Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

As irgi jau turiu keleta minciu del dovanu.

Savo teciui noriu nupirkti kokia nors idomesne prijuoste,nes jis megsta sukiotis virtuveje ir prirasysiu daug cd rusisku filmu,nes jie jam patinka, o ir kelionese tures ka veikti.
Puskem su vyrais galvoju padaryti rinkinukus : sveriamos arbatos, sokolado, zvakute ir kokia nors karvyte.
Krikstasuniui noriu padovanoti patalynes komplekta su multiko "Ratai" atributika. Gal kas zino,kur toki galima butu kaune nusipirkti?
MB tevam turim labai grazu arklio formos konjako buteli, tik dar kazko reikia prie jo.
O visiem kitiem dar nesugalvoju,ka padovanoti.
Atsakyti
Ką padovanot močiutei, kuri gyvena su mumis? Atkrenta visokie namų apyvokos daiktai, nes tai viskas bendrai naudojama, noris kažką jai asmeniško tokio... vitaminų nedovanosiu, ir taip kasdien gerą dozę suvartoja doh.gif Gal šalį kokį... pirštines...

beje, klausiu tų, kurios saviems vyrams/vaikinams dovanojo chalatus. Ar buvo kuriam nepatiko? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 26 lapkričio 2008 - 20:18
QUOTE(solo @ 2008 11 26, 19:17)
Ką padovanot močiutei, kuri gyvena su mumis? Atkrenta visokie namų apyvokos daiktai, nes tai viskas bendrai naudojama, noris kažką jai asmeniško tokio... vitaminų nedovanosiu, ir taip kasdien gerą dozę suvartoja  doh.gif  Gal šalį kokį... pirštines...

beje, klausiu tų, kurios saviems vyrams/vaikinams dovanojo chalatus. Ar buvo kuriam nepatiko?  biggrin.gif

apie chalata.....manau,kad asmeniskai mano vyras nebutu labai patenkintas chalatu....drabuzius apsiperkame reguliariai,tad tokiais geriais pasirupiname bendrai kartu blush2.gif
Del mociutes....ziurint kokio ji amziaus...gal tiktu bilietas(aisku kartu su anuke wub.gif )i koki koncerta(joslaiku muzikos) ar i klasikini spektakli mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=solo,2008 11 26, 22:17]
beje, klausiu tų, kurios saviems vyrams/vaikinams dovanojo chalatus. Ar buvo kuriam nepatiko? biggrin.gif

Čia labai priklauso nuo vyro..seserų vyrai mielai nešioja, o mano neužsidėtų sakė g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mamai zadu dovanoti puodu rinkini berghoff drinks_cheers.gif svaigo apie tuos puodus, tai kaledu senis atnes biggrin.gif lotuliukas.gif tetei, zadu tatuiruociu atnaujinima ir pagrazinima, reiks ceki ispirkti, tos senos jau nebegrazios blush2.gif ka padovanoti broliui 28 metu vyrui? doh.gif ir MB nesugalvoju ka doh.gif taip pat 28..
Atsakyti
QUOTE(odetele @ 2008 11 26, 14:40)
labai prasau, padekit man, visai be fantazijos esu, bet tikrai siais metais noriu pasveikinti savo tevelius su sventem, gyvenu labai toli nuo ju, tad reikes siusti pastu, jie man labai padejo kai gime sunelis noriu kazkuo atsidekoti.nei tetis nei mama kazkokiu ypatingu hobiu neturi, paprasti zmogeliukai.prasau patarkit man mirksiukas.gif

Na as siulyciau koki nors praktiska daikta jiems abiems. 4u.gif Mano tewai padedawo finansiskai mums sunkiu metu ir kai pasitaise padetis norejom wis grazinti ir niekada nepriimdawo. Tai palaipsniuj wisomis progomis pradejom dowanoti brangesnes praktiskas dowanas - zinau kad reiktu jau keisti bet jie geriau pataupys negu nusipirks sau nauja daikta. Taigi dowanojom ir skalbimo masina, ir 50cio proga namu kino sistema - kaledoms ruosiuosi pirkti skaitmenini fotoaparata g.gif Na dowanos ne is pigiuju bet nors taip galiu jiems grazinti ir 'skola'. O wiska perku lietuwiskose internetines parduotuwese kurios ir pristato i namus - taip man paprasciau. Siaip dar galwojau apie tuos skaitmeninius foto remelius, nupirkti cia irasyti anukes nuotraukyciu ir siusti i LT g.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2008 11 26, 22:17)

beje, klausiu tų, kurios saviems vyrams/vaikinams dovanojo chalatus. Ar buvo kuriam nepatiko?  biggrin.gif

