QUOTE(Alaja @ 2007 11 29, 20:14)
tokia biski pamaiva, lupom papustom, nu nieko foto , bet yr geresniu

QUOTE(Wedi @ 2007 11 29, 21:14)
bet žiūriu kažkuri nuo kažkurios foto nukopijavo....

abiejose foto poros, ir abi derinas, tik viena su jura, kita su gamta

abiejose foto poros, ir abi derinas, tik viena su jura, kita su gamta

nu ir kaip nukopijavo jei foto ne dabar darytos

bet zalioji porele bent prisiderinus vienas prie kito,ko negaleciau pasakyti apie primaja

Papildyta:
http://www.supermama...p...&phid=14286
cia 10 balu uz drasa......
QUOTE(sygyta @ 2007 11 29, 21:23)
O aš galvojau, kad tik man vienai vaidenasi

QUOTE(Valerija @ 2007 11 29, 21:26)
O aš galvojau, kad tik man vienai vaidenasi
Na tikrai drasu, be to kol neperskaičiau pavadinimo, tai galvojau, kad čia apatinukas

cia ir yra apatinukas! todel ir duodu 10 balu

QUOTE(Wedi @ 2007 11 29, 20:14)
tikrai nemanau, kad nukopijavo, nes ir as pati turiu n.. nuotrauku kai su vyru stovim apsikabine, nesvarbu ar ant tiltelio ar ant lieptelio

QUOTE(sygyta @ 2007 11 29, 20:23)
bet zalioji porele bent prisiderinus vienas prie kito,ko negaleciau pasakyti apie primaja
mergina su baline suknele,o vaikinas? 
Papildyta:

Papildyta:
zalioji porele prisiderinus vienas prie kito, nes matosi, kad tai buvo "baline" nuotrauka, o antroji laisvalaikiu fotkinosi... kai einam i vakarelisu tai derinu apranga su MB, bet laisvalaikiu tai kiekvienas rengiasi pagal savo uzgaidas

nu jooo... nemaciau dar sitos nuotraukos, 10 balu ir as duociau uz drasa ir uz figuryte, bet ne uz ideja tokiam konkursui

QUOTE(Nerytė @ 2007 11 29, 21:30)
tikrai nemanau, kad nukopijavo, nes ir as pati turiu n.. nuotrauku kai su vyru stovim apsikabine, nesvarbu ar ant tiltelio ar ant lieptelio
zalioji porele prisiderinus vienas prie kito, nes matosi, kad tai buvo "baline" nuotrauka, o antroji laisvalaikiu fotkinosi... kai einam i vakarelisu tai derinu apranga su MB, bet laisvalaikiu tai kiekvienas rengiasi pagal savo uzgaidas
nu jooo... nemaciau dar sitos nuotraukos, 10 balu ir as duociau uz drasa ir uz figuryte, bet ne uz ideja tokiam konkursui

na toji zydroji panele tai tirkai is baliaus,o ne su kasdieniu apredu... bet vat berniukas

QUOTE(sygyta @ 2007 11 29, 20:31)
na toji zydroji panele tai tirkai is baliaus,o ne su kasdieniu apredu... bet vat berniukas 

tai tada basanaviciaus gatvej visos su baliniais drabuziais vaiksto

QUOTE(sygyta @ 2007 11 29, 20:23)
erotikos padave

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 29, 21:49)
o man kaip tik

QUOTE(sygyta @ 2007 11 29, 20:52)
o man kaip tik
jei butu cia permatomas,su gelytem ,tigrinis ar koks nerinuotas, butu negrazu,o dabar paprastutis,plius papuosaliukai.pagarba 

foto grazi, modelis labai dailus, papuosalai irgi patinka, bet tokio kombinuko nenoreciau

QUOTE(Wedi @ 2007 11 29, 22:15)
Aha,pamaiva