Įkraunama...
Įkraunama...

Slingai,vaikjuostės, mei tai ir kt.

Kaip matau, tema daug kartu perziurima, bet atsakymu nieks nezino apie Manduka sad.gif

Mano pastebejimai apie vaikjuoste

Savo 2 men panele namuose vis pasirisu sitaip, patogu ir man, ir dukrytei smile.gif
user posted image

O va bandziau ant vieno peties pasirist, tai darbuois namie lyg ir patogiau sitaip nesiojantis 2.gif , kitaip laisvos rankos gaunas, bet mergytei nepatiko (truputi kitaip jos rankutes slepias, tad ji vis bando istraukt), ir vis tik man per viena peti sunkiau nesiotis, tad slingo pirkima greit atmeciau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Aš turiu ir Manducą ir vaikjusotę. Su naujagimiu ir mažu kūdikėliu man buvo smagiau vaikjuostė, kažkaip jaukiau, švelniau viskas, maitinti dažnai patogu, nes gali visiškai po klostėm pasislėpti. Nešioklė tiks smulkaus sudėjimo žmogui, nes diržai nemažai reguliuojasi. Padielkos ergonomika gera, bet ji turi savų trūkumų - tarkim "nusilaižantys" dažai, o kūdikiai dažnai mėgsta graužti petnešas, arba atsipalaiduojantys diržai. Bet pažįstų nemažai mamų, kurios naudoja padielką ir nesiskundžia. Dėl karščio, tai iš esmės vasarą su nešiokle vėsiau, bet ir su vaikjuoste yra visokių rišimų (cross wrap ir pan.), kur šonai kvėpuoja taip, kaip nešioklėj. Šituo, kur jūs dabar naudojat, būdu prisirišus, tikrai bus karščiau vasarą. Nors šiaip jis mažam kūdikėliui ir man super wub.gif
Atsakyti
Sveikos atsiprasau is karto jei pasirodys juokingas klausimas blush2.gif mes turim su maziuke mei tai, mergytei dabar 2 menesiai tai kojytes dedu i vidu bet ji kartais toj nesioklej taip i viena sona sukrenta kazin tai nepakenks stuburiukui? nebus paskui ji kreiva? g.gif seip kiek domejausi tai labai geras dalykas bet niekur nerandu tokios informacijos ar reiki ziureti kad stuburas tiesiai butu ir ar klubiukams nepakenks? atsiprasau dar karta jeigu kvailai klausineju 4u.gif bet lauksiu atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuika666 @ 2014 03 20, 13:01)
Sveikos atsiprasau is karto jei pasirodys juokingas klausimas  blush2.gif  mes turim su maziuke mei tai, mergytei dabar 2 menesiai tai kojytes dedu i vidu bet ji kartais toj nesioklej taip i viena sona sukrenta kazin tai nepakenks stuburiukui? nebus paskui ji kreiva?  g.gif  seip kiek domejausi tai labai geras dalykas bet niekur nerandu tokios informacijos ar reiki ziureti kad stuburas tiesiai butu ir ar klubiukams nepakenks? atsiprasau dar karta jeigu kvailai klausineju  4u.gif  bet lauksiu atsakymo  smile.gif

Dviejų mėnesių vaikui kojytes galima jau laikyt išskėstas, varlės pozicijoj gal net nebepatogu vaikui.. Stuburas turi būti išlenktas (kaip nuotraukoj viršuje vaikjuostėje), bet nesukrypęs, klubams svarbu, kad kojos nebūtų suglaustos.
Atsakyti
nzn kaip irasyti nuoroda zodziu, tad duodu linka jei atidarys, cia radau, kokiais budais, galima ristis:
https://www.facebook...m...8002&type=3

