Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai!

QUOTE(ramzis69 @ 2007 11 24, 18:09)
Man norisi,kad kuo daugiau merginų dalyvautų ir nebijotų įvairių replikų ir komplimentų  wink.gif
Žiūriu jau Grangė pasiūlė sudalyvauti,aplenkė mane,bet lauksiu ir aš tavo pasirodymo  clap_1.gif

matai einamuoju momentu aš guliu lovoje su frotiniu chalatu, tai jei nusifotkinsiu........ irnesakyk.gif ai nu ką čia kalbėt negaliu dabar atimt galimybės iš kitų dalyvių laimėti, o tai būsiu nedraugiška lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonidas Iljičius @ 2007 11 24, 18:19)
matai einamuoju momentu aš guliu lovoje su frotiniu chalatu, tai jei nusifotkinsiu........  irnesakyk.gif

Su chalatu jau nebegalėsi dalyvauti - išsidavei laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaida Bala @ 2007 11 24, 15:21)
o man tai keista, kaip galima į vieną konkursą suplakti ir vyrų, ir moterų foto. argi galima lyginti tarpusavyje, kuris gražiau apsirengęs - JIS ar JI ? Gal tada du nugalėtojai turėtų būti - abiejų lyčių?
nors ką čia spręst, gi nuotraukų ti nėra... blink.gif

na idomu ar bus nors vienas JIS bigsmile.gif
Atsakyti
kurios nuotraukos ne į temą?

stilingumas pagrindinė tema, kiekvienas tą stilių turime kitokį, kam tai džinsai, kam kostiumėlis griežto stiliaus.

tad ir tvirtinu - visokias.
bet jei taip nutiktų, kad patvirtinčiau jau visai ne į temą, tada atsiprašysiu, ir teks išimti, bet tikiuosi taip nebus tongue.gif
Atsakyti
Kodel trijule issieme savo aptarta foto? Tikiuosi si nuotrauka nebuvo is interneto biggrin.gif Galejo palikti 4u.gif

Mociute - nuostabaus grozio moteris thumbup.gif
Atsakyti
čia aš išėmiau, kolkas bandau tikslintis konkurso temos subtilybes, kad nepritvirtinčiau nuotraukų ne pagal temą.

su autore susirašėm per AŽ.
jei viskas tiks, grąžinsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Močiutė čia tikrai gražiausia bigsmile.gif
Atsakyti
schmoll.gif Nepatiko man konkurso tema... Konkursas apie nieką...
Atsakyti
Daug komentaru,o ner uz ka balsuot ax.gif
Atsakyti
Kolkas aš už stilingąją Močiutę first.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2007 11 24, 21:37)
Kolkas aš už stilingąją Močiutę first.gif

drinks_cheers.gif Šita vienintelė foto, už kurios nors akis užkliūna...
Atsakyti
Nu šakės smile.gif Atėjau pažiūrėti gal netyčia naujas konkursas yra, ir vos nenugriuvau tokią temą pamačiusi lotuliukas.gif Nu kai pagalvoji tikrai gali būti ir pamaivų daug ir ne į temą, bet koks skirtumas, nubalsuosim kas patiks smile.gif
Labai norėčiau savo vyrą įdėti į konkursą, nes jis tikrai laimėtų stilingiausio vyro ar net tetuko konkursą, o be to, veidelį neeilinį turi wub.gif Visos čia nutirptų ir subalsuotų lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet sakė nė nesvajok blink.gif Nu tai ka padarysi, negausim lygintuvo smile.gif Reiks saves kur nors paieškoti, gal ką įdomaus rasiu...

Šiaip tai tiesą sakan be ryšio konkursas. Bet kad jau yra, tai ka jau čia..

O dėl nuotraukų, kurios yra juoką man sukele. Nu turbūt tik močiutė patiko. Kitos, tai eilinės. Ir tegu nesupyksta motinystė, bet man tie balti batai schmoll.gif
Atsakyti