Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų rūbeliai

QUOTE(PUka @ 2007 12 10, 15:52)

dar romanetes, labai patiko dieninis audinys sis  wub.gif
virtuve ...

šita super wub.gif

kitur man asmeniškai per daug marga ax.gif

iš tokio kaip vaiko kambary tik oranžinio esu darius:
user posted image

gal kas turi idėjų ką dėt ant aaaaaukšto (4m) ir siauro(apie pusmetris) laiptinės lango g.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2007 12 10, 16:24)
O kur siuvaisi? Grazu  thumbup.gif

siuvausi Panevezyje smile.gif

QUOTE(akvilyte @ 2007 12 10, 16:37)
šita super  wub.gif

kitur man asmeniškai per daug marga  ax.gif

iš tokio kaip vaiko kambary tik oranžinio esu darius:

Tavo teisybe , nuotraukose issiryskina rastai, o realiai ju taip nesimato g.gif

tikrai toks pats audinys kaip vaiko k. bigsmile.gif
Papildyta:
tas pats audinys ... miegamasis smile.gif po dienine romanetes su "aukso siulu" kas labai liuks, kad jos keicia spalva, diena vienokia, vakare kita thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
dar romanetes, labai patiko dieninis audinys sis  wub.gif
virtuve ...
user posted image

Šitos man labai wub.gif Įdomu kur pirkai audinį ir kiek mokėjai blush2.gif Kažko panašaus norėčiau į svetainę
Atsakyti
vaiko kambarys ...
user posted image

manrods būtų buvę gražiau, jei lango romanetės žalioji dalis neuždengtų rudosios. Skaičiau knygose, kad pagal taisykles ir grožio sumetimais apatinė dalis turėtų ne taip būti ax.gif
Atsakyti
Labutis!
Pasipasakokit kur jus pirkot roletus, kokie atsiliepimai smile.gif
Labai reikia info. Nesinorejo atskiros temos kurti..
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 12 11, 10:20)
manrods būtų buvę gražiau, jei lango romanetės žalioji dalis neuždengtų rudosios. Skaičiau knygose, kad pagal taisykles ir grožio sumetimais apatinė dalis turėtų ne taip būti  ax.gif

Tai galima isimti paskutini strypa ir virvele tvirtinti prie sekancio horizontalaus strypelio - tada klostysis auksciau (nesu profesionale, tik bandziau siutis romanetes - galiu ir klysti)
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 12 11, 12:25)
Tai galima isimti paskutini strypa ir virvele tvirtinti prie sekancio horizontalaus strypelio - tada klostysis auksciau (nesu profesionale, tik bandziau siutis romanetes - galiu ir klysti)

pasiėmiau knygas (galvoj išlikęs vaizdas, kad kažkas čia ne taip blush2.gif ) - tai apatinė klostė turi būti 1/2 virš jos einančių klosčių pločio, pvz.: 10 cm, 20 cm, 20cm, 20cm, ir jau kas liko. Tuomet pilnai užsidengia ir nekrenta į akis.
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2007 12 11, 09:06)
Šitos man labai wub.gif Įdomu kur pirkai audinį ir kiek mokėjai blush2.gif Kažko panašaus norėčiau į svetainę

Audinys is Fidejos 4u.gif Metras - 100 Lt

QUOTE(Sraunius @ 2007 12 11, 09:20)
manrods būtų buvę gražiau, jei lango romanetės žalioji dalis neuždengtų rudosios. Skaičiau knygose, kad pagal taisykles ir grožio sumetimais apatinė dalis turėtų ne taip būti  ax.gif

QUOTE(Sraunius @ 2007 12 11, 12:54)
pasiėmiau knygas (galvoj išlikęs vaizdas, kad kažkas čia ne taip  blush2.gif ) - tai apatinė klostė turi būti 1/2 virš jos einančių klosčių pločio, pvz.: 10 cm, 20 cm, 20cm, 20cm, ir jau kas liko. Tuomet pilnai užsidengia ir nekrenta į akis.

Srauniau, jei nesunku gali ideti kokia foto is interio parodyti ka turi omenyje, truputi isivaizduoju bet bijau klysti, gal siuveja man dar pataisytu ax.gif ar imanoma?
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 12 11, 13:47)
Audinys is Fidejos  4u.gif  Metras - 100 Lt
Srauniau, jei nesunku gali ideti kokia foto is interio parodyti ka turi omenyje, truputi isivaizduoju bet bijau klysti, gal siuveja man dar pataisytu  ax.gif  ar imanoma?

as ne sraunius bet parodysiu maždaug.. va jei būtų kaip pas tave tai gautųsi kad paveiksniukas pakėlus pasislėptu.. o padaryta taip kad net keliant, apatinis paveiksliukas visad matosi mirksiukas.gif taip ir pas tave galėtų tas oranžinis grožis matytis ax.gif

user posted image
user posted image

arba cia irgi apatinė dalis neužsidengia..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 11 gruodžio 2007 - 13:52
Aciu Akvilyte, as taip ir isivaizdavau 4u.gif ... sakyk ar galima dar tai pataisyti, nes ir virtuveje tas rudas pasislepia keliant unsure.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti ar kas nors siuvasi užuolaidas,taip kaip dabar madinga,t.y ilgis vos ne pusmetris ant žemės g.gif nu man tai atrodo laikina mada,ir patogumas menkas g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 12 11, 14:44)
Aciu Akvilyte, as taip ir isivaizdavau  4u.gif  ... sakyk ar galima dar tai pataisyti, nes ir virtuveje tas rudas pasislepia keliant  unsure.gif

nu realiai tai galima.. reikia dar vieno pagaliuko 4u.gif

QUOTE(ramirėja @ 2007 12 12, 09:14)
Norėjau paklausti ar kas nors siuvasi užuolaidas,taip kaip dabar madinga,t.y ilgis vos ne pusmetris ant žemės g.gif nu man tai atrodo laikina mada,ir patogumas menkas g.gif

man tai siaaaaaaaaaaaaaubingai gražu wub.gif tik turint mažu vaikų pas save nerizikuoju sad.gif gal kada senatvėj wub.gif
Atsakyti