Gal stai cia kazka panasaus rasite:
http://www.dextera.l...oletu_medziagos
QUOTE(bugyte @ 2008 01 19, 20:41)
ačiukas
Labukas.
O as medziagyte panasiu rastu nusipirkau, tai romanete siusiuos i vonia
O as medziagyte panasiu rastu nusipirkau, tai romanete siusiuos i vonia
na ka prireikė man jūsų patarimo reikia roletų gal žinote, kur geriausia, kokioje firmoje užsisakyti Kaune
Ačiū už atsakymus
Ačiū už atsakymus
QUOTE(edka @ 2008 01 20, 20:01)
na ka prireikė man jūsų patarimo reikia roletų gal žinote, kur geriausia, kokioje firmoje užsisakyti Kaune
Ačiū už atsakymus
Ačiū už atsakymus
man ir svarbus šitas klausimas bet kažko mergytės nepasidalina savo nuomonėm
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2008 01 16, 21:42)
gal kas galite i AZ brukstelti uzuolaidu meistres Jolantos is Vilniaus telefona - pameciau
Jolanta man siuvo uzuolaidas ir romanetes, as likau labai patenkinta
pazystama paprase telefono nr., o as niekur nerandu
kontaktus gavau cia SM
Jolanta man siuvo uzuolaidas ir romanetes, as likau labai patenkinta
pazystama paprase telefono nr., o as niekur nerandu
kontaktus gavau cia SM
Gal kas galetu ir man uzuolaidu meistres Jolantos telefoniuka bruksteleti. Buciau labai dekinga
sveikos merginos,
noriu pasiulyti ir savo paslaugas, turiu placia patirti uzuolaidu siuvime ir namams ir viesbuciams, nuo paprastu iki imantriu klasikiniu, taipogi lovatieses, romanetes markizes ir visokios kitos interjero detales. Dirbu su uzuolaidu salonu vilkpedeje, kur tikrai kainos netokios dydeles kaip kitur, beto ir turguje sekasi neblogai pasirinkt padet audinukus kur kas mazasne kaina. Jai kas sudomino, mielai pagelbesiu. Galite rasyti AZ arba skambinti tel Vilniuje 8638 79883
noriu pasiulyti ir savo paslaugas, turiu placia patirti uzuolaidu siuvime ir namams ir viesbuciams, nuo paprastu iki imantriu klasikiniu, taipogi lovatieses, romanetes markizes ir visokios kitos interjero detales. Dirbu su uzuolaidu salonu vilkpedeje, kur tikrai kainos netokios dydeles kaip kitur, beto ir turguje sekasi neblogai pasirinkt padet audinukus kur kas mazasne kaina. Jai kas sudomino, mielai pagelbesiu. Galite rasyti AZ arba skambinti tel Vilniuje 8638 79883
Sveikos.Mano didelis,iki zemes langas ir balkono durys.Labai dažnai MB vaiksto i balkona parukyt ir vaikai malasi,todel neismanau ka deti.Buvo uzuolaidos,tai amzinai suveltos ir nutampytos.Dabar mastau apie tokias priklijuojamas,tipo sirmutes,bet tik ties stiklu ir pritvirtintos apacioje.Kas turit ir kaip atrodo,kokie minusiukai ir pliusiukai
Foto roletai
IĮ"Gredomas"
IĮ"Gredomas"
QUOTE(kaina @ 2008 01 25, 12:07)
.Kas turit ir kaip atrodo,kokie minusiukai ir pliusiukai
buvau kažkada pasisiuvus tokias:
man labai patiko... investicijos minimalios... nereik palocių audinio.. tos balkoninės irgi pasikeldavo su tom virvutėm.. žodžiu man visai neiko variantas
QUOTE(oregano @ 2008 01 26, 16:06)
Foto roletai
įdomu kiek kaštuoja
įdomu kiek kaštuoja
Kol kas jie savo tinklapio dar neturi, bet Kaune galima pažiūrėt Savanorių pr. 377.