Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

QUOTE(snace @ 2007 12 16, 22:45)
ji kaip dizainere galma pavadinti, ateina i namus, atsinesa klana uzuolaidu pavyzdziu ir atrenka kas tinka ir pasiulo kokias siutis, o tada jau tu ziuri, ar patinka ir tinka  4u.gif  Kaineles sakyciau mazumele kandziojas, uz austrijietes sumokejau 1680  doh.gif uz virveles 540 litukus.
Siuna ne jinai, siuvejos yra, galma ir savo uzuolaida nunesti kad apsiutu ir panasiai.

ryt gal nufotkinsiu ir pabandysiu ikelti nuotraukytes  mirksiukas.gif

tai kur tos nuotraukytes? g.gif laukiam,laukiam... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 11 11, 22:34)
tikrai vietos nezinau, nes mane ten pazistama nuvede, tel galiu atsius i a.z. pati dizainere paaiskint kurten rast jas... net nezinau kiek ten kas man kainavo, bengroje sumoje isejo 2500lt. tai tikrai nera daug mirksiukas.gif  na zinoma plius karnizai begeliai apie 550lt ir meistro darba apie 200lt ax.gif

Deimantuk nesimato nuotrauku. gal gali pakartot.
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2007 12 17, 15:52)
tai kur tos nuotraukytes? g.gif laukiam,laukiam... 4u.gif

nemoku ikelti nuotraukyciu doh.gif blush2.gif , gal kas galit padet 4u.gif
Atsakyti
susirask mane skypej giedre6617 padesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2007 12 17, 23:43)
nemoku ikelti nuotraukyciu  doh.gif  blush2.gif , gal kas galit padet  4u.gif

Manau per mažai žinučių esi parašius - neleis įkelti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 12 18, 09:13)
Manau per mažai žinučių esi parašius - neleis įkelti  blush2.gif

nėra čia Browse, reiškias žinučių skaičius - ne rodiklis wink.gif
DUK ( dažniausiai užduodami klausimai) naudotis reikia 4u.gif
Atsakyti
la ervinga,rodyk savo uzuolaidas mirksiukas.gif
Atsakyti
cia snace grozis wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
aciu labambai uz pagalba notworthy.gif notworthy.gif ikelian nuotraukytes mirksiukas.gif
Pirmos dvi nuotraukytes austrijietes, ju ilgis reguliuojasi ir taip pat suraukimas, gali buti daugiau ar maziau paraukta ax.gif

Kitose uzuolaidos is virveliu, tik kotais nelabai matosi kad cia virveles, susilieja i viena nuotraukoj g.gif ax.gif ir spalva gavosi daug sviesene, nors is tikro jos yra rudos ir pieno baltumo spalvos ax.gif

Tai va, tiek to grozio 4u.gif
Atsakyti
ten kur isvirveliu uzuolaidos ir ant langu roletai,taipat pas egle pirkai????kiekmetras kainuoja???
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2007 12 18, 15:08)
Pirmos dvi nuotraukytes austrijietes, ju ilgis reguliuojasi ir taip pat suraukimas, gali buti daugiau ar maziau paraukta  ax.gif
Kitose uzuolaidos is virveliu...

Ačiū, pagaliau žinosiu, kas yra austijietės bigsmile.gif. Gražu, tik man ta užuolaida šalia austrijiečių nereikalinga atrodo g.gif. Kažkaip ir spalva, ir forma netinka prie jų, o ir iš viso kam jos reikia, kai yra roletai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 12 19, 12:49)
Ačiū, pagaliau žinosiu, kas yra austijietės  bigsmile.gif. Gražu, tik man ta užuolaida šalia austrijiečių nereikalinga atrodo  g.gif. Kažkaip ir spalva, ir forma netinka prie jų, o ir iš viso kam jos reikia, kai yra roletai?  unsure.gif

ji uzdengia tuscia siena , ji dar susirisa i sona ir dar derinama prie kilimo ir virtuvinio komplekto (virtuve su svetaine sujunkta)mirksiukas.gif , kai uzsisakinejau uzuolaidas nebuvo dar nei geles nei koloneliu, tai buvo tuscia, tai mes ta tustuma ir uzpildem ax.gif
Aciu uz issakyta nuomone.
Beja, paciu austrijieciu spalvike realiai grazesne, nuotraukoj kazkokia netokia, biski murzina atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snace: 19 gruodžio 2007 - 12:05