As jau irgi beveik visas dovanas turiu, ilgai galvoju, ir sita tema perskaiciau, tai va:
Draugui: nupirkau salika, ir dar paskutine minute paciupau kvepalus (neatsilaikiau kvapui

) O pries savaite buvo jo gimtadienis tai pirkau apatinius tokius juokingus su nupiestu pauksciu

Kai ispakavo labai juokesi
Sesei: nupirkau manga komiksu knygute (ji labai domisi) ir lupu sviesta (ar kaip jis ten vadinasi

) is Body Shop lb skaniai kvepianti

pati tokio noreciau
Brolis dovanu sake nepirkt tai jam bus 1 sventinis kino bilietas (norejau 2 nupirkt bet finansai nebeleido

) ir pirstuotos kojines

(jas pirkau e5-mode, paprastos melynos).
Tevui labai nebuvo ideju, bet vakar elektromarkte radau tokia knygute - Metai, kuriais as gimiau. Ir ten aprasyta kas vyko tais metais pasauly, sporte, moksle, ka tv rode, kas kiek kainavo, kas madinga buvo ir pan. Cia gal daugiau su gimtadieniu tiktu, bet tevelis toks senienu megejas tai jam manau patiks

siaip ir man paciai idomu buvo

kaina 6,99 tai gal dar koki sokolada reiks pridet
Vienai mociutei zemuogiu arbata (kadangi pas ja visada nueinu arbatos gert). Akropoly maksimoj mokejau 6 ar 7lt, o presto buvau radusi panasaus dydzio pakeli 'zemuogiu pieva', tai gerai kad pamaciau kaina 24lt
Liko mama.. Jai buvau sugalvojus nupirkt pora tauriu vynui (kadangi megsta, ir pati vyna daro, o geria ta vyna jau is senu tauriu), o broliui pasakiau kad vyno buteli nupirktu. Bet paskui susimasciau kad tokia dovana gal nelabai per kaledas?

Tada atejo i galva mintis nupirkt muzikos cd koki, ir sugalvojau enrikes iglesio, bet jo neradau niekur

tai nebezinau ka ir daryt

gal jus ka patarsit?