Įkraunama...
Įkraunama...

Slingai,vaikjuostės, mei tai ir kt.

liabuku, mamytukes,
va iskilo toks noriukas nusipirkti slinga...ir galvoju kur ir koki geriau isigijus?... g.gif gal galite ka nors patari ismintingieji kurmiai thumbup.gif

1 tema
Atsakyti
Gal pabandyk čia pasiskaityti smile.gif

http://www.geramama.lt/?q=node/36
Atsakyti
mes pirkom iš slingai.visiems.lt
Atsakyti
Aš irgi pirkau slingą... Bet beveik jo nenaudojom. Tiko tik vienu tarpu: 4-5mėnesį. verysad.gif prieš tai klykdavo neįsodinsi- po to, kad ir ką sakytų nešti sunku...
Atsakyti
ir mes turejome,bet trumpai jisbuvo reikalingas
Atsakyti
as nusipirkus buvau, bet panaudojom gal tik kelis kartsu, enlabai jis reikalingas ir po to nugara labai skauda..as tai sakyciau nepirk biggrin.gif
Atsakyti
as vaika slinge nesiojau iki 6men,poto man jau buvo per sunku,labai greitau pavargdavau,o ir sunelis norejo daugiau judeti mirksiukas.gif
Atsakyti
mum jau netoli 6 menesiukai...manau, kaledu senelio tada neverta tokios dovaneles prasyt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(a.aurute @ 2007 12 22, 18:33)
mum jau netoli 6 menesiukai...manau, kaledu senelio tada neverta tokios dovaneles prasyt... blush2.gif

tada jum butu labai patogu mei tai smile.gif lengviau nest nei slinge ir patogu uzsidet. mes nuo 3 men naudojam ir dziagiames. gali isigyt kenga.lt
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Mums labai įdomu, kas turite patirties, ar patogu vaikiukus nešioti vaikmaišiuose?
Patys tyrime vaikmaišių, naudojimo instrukcijų. Kas renkatės vaikmaišius, kodėl būtent juos, o kas nesirenkate, taip pat gal galite pagrįsti.

Mes šiuo metu turime Hotsling vaikmaišius. Iš jų puslapiuko paskaičius atrodo, kad tai itin patogi vaikučių nešiojimo priemonė. JAV jie net yra laimėję 2006 metais metų produktą.

Youtube yra vaikmaišių nešiojimo instrukcijos: http://www.youtube.c...mp;search_type=

Pasidalinkit savo patirtimi, jei galit.
Atsakyti
na as tikrai nenaudociau tokio vaikmaisio, kazkaip man berysio atrodo
Atsakyti
man buvo zymiai patogiau nesykle su sukriziavimu ant nugaros ir juosmens laikikliu. Nes kitaip paskausta nugara, beto ir vaikui nesukleja patogiau ir iki didesnio svorio galima nesioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 20 balandžio 2010 - 09:27