Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

QUOTE(kniaumiau @ 2007 12 21, 22:43)
manau, kad vynas visai liuks būtų naujiesiems, jei dar į komplektėlį įdėtum sūrio - juk žiurkės metai  4u.gif

O ant sūrio patubdyk žiurkę bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mano dovaneles buvo graziai supakuotos jau praejusi sekmadieni: tetei dovanoju galvalempe (tokia lempele, kuri ant galvos uzsideda, labai naudingas daiktas zygyje ar garaze), sesei su draugu stalo zaidima, vyrui - knyga ir galvalempe smile.gif vat su mama tai sunkiausia...ilgai galvojau, bet vakar nupirkau irankius virtuvinius pasikabinamus (samtis, kiaurasamti ir tt) ir nauda ir virtuve papuos smile.gif Tikiuosi visi bus laimingi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, biggrin.gif
kadangi dovanos jau supirktos... tai galiu ir as pasidalinti, ka siemet atnes kaledu senelis giminaiciam ir artimiesiems.
savo MB nupirkau knyga "pasidaryk pats" apie remonto darbus. ir salika
mamai kalendorius ir slepetes bei zvakide kaledine.
tetoms po rinkinuka i vonia
pusbroliui masinai sampunas ir dar ten kazkoks purskalas
senelei meduoliu dezute su laikrodziu
mociutei su seneliu staltiese, kalendorius ir musu ireminta nuotrauka.
draugo sesei prie telefono pakabinamas aksesuaras ir ranku darbo dezute is mazosios indijos
draugo tevams pintas krepsys mazas gerimo buteliukas ir zvake bei saldainiu sakiau pribersiu pilna pintine ir dar musu nuotrauka.
dedei kosmetikos rinkinys
draugem po zvake
savo kriksto dukrytei slepetes- varles ir saldainiu...
na ir atrodo viskas

seip Kaledines dovanos tai tik grazus palinkejimas ir demesio parodymas mums brangiems zmonems... to ir linkiu kiekvienai!!! nesureiksinkime taip tu sventiniu dovanu, juk Kaledos tai seimos svente, kada susirenkama pasidziaugt vienas kitu.

Linksmu svenciu!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Vakar as gavau pacia fainiausia dovana bigsmile.gif griztu po darbo namo, MB jau miega, pasiimu savo laptopa, o ten bigsmile.gif Kaip ekrano fonas uzdetas jo piestas paveiksliukas. Prikeverzota visko-sirduciu, besmegeniu, egluciu, mielu kreivu sypseneliu, nupiestos roges ir masina kazkokia biggrin.gif Uzrasyta as tave myliu ir linksmu svenciu wub.gif wub.gif wub.gif ziuriu ir jauciu kaip asaros kaupias, nu tokia laiminga pasijutau rolleyes.gif pagalvojau kad nereikejo man jokiu materialiu dovanu, kad sita pati pati maloniausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2007 12 22, 17:22)
Vakar as gavau pacia fainiausia dovana  bigsmile.gif  griztu po darbo namo, MB jau miega, pasiimu savo laptopa, o ten  bigsmile.gif Kaip ekrano fonas uzdetas jo piestas paveiksliukas. Prikeverzota visko-sirduciu, besmegeniu, egluciu, mielu kreivu sypseneliu, nupiestos roges ir masina kazkokia  biggrin.gif Uzrasyta as tave myliu ir linksmu svenciu  wub.gif  wub.gif  wub.gif ziuriu ir jauciu kaip asaros kaupias, nu tokia laiminga pasijutau  rolleyes.gif pagalvojau kad nereikejo man jokiu materialiu dovanu, kad sita pati pati maloniausia  wub.gif

Įsivaizduoju kokia buvai laiminga pamačius tą piešinį, kai tai daryta su didele meile tau smile.gif Super dovanėlė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vixen @ 2007 12 21, 21:30)
o as manau kad tas vynas su taurem visai nebloga dovana,bent jau man kaledos visada asocijuojasi su karstu vynu ax.gif

drinks_cheers.gif

Mano šių metų dovanos artimiesiems ax.gif :
MB Megztukas ir knyga nuo dukrytės "Tik tėčiai taip myli"
dukrytei nupirkom vežimėlį lėlytei, meškiną ir fp piramidę
anytai padarėm kalendoriu su jos ir anūkės foto, kai keliavom vasara jachta, saldainiai, arbata, žvakė
mano mamai golfas megztas, saldumynai
tėčiui irgi golfas, tik kitoks, saldumynai
seneliui kalendorius ir skanumynai
broliui su sužadėtinę po didelį, minkštą, storą rankšluostį, žvakę, putas voniai
draugėm dėžutės skanių, kvepiančių dalykėlių
dar kelių negaliu paminėt, nes gali kai kas anksčiau laiko sužinot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 22 gruodžio 2007 - 19:36
Mano dovanos irgi jau paruostos
user posted image
kadangi Kaledos sutinkamos ne su giminem o su draugais,tai po egle bus:
MB - siltas storas ir svelnus chalatas,graziu triusiku(ne stringu tongue.gif ) komplektas,vitaminai,megztukas
Dukrytei- lelytei lova su karusele,muzikinis centriukas su karaoke,pizama,indai kur pati uzsirasys savo varda su dazais
Draugu porai- skutimosi rinkynys vyrui ir maniukiuras dovanojamas jo moteriai(vaziusim abi pasigrazint),ju leliukui indu rinkinys kaip maniskes ir suniukas lojantis su virvele traukti
Kitiems dviems vyrams- vienam salikas,kitam pinigine ir vitaminu dezute

va tokios dovaneles 4u.gif
Atsakyti
jau pora savaiciu stebiu jusu pasisakymus ir daug ideju pasisemiau - TAD DIDELIS DEKUI VISOMS 4u.gif

