cia tai jo!!!!
Nu tie vaikai visko prisigalvoja,,,,,,mano is pat pradiu irgi kai noredavo kaku tai lysdavo uz lovos kad nieks nematytu kaip jis ten steni ,bet graziai mes jam aiskinome kad kur sysiu darai ten ir kaku reikia daryti tai aciu dievui po kokio menesiuko mes ir kaku darome i puoduka,,,,,
O as dar viena bajeri pasakysiu, zodziu, viena mamyte jau leisdavo vaikuciui be pamperso buti, mazius sisi darydavo i puoduka, o kai noredavo kakucio - prasydavo kad jam pampersa uzdetu - ta reikaliuka atlikdavo tik i pampersa "Fainiai", ane?
Man atrodo kad jis jau suprasdavo kad kaku reikia daryti i puoda bet tada puodas dar ne draugas buvo tai pasislepia kad nieks nematytu ir darydavo i kelnias
Maniskiui 2.5m,jau virs savaites be sauskelniu,miegui ir jei ilgam i lauka dar dedu,pradejau sodint anksti,bet kadangi gime sesyte tai tie reikalai visai nejudejo priekin.O daba uzteko 3 dienu su triusikiukais,pajuto kaip nekaifas slapiam vaiksciot ir dabar jokiu avariju,prasosi tvarkingai. Gal tiesiog tik dabar tas laikas atejo jam,vieni anksciau pradeda prasytis,kiti veliau,ir nereik pergyvent,o truputi padirbet
niu o jus mamytes nebijot kad nepasaltu kojyciu maziukai kai pasisioja? as cia kazkokia dena irgi bandziau tai per 20 minuciu sugebejo 3 kelnes prisisiot, tai kad paziurejau kad jau greit ir kuo maut nebeturesiu, gi geru nesinori maut kad susisiotu... be to labai bijau kad kartais nepasaltu kojytes... juk kartais ne is karto pamatai kad prisisiojo...
Nu jo man taip buvo nutike kad karta visa diena buvo be pamperso sysiu vis prisidarydavo nors apmauni kojnytes atrodo kojytes siltos ar petkelnes uzmauni vis tiek kai pamaciau tai kojos buvo nuo sysiuko ledines ir kita diena temperatura uzkilo iki 38.5.
Gal aš čia neprotingai su savo klausimu atrodysiu, bet vistiek paklausiu... O kai jūsų vaikučiai padaro į puoduką kakutį jūs jiems užpakaliukus nuplaunate ar valote su popieriumi?
Gal aš čia neprotingai su savo klausimu atrodysiu, bet vistiek paklausiu... O kai jūsų vaikučiai padaro į puoduką kakutį jūs jiems užpakaliukus nuplaunate ar valote su popieriumi?
Nu jo man taip buvo nutike kad karta visa diena buvo be pamperso sysiu vis prisidarydavo nors apmauni kojnytes atrodo kojytes siltos ar petkelnes uzmauni vis tiek kai pamaciau tai kojos buvo nuo sysiuko ledines ir kita diena temperatura uzkilo iki 38.5.
Ziuriu musu pypliu gimtadniai dviem dienom skyriasi As saviski pradesiu pratinti be pampersu isbuti dienom tik kai atsils lauke, apie tai ir skaiciusi buvau ir savo galva ismasciau, kad ziemos metu per salta jei padaro i kelnytes jam taip vaiksciot...Tai manau kad pampersu atpratinimo procedura pradesim geguzes pabaigoj birzelio pradzioj kai atsils orai O kol kas ant puodo leidziasi pasodinamas, padaro siusiuka ir kakuti ir geraj
Kazkaip kai pagalvoju kai pakakoja nesti i vonia prausti nera tikslo juk nera jis issimozojes ar purvinas tai uzpakaliuka nuvalau dregna serveteje,ir vaikui gerai ir man,,,