Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

QUOTE(niuma @ 2007 11 03, 11:03)
Matosi vaizdas, gražu smile.gif Man iš viso prie dūšios visos rusvos spalvos, jos tokios jaukios smile.gif
O šiaip, fotografuok vakare, kai lauke tamsu, o namie dega šviesos- tada pilnas vaizdas atsiskleidžia  mirksiukas.gif

aciuks.gif reiks pabandyk vakre fotkint ax.gif
Atsakyti
uzmirstuole, labai jaukiai atrodo wub.gif
(tik is azuolinio "ramscio" supratau, kieno cia namukas smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 11 05, 10:54)
uzmirstuole, labai jaukiai atrodo  wub.gif 
(tik is azuolinio "ramscio" supratau, kieno cia namukas smile.gif  )

bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(salomena @ 2007 11 05, 04:26)
Į Tilžę??  ar čia aš kažką ne taip suprantu??
I turgu tilzes gatvej smile.gif

mylinti_gyvenima, o kiek kainavo turguj uzuolaidos?

mirksiukas.gif aišku.. aš pirmiausiai pagalvojau, kad į Tilžę t.y. į Sovietską..
Atsakyti
o gal galit rekomenduoti kokia gera, bet ne super brangia uzuolaidu siuveja kaune? 4u.gif
Atsakyti
sveikos. oi atsiprasau, buvo truputi isvykusi, tai ten ir yra tilzes gatveje tas turgus tilzes. mes taip ji vadinam 4u.gif uzuolaidos isejo apie 600simtus abiem kambariam. tiksliai nepamenu .virtuveje ramanete, atvaziavo ja pritvirtino vyras toks, o miegamajame tokios raudonos uzuolaidos su virsiuku. na man labai jaukios, tik vat nuotrauku nemoku ikleti, bandziau bet neiseina. gal kas pasakysit kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinti_gyvenima @ 2007 11 05, 22:12)
sveikos. oi atsiprasau, buvo truputi isvykusi, tai ten ir yra tilzes gatveje tas turgus tilzes. mes taip ji vadinam  4u.gif uzuolaidos isejo apie 600simtus abiem kambariam. tiksliai nepamenu .virtuveje ramanete, atvaziavo ja pritvirtino vyras toks,  o miegamajame tokios raudonos uzuolaidos su virsiuku. na man labai jaukios, tik vat nuotrauku nemoku ikleti, bandziau bet neiseina. gal kas pasakysit kaip  blush2.gif

pabandyk per cia
http://imageshack.us/
Atsakyti
QUOTE(mylinti_gyvenima @ 2007 11 05, 20:12)
sveikos. oi atsiprasau, buvo truputi isvykusi, tai ten ir yra tilzes gatveje tas turgus tilzes. mes taip ji vadinam  4u.gif uzuolaidos isejo apie 600simtus abiem kambariam. tiksliai nepamenu .virtuveje ramanete, atvaziavo ja pritvirtino vyras toks,  o miegamajame tokios raudonos uzuolaidos su virsiuku. na man labai jaukios, tik vat nuotrauku nemoku ikleti, bandziau bet neiseina. gal kas pasakysit kaip  blush2.gif

PIRMA sumazink nuotrauka: ant jos spausk su kairiu peles klavisu ir atsidaryk su PAINT programa, tada virsuj spausk STRECH ir tada du virsutinius procentukus horizontal ir vertical pamazink po 50% o jei reiks pakartok ir dar sumazink nes kitaip neleis ykelti.
ANTRA: rasyk cia zinute kaip visada, tik ja kai parasysi kabink nuotraukyte-spausk po zinutes apacioje yra BROWSE ir tada is kompo parink nuotraukele kuria nori parodyti forumo mergaitems mirksiukas.gif tada berods OPEN arba attach ir psio.

Laukiam nuotraukyciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 11 05, 20:49)
o gal galit rekomenduoti kokia gera, bet ne super brangia uzuolaidu siuveja kaune?  4u.gif

labai prašau nesupykti, bet negaliu necituoti, ką reiškia gerą nebrangią g.gif , ar žinot, kad užuolaidų pasiuvimas ir taip yra maždaug apie 8 procentus visos užuolaidų kainos, o prie jų reikia kr.....is bele kiek, esu siuvėja ir žinau ką tai reiškia, taip, kad siūlyčiau netaupyti siuvėjai, o psieškoti pigesnio audinio tada ir išeis užuolaidos nebrangiai , tikiuosi supratot mane teisingai ir neužsipulsit blush2.gif

ir dar pridursiu salone siuvėja gauna tik 50 procentukų nuo pasiuvimo kainos, realiai, išeina 4 procentai, taip, kad tikrai siuvėjos neprabagotėja, o darbas nelengvas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 05 lapkričio 2007 - 21:50
QUOTE(sygyta @ 2007 11 05, 22:29)

neina help.gif cray.gif
Atsakyti
atsiusk sygyta@yahoo.co.uk idesiu Tavo vardu
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 11 05, 21:48)
labai prašau nesupykti, bet negaliu necituoti, ką reiškia gerą nebrangią g.gif , ar žinot, kad užuolaidų pasiuvimas ir taip yra maždaug apie 8 procentus visos užuolaidų kainos, o prie jų reikia kr.....is bele kiek, esu siuvėja ir žinau ką tai reiškia, taip, kad siūlyčiau netaupyti siuvėjai, o psieškoti pigesnio audinio tada ir išeis užuolaidos nebrangiai , tikiuosi supratot mane teisingai ir neužsipulsit  blush2.gif

ir dar pridursiu salone siuvėja gauna tik 50 procentukų  nuo pasiuvimo kainos, realiai, išeina 4 procentai, taip, kad tikrai siuvėjos neprabagotėja, o darbas nelengvas  mirksiukas.gif

biggrin.gif ar rasiau- taip kaip jus isvertet? biggrin.gif juk parasiau ne super brangios ir geros. ir aciu tai, kuri jau parekomendavo ir sulygino kainas, ka butu mokejus, kiek mokejo ir kaip gerai ta siuveja darba atliko. ir tie jusu procentukai, kad uzuolaidu pasiuvimas sudaro tik 8% visos kainos, nerealu blink.gif wink.gif
tikrai nenoriu zmoniu apiplesineti, nuderedama kaina iki minimumo, tik noriu, kad pasiutu kokybiskai ir pigiau nei salone. kas tame blogo, jei ir as sutupysiu ir kokia mamyte augindama vaikeli papildys seimos biudzeta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 05 lapkričio 2007 - 22:59