:27)
Mes turim vietom persišviečiančias tai tik medžiagą keitėm, 6 langai kainavo 800lt
Na, man užteks ir ant vieno lango Galima primest, kad vienas kainuos maždaug 140Lt.. Tai čia tik viena medžiaga be roleto mechanizmo?
QUOTE(oregano @ 2008 01 27, 15:19)
Na, man užteks ir ant vieno lango Galima primest, kad vienas kainuos maždaug 140Lt.. Tai čia tik viena medžiaga be roleto mechanizmo?
vien medžiaga be mechanizmo ir kreipiančių nu apytiksliai 150 kaip uoga
QUOTE(Dalbara @ 2008 01 27, 15:28)
vien medžiaga be mechanizmo ir kreipiančių nu apytiksliai 150 kaip uoga
Aišku, ačiū
O gal dar galėtum pasakyt, kur galima būtų užsisakyt tokius roletus?
QUOTE(oregano @ 2008 01 27, 17:13)
Mes rinkomės Ardenoj