Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

Gal stai cia kazka panasaus rasite:
http://www.dextera.l...oletu_medziagos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 01 19, 20:41)
Gal stai cia kazka panasaus rasite:
http://www.dextera.l...oletu_medziagos  4u.gif

ačiukas aciuks.gif
Atsakyti
Labukas.
O as medziagyte panasiu rastu nusipirkau, tai romanete siusiuos i vonia rolleyes.gif
Atsakyti
labas mergytės o ką esat girdėję apie roletų firma "gredomas"
Atsakyti
na ka prireikė man jūsų patarimo smile.gif reikia roletų ax.gif gal žinote, kur geriausia, kokioje firmoje užsisakyti Kaune mirksiukas.gif
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edka @ 2008 01 20, 20:01)
na ka prireikė man jūsų patarimo smile.gif reikia roletų  ax.gif  gal žinote, kur geriausia, kokioje firmoje užsisakyti Kaune  mirksiukas.gif
Ačiū už atsakymus  4u.gif

man ir svarbus šitas klausimas bet kažko mergytės nepasidalina savo nuomonėm smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 21 sausio 2008 - 15:50
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2008 01 16, 21:42)
gal kas galite i AZ brukstelti uzuolaidu meistres Jolantos is Vilniaus telefona - pameciau  blush2.gif

aciuks.gif
Jolanta man siuvo uzuolaidas ir romanetes, as likau labai patenkinta 
pazystama paprase telefono nr., o as niekur nerandu  doh.gif

kontaktus gavau cia SM
4u.gif

Gal kas galetu ir man uzuolaidu meistres Jolantos telefoniuka bruksteleti. Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
noriu pasiulyti ir savo paslaugas, turiu placia patirti uzuolaidu siuvime ir namams ir viesbuciams, nuo paprastu iki imantriu klasikiniu, taipogi lovatieses, romanetes markizes ir visokios kitos interjero detales. Dirbu su uzuolaidu salonu vilkpedeje, kur tikrai kainos netokios dydeles kaip kitur, beto ir turguje sekasi neblogai pasirinkt padet audinukus kur kas mazasne kaina. Jai kas sudomino, mielai pagelbesiu. Galite rasyti AZ arba skambinti tel Vilniuje 8638 79883
Atsakyti
Sveikos.Mano didelis,iki zemes langas ir balkono durys.Labai dažnai MB vaiksto i balkona parukyt ir vaikai malasi,todel neismanau ka deti.Buvo uzuolaidos,tai amzinai suveltos ir nutampytos.Dabar mastau apie tokias priklijuojamas,tipo sirmutes,bet tik ties stiklu ir pritvirtintos apacioje.Kas turit ir kaip atrodo,kokie minusiukai ir pliusiukai g.gif
Atsakyti
Foto roletai
user posted image IĮ"Gredomas"

Atsakyti
QUOTE(kaina @ 2008 01 25, 12:07)
.Kas turit ir kaip atrodo,kokie minusiukai ir pliusiukai g.gif

buvau kažkada pasisiuvus tokias:
user posted image
man labai patiko... investicijos minimalios... nereik palocių audinio.. tos balkoninės irgi pasikeldavo su tom virvutėm.. žodžiu man visai neiko variantas ax.gif

QUOTE(oregano @ 2008 01 26, 16:06)
Foto roletai

įdomu kiek kaštuoja g.gif
Atsakyti
įdomu kiek kaštuoja

Kol kas jie savo tinklapio dar neturi, bet Kaune galima pažiūrėt Savanorių pr. 377.
Atsakyti