Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratint nuo sauskelnių?

Mano dukrytė ant puodo nesėda, iškart rėkt pradeda, tačiau, kai pajunta, kad pampersas šlapias, ar kakų padaro, tada rodo į puodą, sako kaku ir linksi galva, o jeigu apsimetu, kad nesuprantu ko nori ir aiškinui, kad į puoduką reik daryti, tai ji pati nusiima kelnes, pampersą ir laksto nuogu užpakaliuku...
Atsakyti
QUOTE(Singrid @ 2008 01 27, 21:46)
Mano dukrytė ant puodo nesėda, iškart rėkt pradeda, tačiau, kai pajunta, kad pampersas šlapias, ar kakų padaro, tada rodo į puodą, sako kaku ir linksi galva, o jeigu apsimetu, kad nesuprantu ko nori ir aiškinui, kad į puoduką reik daryti, tai ji pati nusiima kelnes, pampersą ir laksto nuogu užpakaliuku...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Niu cia tai geras tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Singrid @ 2008 01 27, 21:46)

Matai, kokia gudrute biggrin.gif ! Atrodo, tie maziai tokie gudrus, bet kad ant puoduko reikia kaku daryti, o ne kampe i kelnes - nesupranta g.gif
Atsakyti
Mes prie puodo jau labai ilgai pratinames verysad.gif Gal jau kelis men, jau pradedu nerimauti gal per anksti pradejau unsure.gif jam 1mt 9 men smile.gif Jei speju pasodinti tai siusiu padaro, bet dideli reikala beveik visada padaro i kelnes doh.gif Sedi, sedi ir nieko, tik atsistoja ir prasom doh.gif
Atsakyti
Mes jau trečia savaitė intensyviai „bendraujam“ su puoduku ax.gif Pati nesiprašo, bet kai pasodinu, dažniausiai padaro smile.gif Šian prisisiojo tris poras kelnyčių, pačioj pradžioj - kažkur 8 poras, tad rezultatas akivaizdus tongue.gif Dar miegui ir į lauką sauskelnes dedu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciki @ 2008 01 28, 21:03)
Mes prie puodo jau labai ilgai pratinames  verysad.gif  Gal jau kelis men, jau pradedu nerimauti gal per anksti pradejau  unsure.gif  jam 1mt 9 men  smile.gif  Jei speju pasodinti tai siusiu padaro, bet dideli reikala beveik visada padaro i kelnes  doh.gif  Sedi, sedi ir nieko, tik atsistoja ir prasom  doh.gif

Mums irgi tokios pat bedos....1metai ir 8 men., o kakuti kraunam tik i kelnes verysad.gif
Atsakyti
Mano maziukui 1.8 men.bet dar pats nelabai eina ant puoduko.pastebejau kad ant puoduko seda kai jau buna pamperis pilnokas kartu su pampersu ir atsiseda ant puoduko.Siaip kai sysiu nenori atsiseda ant puoduko pasedi,o kai nori tai bala padaro ant zemes.Siaip kai namie as ji visa diena laikau be pamperso.Tik uzdedu einant miegot arba kai einam i lauka. rolleyes.gif gal su laiku ismoks ziuresim kaip cia bus ax.gif
Atsakyti
As viena diena paprasciausiai pradejau nedet pamperso.Nors pradzioje ir prisisiodavo i kelnes,bet dabar kuo tolyn tuo geryn thumbup.gif kartais mysteli pora lasiuku ir atbega pas mane sakydamas: "mama pipi" biggrin.gif nakciai dar dedam,nes buvom jau pora kart i lova prisiusioje blush2.gif
Atsakyti
Is pat pradziu labai sunku su puoduku susidraugauti labai padejo mano kriksto dukrele kuriai yra 2.5metukai ji atvaziavus sesdavo ant Lauriaus puoduko kai pamate Laurius pats labai pradejo sesti,mes jam paplojam kai jis padaro,pagiriame tad dabar kai nori puoda atnesa nes dar nesako kad nori,o jus mamytes tik nenuleiskite ranku ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
niu o jus mamytes nebijot kad nepasaltu kojyciu maziukai kai pasisioja? as cia kazkokia dena irgi bandziau tai per 20 minuciu sugebejo 3 kelnes prisisiot, tai kad paziurejau kad jau greit ir kuo maut nebeturesiu, gi geru nesinori maut kad susisiotu... unsure.gif be to labai bijau kad kartais nepasaltu kojytes... juk kartais ne is karto pamatai kad prisisiojo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(3 sunu mama @ 2008 01 28, 17:05)
Matai, kokia gudrute  biggrin.gif ! Atrodo, tie maziai tokie gudrus, bet kad ant puoduko reikia kaku daryti, o ne kampe i kelnes - nesupranta g.gif

O as dar viena bajeri pasakysiu, tongue.gif zodziu, viena mamyte jau leisdavo vaikuciui be pamperso buti, mazius sisi darydavo i puoduka, o kai noredavo kakucio - prasydavo kad jam pampersa uzdetu doh.gif doh.gif - ta reikaliuka atlikdavo tik i pampersa bigsmile.gif bigsmile.gif "Fainiai", ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 01 29, 10:07)
O as dar viena bajeri pasakysiu, tongue.gif  zodziu, viena mamyte jau leisdavo vaikuciui be pamperso buti, mazius sisi darydavo i puoduka, o kai noredavo kakucio - prasydavo kad jam pampersa uzdetu doh.gif  doh.gif  - ta reikaliuka atlikdavo tik i pampersa bigsmile.gif  bigsmile.gif "Fainiai", ane?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia tai jo!!!!
Nu tie vaikai visko prisigalvoja,,,,,,mano is pat pradiu irgi kai noredavo kaku tai lysdavo uz lovos kad nieks nematytu kaip jis ten steni mirksiukas.gif ,bet graziai mes jam aiskinome kad kur sysiu darai ten ir kaku reikia daryti tai aciu dievui po kokio menesiuko mes ir kaku darome i puoduka,,,,, mirksiukas.gif
Atsakyti