QUOTE(JOVITA 11 @ 2007 12 19, 17:16)
klasej keiciames dovanelem ( iki 15 lt. ) ir as savo klasiokui nupirkau Minedo CD
kaip jums tokia dovana ?
Pažįstu panelę, kurią klasiokai irgi tokia dovana nustebino

Juokės, bet praėjus metams prisipažino, kad dar neklausė
O aš, kai dar klasiokų turėjau, buvau sugalvojus vieną dovaną vaikinukui... Įgyvendinti idėjos nepavyko, bet galiu pasidalint su jumis

Žodžiu, planavau nupirkti ar rasti padoriai atrodančią plytą, sėklų kokio medelio (kur pakiukais būna) ir atviruką, kuriame galima įrašyt: "Tikras vyras savo gyvenime turi padaryt tris darbus: pasodinti medį, pastatyti namą ir užauginti sūnų. Medžiui ir namui pradžią dovanoju, o sūnumi pasirūpink pats. Linksmų švenčių!"
O šiais metais aš jau dovanom pagaliau pasirūpinau

Kažkaip traukė prie šiltų, mielų, jaukių dalykėlių, tai ir apdovanosiu artimiausius kalėdinėm šlepetėm, kojinėm, mielom mažom knygelėm

Seneliam, kuriem paprastai sunku ką sumąstyt, dovanosiu kalėdiškai papuoštas vazonines gėles. Pamiršau jų pavadinimą, bet atrodo labai kalėdiškai - kaip apsnigti medeliai

O tiems, kam norėjosi linksmesnių ir labiau "prie bajerio" dovanėlių, sėmiausi idėjų iš "Saldžių majų" - ten pilna visokių aukso puodų, lagaminų su šokoladiniais eurais ir t.t.