Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratint nuo sauskelnių?

O mes vis dar su sauskelnem.Ilga laika puodas buvo priesas,klykdavo pasodintas.Darzelyje kazkaip nustojo bijoti puodo,nupirkom klozeto dangti ir po biski pratinames.Siaip diskomforto slapias budamas jis nejaucia,karta kakiais man visas sienas nutapsnojo doh.gif Pasodinu sysiu tai jis reikalauja tualetinio popieriaus,kisa ji i klozeta ir reikalauja nukeliamas,o padaro retokai.Dazniau balos ant gridu,sofu ir visur kitur telkso doh.gif As manau jis tiesiog demostruoja savo charakteri,kad nedarys kaip jam sakoma.
Siaip tragedijos dar nematau tame,tik taupumo sumetimais jau butu smagu tu sauskelniu atsikratyti.Nenoreciau, kad iki mokyklos su pampiais vaiksciotu,del savo uzsispyrimo.
Atsakyti
Turiu klausimėlį dėl pamperių miegelio metu. Mums dveji, pamperių jau nuo 1,3-1,5 dienos metu nebedevime, bet va miegelio metu dar vis dedu, nes miegodama dar vis daro sysių blush2.gif Ar reiktų stengtis atpratinti (nebedėti einant miegot) ar tiesiog ateis laikas tam biggrin.gif
Atsakyti
mums 1,10 men. namie buname be jo, bet kur einame tai dedames, ir kai miega dar padaro rolleyes.gif
Atsakyti
Laba smile.gif Mums beveik pusantrų metukų, pati nesiprašo,kai pasodinu ant puodo (būtinai knygutė rankose), tai kartais padaro sysiu, kaku schmoll.gif . Nuspredžiau greitu laiku nuimti pampersus visai ir kartu išmesti juos visus ir su jais atsisveikinti. Nes kitaip dar turbūt ilgai su jais draugausim. Tai va norėjau paklausti gal kas bandėt ir galit daugiau papasakoti apie "Training pants"? Čia tokie triusikėliai,bet su daugiau sluoksnių, kurie nepraleidžia drėgmės. Bet norėčiau daugiau sužinoti apie juos jei kas naudoja..nes bijau dar pirkti..brangoka. Rasakiloj ekologiški 45lt. Dar norėčiau kiek reikia jų turėti ir ar reikia dėti vilnones kelnytes kad geriau sulaikytų drėgmę ar užtenka ant viršaus uždėti pėdkelnes...Laukiu bet kokios info. AČiū mirksiukas.gif
Atsakyti
jai vaikas pietu miega ismiega sausas nuors kelias dienas reikia pabandit paguldit be pamperio ir kai pabus paruodit mazdaug sausas pobudai o del atsarguos galima vienkartini vysikla padet del viso pikto biggrin.gif
Atsakyti
Vyresnėlis pats atsinešdavo pampersą ir atsiguldavo iki 2,8metų, o vieną dieną jam pasidarė gėda biggrin.gif tikiuosi mažiukas greičiau atpras nuo pampersų doh.gif
Atsakyti
mums metai ir beveik 11men o su puoduku vis dar vargstam. nenori jis ten daryt nieko. pasedi, ir stojasi. po to ateina ir rodo kad i kelnes pridares yra. laukiam kada persilausim.
kantrybes mamytems ir nepasiduot. nes kitaip nieko nebus. jei koks kitas budas yra tai prasom i a/z nes kantrybe jau man dingsta doh.gif
Atsakyti
as skaitineju ir galvoju, jei vaikai 2metu budami dar nedaro i puodeli, tai nuo kada jie yra pratinami? siaip idomu... mum dabar beveik 9men ir mes jau pradedam rytais sestis ant puodelio ir tai galvoju kad jau velu, nes esu skaicius kad nuo puses metu, kaip tik pradeda sedet ir reikia bandyt sodinti ant puodelio
Atsakyti
[quote=antanina22,2010 02 08, 20:21]
as skaitineju ir galvoju, jei vaikai 2metu budami dar nedaro i puodeli, tai nuo kada jie yra pratinami? siaip idomu... mum dabar beveik 9men ir mes jau pradedam rytais sestis ant puodelio ir tai galvoju kad jau velu, nes esu skaicius kad nuo puses metu, kaip tik pradeda sedet ir reikia bandyt sodinti ant puodelio

Man labai idomu ar vaikas pasodintas bent suvokia ka daro?Mano nuomone reikia sodinti tada kai vaikas pats suvokia kad nori sisiu,o tai buna apie 1.5-2m kartais anksciau,bet netikiu kad 6men
Atsakyti
QUOTE(Perlute @ 2010 02 08, 20:18)
Man labai idomu ar vaikas pasodintas bent suvokia ka daro?Mano nuomone reikia sodinti tada kai vaikas pats suvokia kad nori sisiu,o tai buna apie 1.5-2m kartais anksciau,bet netikiu kad 6men

Pritariu jūsų nuomonei. Mano panelei metai ir keturi mėnesiai, tačiau vis dar nenori draugauti su puoduku. Šiaip pasėdi kaip ant kėdutės, atsistoja, vėl prašosi pasodinama ir tiek. Bet vis tik dar nesupranta ko aš iš jos noriu. Manau, kad dar ateis tas laikas, tik reikia turėti kantrybės ir išlaukti..
Atsakyti
QUOTE(Lukos_mama @ 2009 10 27, 00:37)
Laba  smile.gif Mums beveik pusantrų metukų, pati nesiprašo,kai pasodinu ant puodo (būtinai knygutė rankose), tai kartais padaro sysiu, kaku schmoll.gif . Nuspredžiau greitu laiku nuimti pampersus visai ir kartu išmesti juos visus ir su jais atsisveikinti. Nes kitaip dar turbūt ilgai su jais draugausim. Tai va norėjau paklausti gal kas bandėt ir galit daugiau papasakoti apie "Training pants"? Čia tokie triusikėliai,bet su daugiau sluoksnių, kurie nepraleidžia drėgmės. Bet norėčiau daugiau sužinoti apie juos jei kas naudoja..nes bijau dar pirkti..brangoka. Rasakiloj ekologiški 45lt. Dar norėčiau kiek reikia jų turėti ir ar reikia dėti vilnones kelnytes kad geriau sulaikytų drėgmę ar užtenka ant viršaus uždėti pėdkelnes...Laukiu bet kokios info. AČiū  mirksiukas.gif

training pants turi gan ploną sluoksnį, jeigu vaikutis tikrai šlapinasi daug, netiks sad.gif. Jie naudojami šiaip netyčinį sisių pagauti, porą lašiukų, kai nespėja iki toleto

geriau tokius kaip popolini two size - jie daugiau sugeria ir jas taip pat galima užmauti
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2010 02 08, 18:21)

Mano panelei 1,5 menesiai,ant puoduko pratinames nuo 8 menesiu,bet nieko tai nekeicia,nedaro ir viskas,ryte,po miegelio,jei iskarto pasodinu,tai padaro,bet pati nesipraso,va ir dabar pridare i kelnes kaku doh.gif ,kai jau pridaro,sako kaku kaku ir stovi issisketus,bet stengiuosiu,kuo reciau naudoti pampersus,tik reikia susikaupti didesne trusikeliu kolekcija,nes buna,kad i valanda 5 kartus prisisina.Tik pries savaite pastebejau,kad ji prisisiiojus jaucia diskomforta,ateina ir praso,kad nuauciau kelnes,tikiuosiu,kad neuzilgo prades prasytis smile.gif
Atsakyti