Atsakyti
QUOTE(ziuika666 @ 2014 03 20, 14:01)
Sveikos atsiprasau is karto jei pasirodys juokingas klausimas  blush2.gif  mes turim su maziuke mei tai, mergytei dabar 2 menesiai tai kojytes dedu i vidu bet ji kartais toj nesioklej taip i viena sona sukrenta kazin tai nepakenks stuburiukui? nebus paskui ji kreiva?  g.gif  seip kiek domejausi tai labai geras dalykas bet niekur nerandu tokios informacijos ar reiki ziureti kad stuburas tiesiai butu ir ar klubiukams nepakenks? atsiprasau dar karta jeigu kvailai klausineju  4u.gif  bet lauksiu atsakymo  smile.gif

Man irgi sunelis sukrisdavo mei tai, bet jam tas netrukde: iskart islusdavo miegot, o as megindavau kuo geriau itaisyt. Vyresniam, jau kai kojytes prasiskesdavo, budavo labai gerai smile.gif
Youtube neseniai maciau video, kai i mei tai vidu deda kojytes tokia pacia poza, kai kad butu isorej, tik kad visas svoris neitu ant kojyciu remiantis i nesiokles apacia, sleikos kryziuojasi ant uzpakaliuko (svorio uztvirtinimas). Bet va mergytei, kad ir kokia poza dedu i mei tai (istudijavus, kaip galiu det: tiek kojytes i vidu (stojasi tada ir pyksta), i isore siaurinant nugalele (rangosi ir pyksta)) - netinka ir tiek doh.gif Vaikjuoste ir manduca - ok g.gif

QUOTE(šakute @ 2014 03 20, 14:56)
Dviejų mėnesių vaikui kojytes galima jau laikyt išskėstas, varlės pozicijoj gal net nebepatogu vaikui.. Stuburas turi būti išlenktas (kaip nuotraukoj viršuje vaikjuostėje), bet nesukrypęs, klubams svarbu, kad kojos nebūtų suglaustos.

Oi, bet sansu taip placiai iskest kojytes tokiam mazuciui vaikuciui schmoll.gif Mano panelei beveik 3 men, risau po apacia sniureli, kad nugareles ploti susiaurint, tai tikrai nemazai reikejo siaurint. Pati turiu mei tai butent tos firmos, kur Ginger idejo nuoroda.
Atsakyti
Aš mei tai nebandžiau, bet nuo 5 dienų nešiojau dukrytę vaikjuostėj (kojytės išorėj) ir kai po gero mėnesio ar dviejų pabandžiau manducą be klyniukio - viskas buvo ok.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 03 21, 13:03)
Aš mei tai nebandžiau, bet nuo 5 dienų nešiojau dukrytę vaikjuostėj (kojytės išorėj) ir kai po gero mėnesio ar dviejų pabandžiau manducą be klyniukio - viskas buvo ok.

Dabar nepasakysiu kiek cm, bet carryme mei tai turi platesne nugarele nei manduca.
Atsakyti
Vat vat maniske irgi pyksta kai bandau jai isskest kojytes o jeigu kaip varliukui sudedu tada stotis bando... nu bandysim dar susidraugauti su nesiokle smile.gif gal reiks pabandyti suristi nugara... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuika666 @ 2014 03 22, 21:22)
Vat vat maniske irgi pyksta kai bandau jai isskest kojytes o jeigu kaip varliukui sudedu tada stotis bando... nu bandysim dar susidraugauti su nesiokle smile.gif gal reiks pabandyti suristi nugara... g.gif

O meginot siaurint nugarele su kokiu sniureliu? As po nesekmingu bandymu su mei tai dukrytei, pirkaus konstruota nesykle ir problemu nebekilo kazkodel ax.gif Jei nebuciau taip nesiojus vyresnelio, galvociau, kad nemoku isidet i mei tai doh.gif Gal viskas priklauso nuo vaikucio, ar nuo kokio amziaus pradedi naudot, nuotaikos ir t.t., noreciau ir pati suprast blush2.gif
Atsakyti
Tai vat dabar bandysiu paristi smile.gif tik kad namie jokiu sniuru neturim o iseiti biski sudetinga tai dar neturiu su kuo suristi bet jau ieskau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas patartų - kokių išmatavimų (minimaliai) turėtų būti trikotažinė vaikjuostė? Vaikas būtų nešiojamas nuo gimimo iki plius minus trijų mėnesių.
Atsakyti