Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratint nuo sauskelnių?

QUOTE(lauryzi @ 2008 08 05, 14:13)
Valioooooo, stebuklas ivyko... Mano mergyte jau daro i puoduka ir kakuti ir sisiuka  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif Tiesiog atejo laikas ir pradejo pati sestis ant puoduko. Labiausiai ji laukia mano reakcijos, nes as labai nuosirdziai pasidziaugu, o broliukas mazei net penkis primusa drinks_cheers.gif

thumbup.gif Atsisveikinote su kūdikyste wub.gif user posted image
Mes irgi lygiai taip pat elgėmės drinks_cheers.gif tiesiog žiūrėjau tą laidą "auklė į namus" ir kaip tyčia buvo laida, kai keturmetė buvo su pampu blink.gif užsienį ten gal normalu, jai buvo baimė daryti į klozetą unsure.gif tai patarimų gavau ir aš lotuliukas.gif ir išmokau sysiuko šoki hihihi.gif Kurį šoko visa šeima kartu su ta aukle lotuliukas.gif tai mano pipiras tik padarydavo reikaliuką į puoduką ir man rodydavo va,,, bigsmile.gif Tai neša pats į tuoletą išpilti ir mes dainuojame: Mes padarėm sysia į puoduką, mes išpilsim sysia į tuoleta thumbup.gif laugh.gif Nu čia šeip nuotaikai pakelti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 05 rugpjūčio 2008 - 17:23
QUOTE(wikonda @ 2008 08 05, 19:22)
thumbup.gif Atsisveikinote su kūdikyste wub.gif user posted image
Mes irgi lygiai taip pat elgėmės  drinks_cheers.gif tiesiog žiūrėjau tą laidą "auklė į namus" ir kaip tyčia buvo laida, kai keturmetė buvo su pampu blink.gif užsienį ten gal normalu, jai buvo baimė daryti į klozetą unsure.gif tai patarimų gavau ir aš lotuliukas.gif ir išmokau sysiuko šoki hihihi.gif Kurį šoko visa šeima kartu su ta aukle lotuliukas.gif tai mano pipiras tik padarydavo reikaliuką į puoduką ir man rodydavo va,,, bigsmile.gif Tai neša pats į tuoletą išpilti ir mes dainuojame: Mes padarėm sysia į puoduką, mes išpilsim sysia į tuoleta thumbup.gif  laugh.gif Nu čia šeip nuotaikai pakelti biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif gera idėja dainuoti. Juk vaikai itin gerai įsimena viską per žaidimus, t.y. žaidimų forma. Šaunuoliai smile.gif
Atsakyti
sveikutes, perskaiciau ir radau daug geru minciu thumbup.gif mums greitai jau 2 metukai bet sunutis praso i toleta tik tada kaip buna be kelniu unsure.gif kaip uzdedu kelnes, sortus ir t.t... visa laika prisysioja verysad.gif dabar nuo rudens eis i darzeli labai pergyvenu kaip bus su tuo pampersu.nakti ir pietu miega irgi miega su pampersu dienomis jei niekur neinam tai laikau be pamperso. na tikiuosi darzelije sutiks keisti petkelnes nes jei dar ten pamersa desiu tai jis taip ir neprasys doh.gif o taip tai daug budu isbandem ir giriu ir glostau kaip tik padaro dar labai patinka tolete vandeni nuleisti tai ir kaip atrakcija ant puoduko visai nenori sesti tai visada sodinu ant unitazo.
Atsakyti
sveiki.
ir as papasakosiu kaip prie puodo pratinames.
nuo 1metuku ir 2 menesiu prasosi kuo puikiausiai dideliam reikalui, o vat su mazu reikalu reikia padirbet. kol laksto iki puses nuoga, tai viskas ok, prasosi ir daro ant puoduko, bet kai uzdedavau triusikus tai sysiodavo kaip i pampi. tai apie 2 gerus menesius lakste iki puses nuoga namie (cia dabar vasara, dukrytei dabar 1metai ir 8men), o nuo uzvakar uzdejau triusikelius ir kelnytes, tai prasosi kuo puikiausiai thumbup.gif
pampi dedu tik kai eina i lauka, arba miegot. bet jau bandysiu ir pietu miego guldyt be pampio. vakar pabandziau i parduotuve nueit su ja. aisku pries tai atsisedom ant puodo, padare reikalus ir iskeliavom, ne daug nemazai apie 20 min, bet gerai ir tiek smile.gif labai noriu iki darzelio pripratint prie puodo ir kad pampiu nereiketu. tam turiu dar apie 4 menesiukus wink.gif
Atsakyti
KAip jums pavydziu blush2.gif , mes jau bandom nuo 1.5metu. doh.gif 2gimtadienis ant nosies o mes dar niekiap neatprantam nuo pampiu, jei uzdedi triusikelius tai daro kur papuola.Ir nuoga laikem, nepadejo.O puoda pamaciusi cypia ir rieciasi.Ka daryt? verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(loonaxxx @ 2008 08 12, 10:31)
KAip jums pavydziu blush2.gif , mes jau bandom nuo 1.5metu. doh.gif 2gimtadienis ant nosies o mes dar niekiap neatprantam nuo pampiu, jei uzdedi triusikelius tai daro kur papuola.Ir nuoga laikem, nepadejo.O puoda pamaciusi cypia ir rieciasi.Ka daryt?  verysad.gif  unsure.gif

Laukti. Kiekvienas vaikas bręsta skirtingai, todėl ir tokius dalyks pradeda skirtingu laiku. Apsišarvuokit kantrybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia tikrai tik geleziniu nervu reikia. Vieni vaikai iskart pripranta, kitiems sunkiai duodasi.

Drauge bande pratinti vaika leisdama lakstyti nuoguteliu per namus. rezultatas, prikakota lovoje, ant kilimo, uz sofos, ir dar su masineles per virsu pravaziuota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shady @ 2008 08 12, 13:42)
Cia tikrai tik geleziniu nervu reikia. Vieni vaikai iskart pripranta, kitiems sunkiai duodasi.

Drauge bande pratinti vaika leisdama lakstyti nuoguteliu per namus.  rezultatas, prikakota lovoje, ant kilimo, uz sofos, ir dar su masineles per virsu pravaziuota  doh.gif

Tikrai labai skirtingi mūsų vaikiukai, sesers berniukas jau pusantrų sėsdavosi ant puoduko iki metukų aštuonių mėnesių atsisakė pampų. O mes tik prieš gerą mėnesį blink.gif bet esu begalo laiminga. Aš išlaukiau nuteikiau save, kad užteks gaudyti momentus doh.gif suprato, kad negražu daryti balutes ant žemės. O dėl lakstymo nuogutėliui thumbup.gif lygiai tas pats buvo nu košmaras tuo laiku, bet man tai buvo priimtiniausias variantas biggrin.gif ta prasme tik taip galėjau jam išaiškinti, kad nekakintu ir nesisiotu ant grindų, teko gėdinti ir aiškinti, nes jau viską supranta Tačiau rykštelės irgi vienu momentu prireikė. Kadangi tai jau tapo kažkokiu įpročiu ir lengvu žaidimu. Manau kokiam metinukui tikrai neišaiškinsi, bet va dvimetinukui, tai jau be vargo galima. Tik čia priklauso nuo mamytės įdėtų pastangų, kad ją vaikutis išgirstu blush2.gif
Jūs man pasakykit, kaip pasiryžti išvesti į laukutį be pampio g.gif blush2.gif jį mes dedamės tik į lauką doh.gif O lauke jis man sakė mamytė jau padariau sysia ir susigėsta unsure.gif Manau jį balamutinu, bet niekad neapšaukiu ir negėdinu lauke tiesiog sakau gerai tu juk laukuti su pampiu. Bet manau jau reik vesti be.
Berniukų mamytės gal papasakotumėt, kaip praėjot šį periodą labai norėčiau patarimų. O jei užsimanys vidurį kelio kur nėr nei vieno krūmelio g.gif biggrin.gif ir kiek, tai ilgai užtruks kol pūslė sustiprės ar kaip blush2.gif nejau visai neduoti gerti prieš einant į laukutį blink.gif pas mane jis gėrikas doh.gif namie kapina į puoduką dažnai unsure.gif Tiesiog šilta ir aug geria ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 08 12, 14:31)
Berniukų mamytės gal papasakotumėt, kaip praėjot šį periodą labai norėčiau patarimų. O jei užsimanys vidurį kelio kur nėr nei vieno krūmelio g.gif  biggrin.gif ir kiek, tai ilgai užtruks kol pūslė sustiprės ar kaip blush2.gif nejau visai neduoti gerti prieš einant į laukutį blink.gif pas mane jis gėrikas doh.gif namie kapina į puoduką dažnai unsure.gif Tiesiog šilta ir aug geria ax.gif

