QUOTE(Makalius @ 2007 12 24, 14:56)
Aš seneliui, kaip didžiam teleloto gerbėjui ir žaidėjui, nupirkau puodą

Aukso puodą atseit

ir ten įdėjau lygiai du litus teleloto bilietui nusipirkti. Tik tie du litai po vieną centą buvo
Kietai!
Mano ir sesės bendros dovanos:
Mamai: voniai burbulai )vienas su žaisliuku, bet to dar nežino

Nuplėšiau lapelį, kuriame tai parašyta), druska kelių rūšių ir tokie tirpstantys milteliai, iš kurių gaunasi puta. Įdėjau į maišelį ir į jį dar prie dovanų įdėjau lietutį. Be to, į CD įrašiau filmą Šekspiru i ne snuloc' (vaidina Moja prekrasnoja niania aktoriai, o mama šį serialą žiūrėdėvo

Jau pažiūrėjom šį filmą, labai smagu buvo

)
Tetei: Kauno Žalgirio marškinėliai. Tačiau neįvertinau jo figūros ir nupirkau S dydžio, tad marškinėliai teko man

Jis gavo kitų dovanų, tai jomis džiaugėsi ir atmetė pasiūlymą parvežti didesnio dydžio marškinėlius.
Močiutei: Arbatų rinkinys iš Eurovaistinės (tas su medum, kur šioje temoje buvo rašyta), plėšomą kalendorių su anekdotais (rusišką) ir citrinos formos bei kvapo muilą.
Sesei: knygą Metai, kuriais aš gimiau (ačiū už idėją

) ir keturių kvepiančių žvakių rinkinį.
MB: sveriamos arbatos, puodelį su sieteliu (dar nupirksiu, nes jam per naujus metus dovanosiu, kai grįšiu į Vilnių), šokoladinis zuikis, senis šaltis, šokoladas...
Aš pati gavau: vilko šlepetes, zuikio ausis (nea aš tipo Zajka, o MB - Zajcas), liūto formos kempinę (zodiakas Liūtas, tai dievinu liūtus

), varlės kojines (mačiau, sesė turėjo, tai užsiprašiau ir aš), kalendorių su stumdomom dienom (mėgstu tokio stiliaus), bliuzoną, Žalgirio marškinėliai (kur tetei netiko), kojines, dryžuotas kaip LT vėliava, dušo želė, dezodorantai du, saldainių dėžę, meškiuką, vilnones kojines, žvakes dvi kalėdines, popierines kalėdines servetėles, žvakę eglutę bei saldainius ir šokoladą bendrai visiems. Na, o MB jau penktadienį man padovanojo 1 GB RAM'ų

(pirko 2 GB, bet išmainiau į savo 512*512 MB RAM'ų, nes pas mane tik 2 slotai RAM'am..)