Gal kiek siumetiniam svenciui jau veloka isduoti ka pripirkusi ir paruosusi, bet gal kitiems metams tiks taigi:

mamytei - pacios velti karoliai
teveliui - pacios daryta dezute - masinyte pilna salainiu (jis juos dievina, tik nedrista prie bliudo prisest)
sesutei - pagalveles uzvalkaliukas saldziam miegui su daug daug meskiuku
MB - nat. vilnos kaldruke, nes i manaja vis kesinasi ir dar siokie tokie niekuciai
artimesnei gimines pusei - ranksluostukai su ju inicialais o mociutei plius CD
draugu seimoms - vyno taures bei vynas
anytai - bambukinis ranksluosti ir arbata (juk reikia isiteikt)
draugems - vaikiski indu rinkinukai (vaikystei atmint) ir vyno atidarytuvai nes dar priestvaniniais laikais gyvena ir kamsti vidun spaudzia
geriausiajai draugei gero miego pagalviukas (tp pacios gamintas) ir simpatnas pliusinis meskiukas (ana sirdi visada vaikas)

visos dovanikes siais metais isskirtinai pakuojamos ir su didele didele meile daromos tikiuosi kad visiems patiks ax.gif
Atsakyti
Aš seneliui, kaip didžiam teleloto gerbėjui ir žaidėjui, nupirkau puodą biggrin.gif Aukso puodą atseit topsecret.gif ir ten įdėjau lygiai du litus teleloto bilietui nusipirkti. Tik tie du litai po vieną centą buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 12 24, 16:56)
Aš seneliui, kaip didžiam teleloto gerbėjui ir žaidėjui, nupirkau puodą biggrin.gif Aukso puodą atseit topsecret.gif ir ten įdėjau lygiai du litus teleloto bilietui nusipirkti. Tik tie du litai po vieną centą buvo  blush2.gif

originalu thumbup.gif
Atsakyti
Mano dovaneles:
MB- kvepalai,raktu pakabukai (man ir jam-tokios per puse perlauztos sirdeles su meskiukais is Teddy), 4 apatiniu komplektai.
Mamai-gera receptu knyga.
Teciui-rinkinys-geras tusinukas ir raktu pakabutis odinis dezeleje.
Mociutei-kalendorius su musu nuotrauka,sudoku knyga,kanceliariniai reikmenys sudokui (piestukas grafitinis,grafitai,trintukai),deze kur buna susidet nuotraukom didele ir nuotraukos.
Draugei vienai-pudra,plauku serumas,saldainiai,arbata
Kitoms nerasysiu,nes perskaitys bigsmile.gif
Anytai-sausainiai mano kepti ir papuosti,arbata.
Seneliams kitiems-mano keptas keksas ir arbata.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 12 24, 14:56)
Aš seneliui, kaip didžiam teleloto gerbėjui ir žaidėjui, nupirkau puodą biggrin.gif Aukso puodą atseit topsecret.gif ir ten įdėjau lygiai du litus teleloto bilietui nusipirkti. Tik tie du litai po vieną centą buvo  blush2.gif

Kietai! thumbup.gif thumbup.gif

Mano ir sesės bendros dovanos:

Mamai: voniai burbulai )vienas su žaisliuku, bet to dar nežino smile.gif Nuplėšiau lapelį, kuriame tai parašyta), druska kelių rūšių ir tokie tirpstantys milteliai, iš kurių gaunasi puta. Įdėjau į maišelį ir į jį dar prie dovanų įdėjau „lietutį“. Be to, į CD įrašiau filmą „Šekspiru i ne snuloc' “ (vaidina „Moja prekrasnoja niania“ aktoriai, o mama šį serialą žiūrėdėvo smile.gif Jau pažiūrėjom šį filmą, labai smagu buvo smile.gif )
Tetei: Kauno „Žalgirio“ marškinėliai. Tačiau neįvertinau jo figūros ir nupirkau S dydžio, tad marškinėliai teko man ax.gif blush2.gif Jis gavo kitų dovanų, tai jomis džiaugėsi ir atmetė pasiūlymą parvežti didesnio dydžio marškinėlius.
Močiutei: Arbatų rinkinys iš „Eurovaistinės“ (tas su medum, kur šioje temoje buvo rašyta), plėšomą kalendorių su anekdotais (rusišką) ir citrinos formos bei kvapo muilą.
Sesei: knygą „Metai, kuriais aš gimiau“ (ačiū už idėją 4u.gif ) ir keturių kvepiančių žvakių rinkinį.
MB: sveriamos arbatos, puodelį su sieteliu (dar nupirksiu, nes jam per naujus metus dovanosiu, kai grįšiu į Vilnių), šokoladinis zuikis, senis šaltis, šokoladas...
Aš pati gavau: vilko šlepetes, zuikio ausis (nea aš tipo Zajka, o MB - Zajcas), liūto formos kempinę (zodiakas Liūtas, tai dievinu liūtus smile.gif ), varlės kojines (mačiau, sesė turėjo, tai užsiprašiau ir aš), kalendorių su stumdomom dienom (mėgstu tokio stiliaus), bliuzoną, Žalgirio marškinėliai (kur tetei netiko), kojines, dryžuotas kaip LT vėliava, dušo želė, dezodorantai du, saldainių dėžę, meškiuką, vilnones kojines, žvakes dvi kalėdines, popierines kalėdines servetėles, žvakę eglutę bei saldainius ir šokoladą bendrai visiems. Na, o MB jau penktadienį man padovanojo 1 GB RAM'ų tongue.gif (pirko 2 GB, bet išmainiau į savo 512*512 MB RAM'ų, nes pas mane tik 2 slotai RAM'am..)

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti