QUOTE(Shady @ 2008 08 12, 13:42)
Cia tikrai tik geleziniu nervu reikia. Vieni vaikai iskart pripranta, kitiems sunkiai duodasi.
Drauge bande pratinti vaika leisdama lakstyti nuoguteliu per namus. rezultatas, prikakota lovoje, ant kilimo, uz sofos, ir dar su masineles per virsu pravaziuota
Tikrai labai skirtingi mūsų vaikiukai, sesers berniukas jau pusantrų sėsdavosi ant puoduko iki metukų aštuonių mėnesių atsisakė pampų. O mes tik prieš gerą mėnesį

bet esu begalo laiminga. Aš išlaukiau nuteikiau save, kad užteks gaudyti momentus

suprato, kad negražu daryti balutes ant žemės. O dėl lakstymo nuogutėliui

lygiai tas pats buvo nu košmaras tuo laiku, bet man tai buvo priimtiniausias variantas

ta prasme tik taip galėjau jam išaiškinti, kad nekakintu ir nesisiotu ant grindų, teko gėdinti ir aiškinti, nes jau viską supranta Tačiau rykštelės irgi vienu momentu prireikė. Kadangi tai jau tapo kažkokiu įpročiu ir lengvu žaidimu. Manau kokiam metinukui tikrai neišaiškinsi, bet va dvimetinukui, tai jau be vargo galima. Tik čia priklauso nuo mamytės įdėtų pastangų, kad ją vaikutis išgirstu
Jūs man pasakykit, kaip pasiryžti išvesti į laukutį be pampio

jį mes dedamės tik į lauką

O lauke jis man sakė mamytė jau padariau sysia ir susigėsta

Manau jį balamutinu, bet niekad neapšaukiu ir negėdinu lauke tiesiog sakau gerai tu juk laukuti su pampiu. Bet manau jau reik vesti be.
Berniukų mamytės gal papasakotumėt, kaip praėjot šį periodą labai norėčiau patarimų. O jei užsimanys vidurį kelio kur nėr nei vieno krūmelio

ir kiek, tai ilgai užtruks kol pūslė sustiprės ar kaip

nejau visai neduoti gerti prieš einant į laukutį

pas mane jis gėrikas

namie kapina į puoduką dažnai

Tiesiog šilta ir aug geria