QUOTE(super baby @ 2007 11 29, 15:19)
1. Na vonioj nezinau
man tai taip idomu uzuolaidos.... juk dregme ir t.t. ir erdve suvalgo???
2. maciau cia vieni kaimynai tai tokiais ornamentais apsiklijavo ... tai super atrodo ir manau praktiska labai....
1. Na vaikai vonioj duodasi kaip banginiai, bet grindys vonioj sildomos + irengtas ventiliatorius tai naturalaus pluosto medziaga tikrai nepelija... kad sintetika pelytu tai tikiu, ji juk nesivedina

Juk ranksluosciai vonioj nepelija
2. idomi ideja
Papildyta:
QUOTE(irmaMO @ 2007 11 29, 16:18)
Na jus auksines rankas turit

.Norejau paklausti del uzuolaidu su ziedais.Kas kiek cm kalat ziedus(nuo ziedo centro iki kito ziedo centro)ir uz kokia mazdauk kaina perkat paklijavimo juosta,nes kai norejau nusipirkti,tai man pasake kad ju yra ivairiu ir skiriasi ju kokybe ir kaina.Tai i ka reikia atkreipti demesi,kad butu gera juosta ir kad graziai uzuolaida atrodytu(cia darysiu dienine uzuolaida).
Aciu uz grazu zodi
Ziedu svarbiausia kad butu porinis skaicius - kitaip pakabinus nesigaus pilnos bangos. As issiskaiciuodavau pagal uzuolaidos ploti: kad nesigautu per tankiai ar per placiai (gavosi kazkur kas 15-17 cm jei gerai pamenu

)
Del pakietinimo juosteles: man labiau patiko tokia 'a la' drobine, bet su sluoksniu lipnios medziagos, tiksliau ji issilydo lyginant. Vienai uzuolaidai gavau tik skaidru pakietinima, tai ta medziaga kuri lyginant turetu issilydyti, bedaigstant stipriai aptrupejo, bet sukibimas liko. jei tau reikia dieninei uzuolaidai, manau skaidrioji juosta tau tiks geriau vien del estetinio vaizdo