Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

QUOTE(SUPERvaidule @ 2007 12 19, 17:36)
as irgi siandien ranksluosciu pripirkau visiems. radau su zodiako zenklais, tai labai man patiko thumbup.gif

Gera mintis, o kur pirkai su zodiako zenklais?
Atsakyti
QUOTE(JOVITA 11 @ 2007 12 19, 17:16)
klasej keiciames dovanelem ( iki 15 lt. ) ir as savo klasiokui nupirkau Minedo CD  blush2.gif  lotuliukas.gif

kaip jums tokia dovana ?  4u.gif

Priklauso nuo klasioko - supranta tokius bajerius ar ne. mirksiukas.gif Nors man tai labiau patiktų kažkas kalėdiško... rolleyes.gif Bet jam, kaip berniukui, tiks irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
O mes šias metais nesikeitėm dovanom verysad.gif
Jei būčiau iįtraks kokį klasioką tai kokią barmę būčia nupirkus įdėjus į dėžę o joje kokių saldainių, senkų ar šeip ko valgomo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2007 12 19, 18:46)
O mes šias metais nesikeitėm dovanom  verysad.gif
Jei būčiau iįtraks kokį klasioką tai kokią barmę būčia nupirkus įdėjus į dėžę o joje kokių saldainių, senkų ar šeip ko valgomo  cool.gif

O kodėl nesikeitėt? Kelintoj tu klasėj? ax.gif O mes keičiamės. rolleyes.gif Rytoj bigsmile.gif Nupirkau medinį angelą, tokį labai mielą ir kalėdinį. Tik bėda, kad mergaitė EMO, tai nežinau ar jai patiks g.gif Pagalvojau, svarbu, man gražus tongue.gif Ir nupirkau laugh.gif
Atsakyti
o as noreciau vaikinui nupirkti žiedą - atidarytuva, internete maciau,kad paruoda e- parduotuvese, bet siuo metu neturi sandeli, o gal kur kitur tokiu daikciuku yra pirkt? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 12 19, 19:01)
o as noreciau vaikinui nupirkti žiedą - atidarytuva, internete maciau,kad paruoda e- parduotuvese, bet siuo metu neturi sandeli, o gal kur kitur tokiu daikciuku yra pirkt?  g.gif

user posted image

Nemačiau niekur g.gif Bet mnau, po parduotuves visokių peiliukų labiau pasiknisus, turėtum rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2007 12 19, 15:14)
Dar žaislų planetoje mačiau, bet kaina tokia pati kaip ir Maximoje mirksiukas.gif

o kiek jisai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2007 12 19, 19:14)
o kiek jisai kainuoja?

Kainuoja 50Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JOVITA 11 @ 2007 12 19, 17:16)
klasej keiciames dovanelem ( iki 15 lt. ) ir as savo klasiokui nupirkau Minedo CD  blush2.gif  lotuliukas.gif

kaip jums tokia dovana ?  4u.gif

Pažįstu panelę, kurią klasiokai irgi tokia dovana nustebino lotuliukas.gif Juokės, bet praėjus metams prisipažino, kad dar neklausė biggrin.gif
O aš, kai dar klasiokų turėjau, buvau sugalvojus vieną dovaną vaikinukui... Įgyvendinti idėjos nepavyko, bet galiu pasidalint su jumis mirksiukas.gif Žodžiu, planavau nupirkti ar rasti padoriai atrodančią plytą, sėklų kokio medelio (kur pakiukais būna) ir atviruką, kuriame galima įrašyt: "Tikras vyras savo gyvenime turi padaryt tris darbus: pasodinti medį, pastatyti namą ir užauginti sūnų. Medžiui ir namui pradžią dovanoju, o sūnumi pasirūpink pats. Linksmų švenčių!" bigsmile.gif

O šiais metais aš jau dovanom pagaliau pasirūpinau thumbup.gif Kažkaip traukė prie šiltų, mielų, jaukių dalykėlių, tai ir apdovanosiu artimiausius kalėdinėm šlepetėm, kojinėm, mielom mažom knygelėm wub.gif Seneliam, kuriem paprastai sunku ką sumąstyt, dovanosiu kalėdiškai papuoštas vazonines gėles. Pamiršau jų pavadinimą, bet atrodo labai kalėdiškai - kaip apsnigti medeliai thumbup.gif O tiems, kam norėjosi linksmesnių ir labiau "prie bajerio" dovanėlių, sėmiausi idėjų iš "Saldžių majų" - ten pilna visokių aukso puodų, lagaminų su šokoladiniais eurais ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2007 12 19, 19:33)
Pažįstu panelę, kurią klasiokai irgi tokia dovana nustebino lotuliukas.gif Juokės, bet praėjus metams prisipažino, kad dar neklausė biggrin.gif
O aš, kai dar klasiokų turėjau, buvau sugalvojus vieną dovaną vaikinukui... Įgyvendinti idėjos nepavyko, bet galiu pasidalint su jumis mirksiukas.gif Žodžiu, planavau nupirkti ar rasti padoriai atrodančią plytą, sėklų kokio medelio (kur pakiukais būna) ir atviruką, kuriame galima įrašyt: "Tikras vyras savo gyvenime turi padaryt tris darbus: pasodinti medį, pastatyti namą ir užauginti sūnų. Medžiui ir namui pradžią dovanoju, o sūnumi pasirūpink pats. Linksmų švenčių!" bigsmile.gif

Gera idėja thumbup.gif Reiks kada panaudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 19, 18:52)
O kodėl nesikeitėt? Kelintoj tu klasėj?  ax.gif O mes keičiamės.  rolleyes.gif Rytoj  bigsmile.gif Nupirkau medinį angelą, tokį labai mielą ir kalėdinį. Tik bėda, kad mergaitė EMO, tai nežinau ar jai patiks  g.gif Pagalvojau, svarbu, man gražus  tongue.gif Ir nupirkau  laugh.gif

Nieks nenori, tipo jau per dideli hihihi.gif
Man tai atrodo ,kad angeliukai ir visokie tokie kalėdiniai atributai visiems patinka wub.gif .Bent man tikrai patiktų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarončikė: 19 gruodžio 2007 - 20:12
QUOTE(kristipol @ 2007 12 19, 16:55)
ka galvojate apie tokia dovana busimai anytai, planuoju nupirkt vonios drusku ivairiu kvapu, jos yra atpalaidojancios, stimuliojancios kraujotaka, minkstinancios oda, nes yra aliejuku sudetyje ir plius prie to naturalia kempine, masazuojancia.  ax.gif  ar jus butumet patenkintos tokia dovana??? smile.gif

Aš mamai tokių nupirkau. Dar burbulus į vonią wink.gif Tikiuosi, jog patiks.
Tetei pirksiu greičiausiai krepšinio maikę, sesei tas kojines iš Mados. Močiutei nupirkau tą arbatų rinkinį iš eurovaistinės, sesė dar jai kažką nupirko (neatsimenu, ką) ir aš dar nupirkau kalendorių plėšomą su anekdotais rusiškais. Ką pirksiu MB, dar nesugalvojau. Viena iš dovanų tikriausiai bus saldainiais apklijuotas butelis wink.gif
Atsakyti