Maciau
as tada irgi buvau susidomejusi, bet dabar tai jau verkiant reikia...
Mergaites, gal galit pasakyti ant kokio mechanizmo pakabintos sitos uzuolaidos:
http://images.bite.l...8ffe20a1b38.jpg
nes jau pati nezinau ko noriu..galvojau apie romanetes, bet kad kiek nuotrauku praziurejau visos tos romatenes labai panasios i ta toki popieriu, kuris susivinuoja ant lango, nezinau kaip jis vadinasi...tikiuosi kad suprantat apie ka as
Klausimas tada toks: tai kam pirkti medziaga jei is esmes tas popierinis variantas mazai kuo skiriasi
Paskui suvokiau, kad tai kas man patinka vadinasi "austrijietes" bet....forume pamaciau viena nuotrauka su tokiu mechanizmu, tai supratau kad man sis variantas irgi netinka....
nes ant dieniniu uzuolaidu viskas super atrodo, bet ant naktiniu...
jos sunkios ir su tokiu mechanizmu atrodytu tikrai niekaip......karnizu irgi nenoriu, nes pas mus kampinis langas (vitrina) tai reiketu pirkti ta toki su apbalinti kampu, o tai gauntusi, kad uzuolaida nuo sienos per 10cm (jei ne daugiau,pataisykit jei klystu) (ant lubu kabinti negalim)...tai pats paprasciausias ir idealiausias variantas butu kaip sitoje nuotraukoje....Noriu to tokio graziau, tiesaus uzuolaidu kritimo (ir butinai kad uzuolaida guletu ant grindu)
mergaites - labai prasau, duokit ideju
patarkit kaip geriau, kas geriau...
o nuotraukoj dar pacioj tai virvelines uzuolaidos, nes kaip supratau tu galvoji kad ten yra paprastas tiesus uzuolaidu kritimas, bet ten ne uzuolaidos o is virveliu
pas mane tokios yra, as kazkada buvau ikelusi nuotrauka