Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

QUOTE(labamba @ 2007 12 18, 13:10)
la ervinga,rodyk savo uzuolaidas mirksiukas.gif

Labas, labas... biggrin.gif . Nerodysiu aš savo, nes pas mane nuo caro maro laikų lotuliukas.gif . Vat ir žiūrinėjuosi, gal kokių minčių pasigaudysiu... Nors pas vaiką kambarį siuvom užuolaidas prieš 2 metus, ten kur Josvainių gatvėje užuolaidų salonas, tai man kokybė visai patiko - kruopštus darbas, neprikiši...
Man patiko snace lovos užtiesalas su pagalvėlėm, ko gero irgi jie siuvo? Gražios užuolaidos, bet ir kaina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2007 12 19, 12:25)
Labas, labas...  biggrin.gif . Nerodysiu aš savo, nes pas mane nuo caro maro laikų  lotuliukas.gif . Vat ir žiūrinėjuosi, gal kokių minčių pasigaudysiu... Nors pas vaiką kambarį siuvom užuolaidas prieš 2 metus, ten kur Josvainių gatvėje užuolaidų salonas, tai man kokybė visai patiko - kruopštus darbas, neprikiši...
Man patiko snace lovos užtiesalas su pagalvėlėm, ko gero irgi jie siuvo? Gražios užuolaidos, bet ir kaina blink.gif

jo man uztiesalas lovos irgi thumbup.gif bet maciau tokiu yra pirkti jau gatavu mirksiukas.gif
as irgi ideju ieskau,bet taip ir nesuprantu ko noriu doh.gif
Atsakyti
Paziurejau snace uzuolaidas g.gif Salia tu austrijieciu tikrai nebereikalinga ta balta uzuolaida,ir ,mano akim,austrijietes turetu but labiau surauktos... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaja: 19 gruodžio 2007 - 21:09
QUOTE(Alaja @ 2007 12 19, 22:09)
Paziurejau snace uzuolaidas  g.gif Salia tu austrijieciu tikrai nebereikalinga ta balta uzuolaida,ir ,mano akim,austrijietes turetu but labiau surauktos... g.gif

Susiraukia jos, kitoj pusej yra daug kabliuku, bet taip niekad ir nesukabinau as ju... mirksiukas.gif , jos tada visos buna tokios kaip apacia smile.gif

Uztiesaliuka su pagalviu uzvalkalais aptikau padevetuose uz 80 lituku thumbup.gif thumbup.gif , tai iskart prigriebiau, buvo visiskai naujas, supakuotas , tai net negalvodama pasiciupau, o ir spalvytes kaip tik tiko thumbup.gif thumbup.gif
Jei siutis uztiesala su pagalvelem tai dar 500 lituku doh.gif doh.gif
Pabandysiu gal ryt jas paraukt ir paziesim kas gausis, tada galesiu parodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snace: 19 gruodžio 2007 - 22:51
Snace, o ant ko ten tokio gražaus priraizgyto telikas stovi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 12 20, 01:48)
Snace, o ant ko ten tokio gražaus priraizgyto telikas stovi? bigsmile.gif

Telikas ant stovo padetas, o po stovu ten lempa tokia, pinta is vyteliu ir vidui medziaga pritvirtinta, ja gali keisti kokia tik nori spalva ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snace: 20 gruodžio 2007 - 01:08
QUOTE(snace @ 2007 12 20, 01:06)
Telikas ant stovo padetas, o po stovu ten lempa tokia, pinta is vyteliu ir vidui medziaga pritvirtinta, ja gali keisti kokia tik nori  ax.gif  mirksiukas.gif

NEREALI lempa thumbup.gif gal gali išduoti, kur tokių rast? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 12 20, 02:09)
NEREALI lempa thumbup.gif gal gali išduoti, kur tokių rast? blush2.gif

Aisku galiu, ALANDEKO parduotuveje, Vilniuje. Yra panasiu maciau ir Akropoli antram aukste, bet ten kainos gerokai uzlaustos doh.gif doh.gif , o ir lempos zymiai mazesnes, o kaina dvigubai didesne, 900 ir netgi virs 1000 litu doh.gif
O mes mokejom 400 litu mirksiukas.gif . As kai suggalvojau pirkti, tai jos jau nebebuvo, mat atsiveza jie ju tik po viena, bet uzsisakem ir po poros menesiuku atveze. Man ten viskas taip grazu, thumbup.gif parduotuve mirksiukas.gif
Labai graziai ji atrodo uzdegta thumbup.gif
Atsakyti
o tai dabar aisku kas taaustrijiete. tipo, kad suseklt gali ania? o as tuos sniurus irgi masciau gal kabinti, bet kazkaip as is vis nesugalvoju ar man tu uzuolaidu reik, ba as labai nenoriu langu uzkkrauti, tai kol nesumastau ka man deti tai ir nededu neiko, tik roletus sudejom smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai grazu romanetes, tik gal zinot kaip jas priziuret? kaip jas skalbt, ar namie imanoma, ar reikia i valykla nest?
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2007 12 28, 13:40)
Man labai grazu romanetes, tik gal zinot kaip jas priziuret? kaip jas skalbt, ar namie imanoma, ar reikia i valykla nest?

namie... išimi pagaliukus ir skalbi kaip paprastas užuolaidas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 12 28, 14:42)
namie... išimi pagaliukus ir skalbi kaip paprastas užuolaidas  4u.gif

aciu smile.gif
Atsakyti