Mano dukrytė ant puodo nesėda, iškart rėkt pradeda, tačiau, kai pajunta, kad pampersas šlapias, ar kakų padaro, tada rodo į puodą, sako kaku ir linksi galva, o jeigu apsimetu, kad nesuprantu ko nori ir aiškinui, kad į puoduką reik daryti, tai ji pati nusiima kelnes, pampersą ir laksto nuogu užpakaliuku...
QUOTE(Singrid @ 2008 01 27, 21:46)
Mano dukrytė ant puodo nesėda, iškart rėkt pradeda, tačiau, kai pajunta, kad pampersas šlapias, ar kakų padaro, tada rodo į puodą, sako kaku ir linksi galva, o jeigu apsimetu, kad nesuprantu ko nori ir aiškinui, kad į puoduką reik daryti, tai ji pati nusiima kelnes, pampersą ir laksto nuogu užpakaliuku...

QUOTE(Singrid @ 2008 01 27, 21:46)
Matai, kokia gudrute

Mes prie puodo jau labai ilgai pratinames
Gal jau kelis men, jau pradedu nerimauti gal per anksti pradejau
jam 1mt 9 men
Jei speju pasodinti tai siusiu padaro, bet dideli reikala beveik visada padaro i kelnes
Sedi, sedi ir nieko, tik atsistoja ir prasom

Mes jau trečia savaitė intensyviai bendraujam su puoduku
Pati nesiprašo, bet kai pasodinu, dažniausiai padaro
Šian prisisiojo tris poras kelnyčių, pačioj pradžioj - kažkur 8 poras, tad rezultatas akivaizdus
Dar miegui ir į lauką sauskelnes dedu

QUOTE(Ciki @ 2008 01 28, 21:03)
Mes prie puodo jau labai ilgai pratinames
Gal jau kelis men, jau pradedu nerimauti gal per anksti pradejau
jam 1mt 9 men
Jei speju pasodinti tai siusiu padaro, bet dideli reikala beveik visada padaro i kelnes
Sedi, sedi ir nieko, tik atsistoja ir prasom 

Mums irgi tokios pat bedos....1metai ir 8 men., o kakuti kraunam tik i kelnes

Mano maziukui 1.8 men.bet dar pats nelabai eina ant puoduko.pastebejau kad ant puoduko seda kai jau buna pamperis pilnokas kartu su pampersu ir atsiseda ant puoduko.Siaip kai sysiu nenori atsiseda ant puoduko pasedi,o kai nori tai bala padaro ant zemes.Siaip kai namie as ji visa diena laikau be pamperso.Tik uzdedu einant miegot arba kai einam i lauka.
gal su laiku ismoks ziuresim kaip cia bus

As viena diena paprasciausiai pradejau nedet pamperso.Nors pradzioje ir prisisiodavo i kelnes,bet dabar kuo tolyn tuo geryn
kartais mysteli pora lasiuku ir atbega pas mane sakydamas: "mama pipi"
nakciai dar dedam,nes buvom jau pora kart i lova prisiusioje

Is pat pradziu labai sunku su puoduku susidraugauti labai padejo mano kriksto dukrele kuriai yra 2.5metukai ji atvaziavus sesdavo ant Lauriaus puoduko kai pamate Laurius pats labai pradejo sesti,mes jam paplojam kai jis padaro,pagiriame tad dabar kai nori puoda atnesa nes dar nesako kad nori,o jus mamytes tik nenuleiskite ranku ir viskas bus

niu o jus mamytes nebijot kad nepasaltu kojyciu maziukai kai pasisioja? as cia kazkokia dena irgi bandziau tai per 20 minuciu sugebejo 3 kelnes prisisiot, tai kad paziurejau kad jau greit ir kuo maut nebeturesiu, gi geru nesinori maut kad susisiotu...
be to labai bijau kad kartais nepasaltu kojytes... juk kartais ne is karto pamatai kad prisisiojo...

QUOTE(3 sunu mama @ 2008 01 28, 17:05)
Matai, kokia gudrute
! Atrodo, tie maziai tokie gudrus, bet kad ant puoduko reikia kaku daryti, o ne kampe i kelnes - nesupranta 

O as dar viena bajeri pasakysiu,

QUOTE(lauryzi @ 2008 01 29, 10:07)
O as dar viena bajeri pasakysiu,
zodziu, viena mamyte jau leisdavo vaikuciui be pamperso buti, mazius sisi darydavo i puoduka, o kai noredavo kakucio - prasydavo kad jam pampersa uzdetu
- ta reikaliuka atlikdavo tik i pampersa
"Fainiai", ane? 

Nu tie vaikai visko prisigalvoja,,,,,,mano is pat pradiu irgi kai noredavo kaku tai lysdavo uz lovos kad nieks nematytu kaip jis ten steni