Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

Akvilyte norejau paklausti, tu gal siuni romanetes pagal uzsakyma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 12 12, 16:34)
kokiam buvai ir kokios tos kainos mazdaug  ax.gif

Buvau ir "Valentinoj" ir 'Aistėj",ir salonuose be vardo tongue.gif ,tai kainos medžagos kuri patiko 1m-219 Lt unsure.gif buvo ir po 600 ir daugiau už 1m doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,
gal kas žinot - ar galima iš postorio naktinio audinio pasiūti vientisą 2 m romanetę. Ir dar kitas klausimukas kur galima įsigyti mechanizmą romanetei ( be dexteros)
Atsakyti
labas,

2m ne riba. tikrai galima.

QUOTE(Blizge @ 2007 12 13, 23:18)
Sveikutės,
gal kas žinot - ar galima iš postorio naktinio audinio pasiūti vientisą 2 m romanetę. Ir dar kitas klausimukas kur galima įsigyti mechanizmą romanetei ( be dexteros)

Atsakyti
QUOTE(snace @ 2007 12 13, 00:32)
pas mane svetaine sujunkta kartu su virtuve ir man pasiule daryti austrijetes, tai zinokit tikrai  thumbup.gif  atrodo, o i miegamaji isbandziau naujove, uzuolaidas kurios yra ne audinys, o virveles smulkiai supintos ir ju daug, tai irgi esu labai patenkinta, kai kambarys mazas tai labai tinka, neapsunkina jo...  smile.gif

O kuriame salone pirkai?
Atsakyti
Mergaites gal kas patars gera salona Klaipedoje?? GERA dizainere kad padetu issirinkti romanetes ir uzuolidos??
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2007 12 14, 09:05)
O kuriame salone pirkai?

as esu is Kedainiu, tai cia ir siuvausi, o tas virvelines uzuolaidas irgi is cia pirkau, is to pacio salono. Tiesa, tokiu virveliniu uzuolaidu yra senukuose, principas taspats, bet kokybe tikrai belekiek kartu prastesne, trumpos, ten tokie siulai tiktai, o as kur turiu tai virveles supintos, ir ilgos, na zodziu kokybes ir grozio tazvilgiu labai skirias, o ir kaina daug ka pasako, senukuose viena kainuoja 40 lt., o as mokejau uz viena 200 lt, tai va mirksiukas.gif
Kiek prajieskojau, tai niekur tokiu neradau pirkti, o is kur jie vezasi tai nezinau schmoll.gif
galesiu ideti nuotraukyte jei kam idomu kaip atrodo tas grozis ax.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(labamba @ 2007 12 13, 00:37)
kur pirkai ta visa geri???????????????????

Centrinej rimi kur yra tas saloniukas uzuolaidu, man ten patinka, Egle tikrai zino ka patarti ir kaip pasiuti ax.gif

nesisiuvai pas ja uzuolaideliu?
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2007 12 16, 19:12)
Centrinej rimi kur yra tas saloniukas uzuolaidu, man ten patinka, Egle tikrai zino ka patarti ir kaip pasiuti  ax.gif

nesisiuvai pas ja uzuolaideliu?

ne zinok neteko ten siutis,o ta Egle siuveja?is savos medizagos siuna uzuolaidas???
obeje idek nuotraukytes noriu paziureti koki ten grozi turi,nes net neisivaizduoju kaip tos pinto virveles ant lango atrodo biggrin.gif viska idek ka turi,tuoj isgirsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2007 12 16, 21:42)
ne zinok neteko ten siutis,o ta Egle siuveja?is savos medizagos siuna uzuolaidas???
obeje idek nuotraukytes noriu paziureti koki ten grozi turi,nes net neisivaizduoju kaip tos pinto virveles ant lango atrodo biggrin.gif viska idek ka turi,tuoj isgirsim biggrin.gif

ji kaip dizainere galma pavadinti, ateina i namus, atsinesa klana uzuolaidu pavyzdziu ir atrenka kas tinka ir pasiulo kokias siutis, o tada jau tu ziuri, ar patinka ir tinka 4u.gif Kaineles sakyciau mazumele kandziojas, uz austrijietes sumokejau 1680 doh.gif uz virveles 540 litukus.
Siuna ne jinai, siuvejos yra, galma ir savo uzuolaida nunesti kad apsiutu ir panasiai.

ryt gal nufotkinsiu ir pabandysiu ikelti nuotraukytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2007 12 16, 22:45)
ji kaip dizainere galma pavadinti, ateina i namus, atsinesa klana uzuolaidu pavyzdziu ir atrenka kas tinka ir pasiulo kokias siutis, o tada jau tu ziuri, ar patinka ir tinka  4u.gif  Kaineles sakyciau mazumele kandziojas, uz austrijietes sumokejau 1680  doh.gif uz virveles 540 litukus.
Siuna ne jinai, siuvejos yra, galma ir savo uzuolaida nunesti kad apsiutu ir panasiai.

ryt gal nufotkinsiu ir pabandysiu ikelti nuotraukytes  mirksiukas.gif

lauksim nuotraukyciu biggrin.gif beje gal zinai ar jie kala skyles tokias metalines i uzuolaidas????
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2007 12 16, 23:51)
lauksim nuotraukyciu biggrin.gif beje gal zinai ar jie kala skyles tokias metalines i uzuolaidas????

ten jie viska daro mirksiukas.gif , nusinesk uzailada, pasakyk ko nori ir padarys mirksiukas.gif , yra ten siutu uzuolaidu albumas ir pamatysi ka ir kaip siuna 4u.gif , beje, kedainiuose ten pigiausia kiek man teko palyginti kainas su kitais salonais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2007 12 16, 23:30)
ten jie viska daro  mirksiukas.gif , nusinesk uzailada, pasakyk ko nori ir padarys  mirksiukas.gif , yra ten siutu uzuolaidu albumas ir pamatysi ka ir kaip siuna  4u.gif , beje, kedainiuose ten pigiausia kiek man teko palyginti kainas su kitais salonais  mirksiukas.gif

niu aisku tada,aciu
laukiu foto biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti