Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

nu va ir man ta dilema ka detikai virtuve su svetaine sujungta o langai atskiri ax.gif
Atsakyti
Pas mane irgi virtuvė su svetaine vienoj erdvej, svetainėje yra vienas langas ir balkono durys, virtuvėje irgi vienas langas, tai sugalvojau kad ant balkono durų dėsiu užuolaidas tokias šonuose susirišančias, o ant virtuvės ir svetainės langų po romanetę, tada ir simetrija gausis. tik nežinau kaip realybėje tai atrodys g.gif
Atsakyti
ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2007 12 30, 15:02)
snace labai grazus tavo miegamasis  wub.gif Pasaka  wub.gif

aciu smile.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kristina19 @ 2008 01 04, 16:32)
sveikos merginos.tikiuosi jusu pagalbos... blush2.gif pas mus virtuve su svetaine sujungti,yra du langai.patarkit kaip man tuos langus "papuosti".issisemiau as jau,ideju nulis doh.gif

pas mane irgi virtuve su svetaine sujunkta ir perskirta baru, virtuves ir svetaines du vienodi dideli langai, tai man pasiule austijietes, o mano draugej pasiuvo ant virtuves lango romanete, o sveteinej is tu paciu keliu spalvu audiniu ilga uzuolaida dienine ir sonuose naktines, dienines organza medziaga, o naktines tokia labai idomi, medziaga tokia kaip maisai kad buna, na nemoku nupasakoti, bet atrodo tikrai super, ir romanete is siu dvieju audiniu siuta smile.gif
Atsakyti
Jei kas siuvat užuolaidas ar galit rekomenduoti siuveja, siuvancia uzuolaidas Kaune, prasau rasyti i a.z.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 11 07, 18:17)
Gariunuose pas tokias dvi moteris, ten labai didelis pasirinkimas medziagu ir viena is ju gerai nusimano dizaine, tai ji man parinko ir patare, jei reik i a.z atsiusiu kontaktu jos.

labas vakaras visoms, labai reikia Jusu pagalbos. Skubiai reikia siuvejos...Skubiai reikia uzuolaidu (romaneciu), medziaga jau yra... ir gal galit pasakyti prelimenarios siuveju kainos (kad orientuociausi)
buciau labai dekinga
labai lauksiu pasiulymu.....
Atsakyti
QUOTE(ANGELL @ 2007 11 29, 19:16)
Na papasakosiu placiau: as siuvausi 4 romanetes,aplink langa organza(cia 4 langams) ir svetainej klasikine uzuolaida(dienine+naktine+virsuj juosta prilipdoma prie beginio karnizo) rolleyes.gif

Bet pas mane langiukai mazuciukai.

Sumokejau: uz romaneciu mechanizmus 630lt + 200Lt darbas

Uz viska mokejau 3335 lt  ax.gif

pakomentuokit prasau kas tai yra ORGANZA? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
gal kas galite i AZ brukstelti uzuolaidu meistres Jolantos is Vilniaus telefona - pameciau blush2.gif

aciuks.gif
Jolanta man siuvo uzuolaidas ir romanetes, as likau labai patenkinta
pazystama paprase telefono nr., o as niekur nerandu doh.gif

kontaktus gavau cia SM

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2008 01 16, 22:42)
gal kas galite i AZ brukstelti uzuolaidu meistres Jolantos is Vilniaus telefona - pameciau  blush2.gif

aciuks.gif
pazystama paprase telefono nr., o as niekur nerandu  doh.gif

kontaktus gavau cia SM
4u.gif

Ir as noreciau telefoniuko,nes labai reikia romaneciu ir uzuolaidu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2008 01 16, 22:42)
gal kas galite i AZ brukstelti uzuolaidu meistres Jolantos is Vilniaus telefona - pameciau  blush2.gif

aciuks.gif
pazystama paprase telefono nr., o as niekur nerandu  doh.gif

kontaktus gavau cia SM
4u.gif

Egle is Vilniaus, jei kas nors parasys Tau telefono numeri tos moters, imesk prasau man i az. Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murena @ 2008 01 17, 21:05)
Egle is Vilniaus, jei kas nors parasys Tau telefono numeri tos moters, imesk prasau man i az. Aciu labai  4u.gif

jau seniai prasau, bet taip ir nesulaukiu verysad.gif
butinai - brukstelsiu....
Ji man siuvo uzuolaidas, romanetes - as labai patenkinta, o ir kaina nesikandziojo......

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2008 01 17, 21:37)
jau seniai prasau, bet taip ir nesulaukiu  verysad.gif
butinai - brukstelsiu....
Ji man siuvo uzuolaidas, romanetes - as labai patenkinta, o ir kaina nesikandziojo......

thumbup.gif

Maciau smile.gif as tada irgi buvau susidomejusi, bet dabar tai jau verkiant reikia...
Mergaites, gal galit pasakyti ant kokio mechanizmo pakabintos sitos uzuolaidos: http://images.bite.l...8ffe20a1b38.jpg

nes jau pati nezinau ko noriu..galvojau apie romanetes, bet kad kiek nuotrauku praziurejau visos tos romatenes labai panasios i ta toki popieriu, kuris susivinuoja ant lango, nezinau kaip jis vadinasi...tikiuosi kad suprantat apie ka as ax.gif Klausimas tada toks: tai kam pirkti medziaga jei is esmes tas popierinis variantas mazai kuo skiriasi g.gif Paskui suvokiau, kad tai kas man patinka vadinasi "austrijietes" bet....forume pamaciau viena nuotrauka su tokiu mechanizmu, tai supratau kad man sis variantas irgi netinka.... sad.gif nes ant dieniniu uzuolaidu viskas super atrodo, bet ant naktiniu... schmoll.gif jos sunkios ir su tokiu mechanizmu atrodytu tikrai niekaip......karnizu irgi nenoriu, nes pas mus kampinis langas (vitrina) tai reiketu pirkti ta toki su apbalinti kampu, o tai gauntusi, kad uzuolaida nuo sienos per 10cm (jei ne daugiau,pataisykit jei klystu) (ant lubu kabinti negalim)...tai pats paprasciausias ir idealiausias variantas butu kaip sitoje nuotraukoje....Noriu to tokio graziau, tiesaus uzuolaidu kritimo (ir butinai kad uzuolaida guletu ant grindu)
mergaites - labai prasau, duokit ideju 4u.gif patarkit kaip geriau, kas geriau...
Atsakyti