Mano wyras pernai pats uzsimine, kad noretu chalato nes su draugais wis i pirtis megzta nuwaziuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmushka21 @ 2008 11 26, 20:42)
Krikstasuniui noriu padovanoti patalynes komplekta su multiko "Ratai" atributika. Gal kas zino,kur toki galima butu kaune nusipirkti?

klaipedoje Jysk (manau ir kaune) parduotuveje yra po 99Lt smile.gif
Atsakyti
Savo vyrą kiekvienais metais nuskriaudžiu blush2.gif palieku be dovanos.. šiemet maniau pasitaisysiu, bet vėl vėjai galvoj (piniginėj beje irgi lotuliukas.gif ) ir net nežinau ką jam tokio nupirkus.. gal kas kokią idėją mesteltų.. o MB mėgsta gerus daiktus, gerų vardų ir kokybiškus.. tad nežinau ar kokia smulkmena jį nustebinčiau... g.gif
padėkit ką sugalvoti verysad.gif
Atsakyti
Nezinau gal kam pades, bet man visai atsitiktinai einant CUP'e 3 berods aukste, uzkalbino ten prie laiptu stovintys pardavejai...pasiule isbandyti ju siuloma produkta. Trumpai: tai tokia kaip kempinele, kuri nublizgina naturalu naga, ir jis blizga be jokiu laku...man tai super, nes nelabai megstu lakuoti nagus...i komplekta dar ieina dilde, aliejukas nagams ir odelems ir losjonas kunui...as pati naudoju, nupirkau ir visoms seimos moteriskems...nes perki 2 gauni viena nemokamai (3 rinkinukai truputi virs 200 gaunasi) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 11 26, 09:38)
Prašau patarimo tų, kas mėgsta gaminti valgį  4u.gif
Ką patartumėt dovanoti žmogui, kuris mėgsta sukiotis virtuvėje g.gif Galvoju dovanoti receptų knygą, na bet jų nemažai turi doh.gif Gal yra koks nors daiktas, kurį norėtumėt gauti - koks nors įrankis ar prietaisas naudingas  smile.gif

Jei tas žmogus mėgsta gaminti ir žinai, kad tikrai neturi, gali padovanoti fondiu komplektą šokoladui. Mačiau Contacto (turbūt) parduotuvėj apie 30 lt kainavo. Čia, aišku, pigesnis variantas. Jei gali išleist pora šimtų, tai yra ir normalių fondiu rinkinių mėsai smile.gif

Beje, gal kas nors esate girdėję apie www.brukne.com ? Kokios kokybės yra tos fotoknygos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianute: 27 lapkričio 2008 - 10:54
QUOTE(solo @ 2008 11 26, 21:17)

Maniškis tai labai patenkintas, kol savo neturėjo, tai iš reikalo kartais vieną iš mano chalatų užsimesdavo, tada ir supratau, kad ši dovana jam "liptų" smile.gif Tai paieškojau ir radau tokį vyrišką, gražių spalvų, su kapišonu, nors ir nepigus, bet užtat džiugu, kai nešioja ir džiaugiasi thumbup.gif

QUOTE(Eirea @ 2008 11 27, 11:17)
tokia kaip kempinele, kuri nublizgina naturalu naga, ir jis blizga be jokiu laku...

Gavau tokį praeitais metais dovanų, pradžioj labai džiaugiausi, bet ta kempinėlė man greitai "nusibaigė", nebe taip blizgina, gal per daug šiūruodavau per tuos nagus doh.gif Aliejukas šiaip nieko, patiko, o losjonas visai netiko, na čia kaip kam aišku, šiaip kai gavau dovaną tai labai labai džiaugiaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagi @ 2008 11 27, 12:41)
Gavau tokį praeitais metais dovanų, pradžioj labai džiaugiausi, bet ta kempinėlė man greitai "nusibaigė", nebe taip blizgina, gal per daug šiūruodavau per tuos nagus  doh.gif  Aliejukas šiaip nieko, patiko, o losjonas visai netiko, na čia kaip kam aišku, šiaip kai gavau dovaną tai labai labai džiaugiaus  ax.gif

ma ju siuruot daznai negalima, tik karta per menesi g.gif
Atsakyti