Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratint nuo sauskelnių?

QUOTE(3 sunu mama @ 2008 01 23, 18:09)
smile.gif o kaip Patrikui sekesi susidraugauti su puoduku?

Laikiau be pamperso, tik su gietrytem thumbup.gif Nepatikdavo jam tas slapumo jausmas... schmoll.gif Tai ir susidraugavo su puoduku thumbup.gif Maze tai nuo pavasario laikysiu su pedkelnem... Tikiuosi, suveiks taip pat rolleyes.gif
Atsakyti
3 sunu mama, mes irgi kraunam i kelnes.As ja vedu i darzeli, tai ten aukletojos laaabai geros, tai vargstam kartu.Joms labiau negu man pavyksta.Kazkaip reciau prisidaro negu namie.Bet po truputi ir as mokausi pagauti, kai nori ant puodo bigsmile.gif
Atsakyti
mano vaikinas niekaip nenori puoduko doh.gif tik pasodinu kaip pradeda zviekti, kad tenka nukelti nuo jo doh.gif
Atsakyti
Ir mes laukiam pavasario, prisijungsime prie "šlapių pėdkelnių kompanijos". Bet gal kas bandėte naudoti sauskelnes, skirtas besipratinantiems ant puoduko mažyliams? Būna Hugies firmos, gal ir kitų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(edska @ 2008 01 23, 20:13)
mano vaikinas niekaip nenori puoduko doh.gif tik pasodinu kaip pradeda zviekti, kad tenka nukelti nuo jo doh.gif

nesibaiminkit rolleyes.gif - maniske kolkas ant puodo irgi pradeda spiegti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edska @ 2008 01 23, 20:13)

Pas mus tas pats ir taip zvegia kad nors mirk doh.gif pradejom nuo vakar pratinti ir aukle jai bloga pasidare ir tevai nemieli pyksta, nesedasi ant puoduko nors tu ka. Visa diena vaiksto nuogu uzpakaliu, bet zenklu kad nori i tualeta neduoda pasisiuoja ir verkti pradeda bijau as kad jai neuzsiristu ten nuo streso gal laukti kol pati uzsimanys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anamaze @ 2008 01 24, 10:13)
Pas mus tas pats ir taip zvegia kad nors mirk doh.gif pradejom nuo vakar pratinti ir aukle jai bloga pasidare ir tevai nemieli pyksta, nesedasi ant puoduko nors tu ka. Visa diena vaiksto nuogu uzpakaliu, bet zenklu kad nori i tualeta neduoda pasisiuoja ir verkti pradeda bijau as kad jai neuzsiristu ten nuo streso gal laukti kol pati uzsimanys g.gif

Nasijaudink ir pas mus pan. buvo.Poto po truputėlį ir priprato,geriau nieko nedaryt per prievartą.Pabandyk po kurio laiko vėl.Praeina savaime ,gal užsimiršta.
Atsakyti
Mano mergina 1,6m pradėjo sedėt ant puodo. Labai padėjo plojimas rankomis, džiaugimassis jos nuveiktu darbu ir atsisėdus ant puodo duodavom žaislų pilną krepšą, kraustydavo jį po vieną žaislą žiūrėk ir puodas pilnas thumbup.gif . Beje jei tik į pasivaiksčioti išeinam su pamperiu ir padaro sisiuko į jį , tai ir vėl žiurėk nebesisėda ant puodo. Vertimas nieko gero neduoda, tik nervai mamai ir vaikui. Paskutiniu metu džiaugemės sausomis kelnėmis ir naktį ir dieną thumbup.gif , net pamperių pusė pakuotės dar liko. Sėkmės atpratinant nuo pamperių drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 24 sausio 2008 - 11:54
QUOTE(Anamaze @ 2008 01 24, 10:13)

Mamyte, apsiginkluok kantrybe.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2008 01 23, 20:16)
Ir mes laukiam pavasario, prisijungsime prie "šlapių pėdkelnių kompanijos". Bet gal kas bandėte naudoti sauskelnes, skirtas besipratinantiems ant puoduko mažyliams? Būna Hugies firmos, gal ir kitų... g.gif

Nusipirkom mes tas Huggies sauskelnes specialias kur ant puodo pratint, potty training vadinasi. Nu tai S...... paskutinis schmoll.gif ten jos parodo kada jau tipo vaikas sysiu padare tai tokie paveiksliukai isblunka. Tai koks tolkas nesuprantu jau ar siaip ar taip jis buna ta sysiu padares, ten dar raso kad tipo vaikui slapia su jom, bet nieko ten neslapia, na gal ne taip kaip su tikrom sauskelnem , bet tikrai ten ne slapia, vistiek ten viskas susigeria. Tikrai neverta jas pirkt, pas mus jos taip ir metosi, tai dabar kai pietu eina miegot uzdedu, nes sunaudot reik gaila ismest. Zodziu kainuoja daug o tolko jokio is ju. doh.gif Mano nuomone tai geriausia triusikeliai ir pedkelnes, tada labiausiai pajunta kad slapia. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano sunus kai sysiuka darydavo i kelnias jam tas pats budavo ar jos sausos ar slapios,,, mirksiukas.gif Taip pat labai daug padejo kai atsisesdavo ant puodo as ji pagirdavau o jeika ir padaro tai as,mociute budavo ar tetis plodavaome rankutemes tai iki dabar jei padaro ka i puoda sunus sau paploja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Reikia daug kankintis su tuo puoduku bet laikas ir viska ismokina,,,,,,,Sekmes ir pamatysite kad viskas yra ismokstama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2008 01 24, 14:21)
Nusipirkom mes tas Huggies sauskelnes specialias kur ant puodo pratint, potty training vadinasi. Nu tai  S...... paskutinis  schmoll.gif  ten jos parodo kada jau tipo vaikas sysiu padare tai tokie paveiksliukai isblunka. Tai koks tolkas nesuprantu jau ar siaip ar taip jis buna ta sysiu padares, ten dar raso kad tipo vaikui slapia su jom, bet nieko ten neslapia, na gal ne taip kaip su tikrom sauskelnem , bet tikrai ten ne slapia, vistiek ten viskas susigeria. Tikrai neverta jas pirkt, pas mus jos taip ir metosi, tai dabar kai pietu eina miegot uzdedu, nes sunaudot reik gaila ismest. Zodziu kainuoja daug o tolko jokio is ju.  doh.gif  Mano nuomone tai geriausia triusikeliai ir pedkelnes, tada labiausiai pajunta kad slapia.  rolleyes.gif

Rimtai, absurdas kazkoks.... doh.gif doh.gif doh.gif Ar cia vaikas turetu suprasti , kad jeigu paveiksliukas isblunka tai laaaabai labai blogai doh.gif doh.gif doh.gif Nesamone kazkokia schmoll.gif
Atsakyti