Ir su sūnum taip darydavau ir dabar su dukriuku taip darau,jei jau vaikiukas sugeba paprašyt sysiuko,tai man vienodai ar krūmiukų aplink nėra,ar apskritai plynas laukas,jau į kelnes tai tikrai neleisiu vaikui sysiot. Ir tiesa sakant nematau čia jokios tragedijos,nei vienas žmogus nei vieno blogo žodžio nepasako,o jei ir pasako,tai aš turbūt negirdžiu blush2.gif ,man svarbiausia kad mano vaikai gerai jaustųsi. O šiaip tai su dukriuku ir iki artimiausios parduotuvės ar šiaip nuošalesnės vietelės visada pratempiam,juk ir tkie mažiukai jau gali pakentėt.net ir iš kiemo parbėgt namo spėjam.
Nebijokit ir jūs be pampersiukų pakeliaut,iš pradžių kur netoli apie namus,jei jau tektų bėgt iki tualeto:) ,pamatysit ,kad nėr čia taip baisu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rritukas: 12 rugpjūčio 2008 - 18:50
Labai ačiu bigsmile.gif bet va užtat, kad dar taip gerai nelaiko puslytė g.gif unsure.gif namie spėja nubėgti ant puoduko. Oi sakiau šian bijojau jei ryt šilta, taikeliausim be jo iki kiemo tikktai biggrin.gif kur daug,,, daug medžių ir krūmų lotuliukas.gif
Bet šian, kaip tyčia mačiau labai miela vaizdeli biggrin.gif eina mamytė su berniuku gatve, bet šalia jos krūmai auga berniukas atsiliko nusimovė kelnes smile.gif mamytė tuo metu atsisuko kur jis ir tik susgriebė, kad jos suinutis be kelnių stovi doh.gif tai apsidairė lyg maut norėjo, bet vaikutis žino ką reik daryti biggrin.gif nesileido ir atliko savo reikaliukus kaip pridera tikram vyrui lotuliukas.gif Bet mes dar nemokam atsistoję biggrin.gif blush2.gif Nu nežinau, bet ryt bandysiu tik jaučiu, kad lifte netektų to reikaliuko atlikti kol iš devinto aukšto nusileisim laugh.gif juokauju. Bet tuo pačiu ir neramu, nes iki žiemos palikti nenoriu schmoll.gif kaip tada tektų vesti į lauką be pampu blink.gif tokią pažangą padarę noris visai jų atsisakyti thumbup.gif Bet pas jus išmiega naktį nesikėlęs g.gif nes maniškis visą naktelę išmiega ir rytą dar taip greit nesiprašo g.gif sakau gal ir stipri ta puslytė, sesuo sako, kad stiproka šeip vaikučiai naktį keliasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 12 rugpjūčio 2008 - 19:31
Tik pradėjome sėstis ant puodo ir į lauką vedžiau be pampio ax.gif o jei reikdavo lauke daryti, tai numaunu kelnes ir palaikau pati peliuką ir ,,palaistom žolytę, medelį ir pan." o dabar (1,10) jis jau pats bando pats pasilaikyti, žino, kad iš ten ir kaip bėga sisiukas ax.gif maniškis pradžioje ir dabar namuose dažnai sisioja, kad ir po kelis lašus, bet lauke schmoll.gif kai palaisto, tai tikrai gerai medelis auga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2008 08 12, 19:58)
Tik pradėjome sėstis ant puodo ir į lauką vedžiau be pampio ax.gif o jei reikdavo lauke daryti, tai numaunu kelnes ir palaikau pati peliuką ir ,,palaistom žolytę, medelį ir pan." o dabar (1,10) jis jau pats bando pats pasilaikyti, žino, kad iš ten ir kaip bėga sisiukas  ax.gif maniškis pradžioje ir dabar namuose dažnai sisioja, kad ir po kelis lašus, bet lauke  schmoll.gif kai palaisto, tai tikrai gerai medelis auga  lotuliukas.gif

Šaunuoliai thumbup.gif bet mes mėgstam daug keliauti biggrin.gif nu ta prasme mūsų transportas troleibusai lotuliukas.gif tai reiks tolimas keliones pristabdyti g.gif hihihi.gif oi nežinau laukiau kol išaugsim iš pampersų, bet taip sunku tongue.gif
Atsakyti