Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

QUOTE(Wunderbar @ 2008 11 20, 01:43)
Vitaminų klimakso kamuojamoms moterims ;D
O jei rimtai, gal tiktu tiesiog kokiu saldainių dežė ar butelis gero konjako/brendžio/vyno?

niu as irgi taip galvojau, tik va ji saldainiu mazai valgo doh.gif jei kas atnesa,tai visiems sako-as ju nemegstu mirksiukas.gif ji megsta tik brangius,sveriamus is specializuotu parduotuviu lotuliukas.gif nu bet gal ka nors rasiu blush2.gif
Atsakyti
dovaneles galetu buti:

1.kaledinis sokoladas su jusu nuotrauka
2.butelis su jusu etikete
3.filmukas is visu sukauptu siu metu nuotraukyciu
4.Saldainiai su jusu nuotraukyte.
5.saldainiu dezute apklijuota su jusu etikete. I ja galite ideti saldainiu ir sokoladu padarytu spec.su jusu pageidavimu.
6.vaikeliui padovanoti senelio salcio laiska.
7.vaikeliui iteikti "pavyzdingo vaikelio pazymejima"
8.sveikinima seneliams,mociutems,tetoms ir kitiems artimiesiems su jusu nuotraukyte

Daugiau pvz galite rasti cia http://public.fotki..../iemos-vents-1/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zavinga1*: 20 lapkričio 2008 - 11:22
turiu kruvas draugu, kuriem tikraj negaliu nupirkt dovaneliu.. BET.. turiu ju kontaktus, taigi shiemet y ju mail'us siusiu nuotraukas ar kitokius paveikslelius, kurie primintu apie mane ir nudziugintu juos smile.gif

o kad butu ydomesne dovanele, shiek tiek graziau atrodytu ishmokau uzdet remelius wink.gif pabandykit ir jus!! gal ka naujo sugalvosit!
Atsakyti
na,arteja jau linksmiausios sventes ir mes jau supirke dovanas
anytai-fotoaparatas
mb broliui mp3 grotuvelis
mb tetei laikrodis ir salikas kasmyrinis
mb sesei jaunesnei laikrodis,kelnaites ir lupu blizgesys
mb vyresne sese-dar nenusprendziau tiksliai,bet greiciausia bus apatiniu komplektas plius lupu blizgesys
mb sesers vyrui salikas su kepure
mamai savo kvepalai ir dar kazka reiks pridet(niekaip nesugalvoju)
mano broliui kvepalai plius pinigine odine
brolienei dar suku galva doh.gif lotuliukas.gif
o savo mazajai isdykelei nupirkom didziausia dovana-zaisline virtuve-princesiu pilis su ivairiausiais kalbanciais daikciukais plius vaikiskos kosmetikos rink
na,zinoma,dar siek tiek draugu bus,kuriems taip pat reiks dovaneliu,bet nerasysiu,nes gali perskaityt 4u.gif
o mn gaus irgi kvepalu,kuriuos pats issirinko-taip,manyciau,geriausia
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2008 11 25, 22:40)
na,arteja jau linksmiausios sventes ir mes jau supirke dovanas
anytai-fotoaparatas
mb broliui mp3 grotuvelis
mb tetei laikrodis ir salikas kasmyrinis
mb sesei jaunesnei laikrodis,kelnaites ir lupu blizgesys
mb vyresne sese-dar nenusprendziau tiksliai,bet greiciausia bus apatiniu komplektas plius lupu blizgesys
mb sesers vyrui salikas su kepure
mamai savo kvepalai ir dar kazka reiks pridet(niekaip nesugalvoju)
mano broliui kvepalai plius pinigine odine
brolienei dar suku galva doh.gif  lotuliukas.gif
o savo mazajai isdykelei nupirkom didziausia dovana-zaisline virtuve-princesiu pilis su ivairiausiais kalbanciais daikciukais plius vaikiskos kosmetikos rink
na,zinoma,dar siek tiek draugu bus,kuriems taip pat reiks dovaneliu,bet nerasysiu,nes gali perskaityt 4u.gif 
o mn gaus irgi kvepalu,kuriuos pats issirinko-taip,manyciau,geriausia

bet dovaneles biudzeta gerokai suplonino... ax.gif
Atsakyti
Prašau patarimo tų, kas mėgsta gaminti valgį 4u.gif
Ką patartumėt dovanoti žmogui, kuris mėgsta sukiotis virtuvėje g.gif Galvoju dovanoti receptų knygą, na bet jų nemažai turi doh.gif Gal yra koks nors daiktas, kurį norėtumėt gauti - koks nors įrankis ar prietaisas naudingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 11 26, 09:38)
Prašau patarimo tų, kas mėgsta gaminti valgį  4u.gif
Ką patartumėt dovanoti žmogui, kuris mėgsta sukiotis virtuvėje g.gif Galvoju dovanoti receptų knygą, na bet jų nemažai turi doh.gif Gal yra koks nors daiktas, kurį norėtumėt gauti - koks nors įrankis ar prietaisas naudingas  smile.gif

Gal nupirk Greitpuodi smile.gif
labai super dalykas, o ir laika labai taupantis 4u.gif

http://www.taiplengv...gas2/pirmas.htm
Atsakyti
labai prasau, padekit man, visai be fantazijos esu, bet tikrai siais metais noriu pasveikinti savo tevelius su sventem, gyvenu labai toli nuo ju, tad reikes siusti pastu, jie man labai padejo kai gime sunelis noriu kazkuo atsidekoti.nei tetis nei mama kazkokiu ypatingu hobiu neturi, paprasti zmogeliukai.prasau patarkit man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(odetele @ 2008 11 26, 12:40)
labai prasau, padekit man, visai be fantazijos esu, bet tikrai siais metais noriu pasveikinti savo tevelius su sventem, gyvenu labai toli nuo ju, tad reikes siusti pastu, jie man labai padejo kai gime sunelis noriu kazkuo atsidekoti.nei tetis nei mama kazkokiu ypatingu hobiu neturi, paprasti zmogeliukai.prasau patarkit man mirksiukas.gif

tai gal padaryk dideli kalendoriu su maziaus nuotraukomis?
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2008 11 26, 12:27)
Gal nupirk Greitpuodi smile.gif
labai super dalykas, o ir laika labai taupantis  4u.gif

http://www.taiplengv...gas2/pirmas.htm

bigsmile.gif
tikrai gera mintis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kam pravers ir mano pasiūlymas Kalėdinei dovanai... Neriu servetėles, gal kuri mamai, uošvienei, močiutei ar draugei sumastysit padovanoti, galit kreiptis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(odetele @ 2008 11 26, 11:40)

geriausia dovana,tai butu didelis storas albumas pilnas jusu seimos nuotrauku..kai gyvenate toli ir retai jus mato,tai bus pati geriausia dovana..mano manymu mirksiukas.gif
Atsakyti