Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

o gal mergaites turit ideju, ka padavonoti sesei, jos vyrui ir lialkai 1 m, kurie gyvena UK g.gif
visi puodeliai, lekstutes, puzles, pagalves ir dar visa kita su nuotraukom padaryta... pernai net sukau sveikinimu filmuka su visa seimyna ir paciais artimiausiais likusiais cia LT
nu o ka simet g.gif ? jau mintys visai issibaige... buciau labai dekinga uz kelias mesteltas naujas mintis ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 12 09, 09:01)
o gal mergaites turit ideju, ka padavonoti sesei, jos vyrui ir lialkai 1 m, kurie gyvena UK  g.gif
visi puodeliai, lekstutes, puzles, pagalves ir dar visa kita su nuotraukom padaryta... pernai net sukau sveikinimu filmuka su visa seimyna ir paciais artimiausiais likusiais cia LT
nu o ka simet g.gif ? jau mintys visai issibaige... buciau labai dekinga uz kelias mesteltas naujas mintis  ax.gif  4u.gif

bilietuka per sventes namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(balandele @ 2008 12 09, 09:45)
bilietuka per sventes namo  biggrin.gif

deje unsure.gif
mociute su broliu pas juos vyksta, tad tikrai senis is Lt turi vykti su maisu i ten ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zilee: 09 gruodžio 2008 - 10:23
Sveikutes, mergaites smile.gif
po kiek laiko prisijungiau ir ziuriu cia ne vienai man kaledine panika smile.gif bet va radau jyske visai faina ir naudinga dovanele, kuria dovanosiu ir mamai i rmociutei ax.gif tai va yra ten tokia didele tapke, kurioje yra kokios 6poros ivairiu dydziu tapkiu, ivairiu spalvu.pakankamai graziai atrodo ir praktiska bigsmile.gif na man patiko... ir tik 15lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutija @ 2008 12 09, 11:46)
  tai va yra ten tokia didele tapke, kurioje yra kokios 6poros ivairiu dydziu tapkiu, ivairiu spalvu.pakankamai graziai atrodo ir praktiska  bigsmile.gif  na man patiko... ir tik 15lt  blink.gif

aga prieš kokius 3,ar 4metus tokią dovanojom,dar dbr tebenešiojam thumbup.gif

o mes tėvukams ir anytai /gerai sutaria/ nupirkom 29dienai į koncertą bilietukus wub.gif , manau kultūrintis niekad ne vėlu biggrin.gif ..ir šiaip paklausys geros muzikos,išgers vyno,atitrūks nuo to skubėjimo blush2.gif

mb gaus piniginę su meilės rašteliu blush2.gif

krikštovaikai-žaidimus

o va brolienei ir broliui-galvoju kur į masažą ar kažką skanaus į vonią bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2008 12 09, 11:11)
aga prieš kokius 3,ar 4metus tokią dovanojom,dar dbr tebenešiojam  thumbup.gif

o mes tėvukams ir anytai /gerai sutaria/ nupirkom 29dienai į koncertą bilietukus  wub.gif , manau kultūrintis niekad ne vėlu  biggrin.gif  ..ir šiaip paklausys geros muzikos,išgers vyno,atitrūks nuo to skubėjimo  blush2.gif

mb gaus piniginę su meilės rašteliu  blush2.gif

krikštovaikai-žaidimus

o va brolienei ir broliui-galvoju kur į masažą ar kažką skanaus į vonią  bigsmile.gif

prie 3-4metus jau buvo? smile.gif
na bent as nemaciau, ir mane nustebino tai labai blush2.gif tai dbr visiems reklamuoju ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamos mamytes ir ne tik...
patarkit vilti praradusiam vyrukui, ko merginos nori kaledoms...
zinoma kadangi dabar laikai nekokie tai gal ka paprastesnio nuo 100 iki 150 lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chihiro @ 2008 12 08, 21:37)
Hey, mamytės,  gal kuri matėt VYRIŠKŲ {na kad būtų 45 išmera} šlepečių su PANDOMIS ?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Laabai reikia.
Na žinot, tokios didelės , kur kaip gyvūnų galvos būna  doh.gif  Jaučiu rasti neįmanoma.

manau walking'e tikrai rastum.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sweikos merginos,

Esu siek tiek pasimetusi, niekaip nesugalvoju ka padovanoti uosvienei apie 50 lt, kadangi MB istraukiau ja, tai db turiu tokia problemele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristi* @ 2008 12 09, 13:19)
Sweikos merginos,

Esu siek tiek pasimetusi, niekaip nesugalvoju ka padovanoti uosvienei apie 50 lt, kadangi MB istraukiau ja, tai db turiu tokia problemele  ax.gif

galetum koki shali gal padovanut, shilkini, ar velta.. gal yra kuo ji domisi, gal kokia literatura ar pan, o gal kokia grozio procedura ar apsilankyma kur papramogaut, nes vyresni vis pagaili sau.. ax.gif o gal vilnone liemene..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villga: 09 gruodžio 2008 - 13:23
QUOTE(edzas @ 2008 12 09, 13:05)
Sveikos mamos mamytes ir ne tik...
patarkit vilti praradusiam vyrukui, ko merginos nori kaledoms...
zinoma kadangi dabar laikai nekokie tai gal ka paprastesnio  nuo 100 iki 150 lt  blush2.gif

Papuosaliukai, kvepalai, masaziukai (visokie spa).........

Arba paklausti ko ji nori ax.gif
Atsakyti
sveiki,
gal kas zinote kur rasti pirkti mini spragesiu/popkornu aparata? Pries pusmeti maciau Tomas Filipse, bet dabar, kai reikia, neber verysad.gif
Atsakyti