Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai!

Kokia grazi foto kur mergina/moteris su Statkeviciaus knyga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2007 11 29, 20:14)
Kokia grazi foto kur mergina/moteris su Statkeviciaus knyga  wub.gif

tokia biski pamaiva, lupom papustom, nu nieko foto , bet yr geresniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wedi @ 2007 11 29, 21:14)
bet žiūriu kažkuri nuo kažkurios foto nukopijavo....  g.gif

user posted image

user posted image

abiejose foto poros, ir abi derinas, tik viena su jura, kita su gamta  doh.gif

nu ir kaip nukopijavo jei foto ne dabar darytos doh.gif
bet zalioji porele bent prisiderinus vienas prie kito,ko negaleciau pasakyti apie primaja g.gif mergina su baline suknele,o vaikinas? g.gif
Papildyta:
http://www.supermama...p...&phid=14286

cia 10 balu uz drasa......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 29 lapkričio 2007 - 20:24
QUOTE(sygyta @ 2007 11 29, 21:23)

O aš galvojau, kad tik man vienai vaidenasi blush2.gif Na tikrai drasu, be to kol neperskaičiau pavadinimo, tai galvojau, kad čia apatinukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 11 29, 21:26)
O aš galvojau, kad tik man vienai vaidenasi blush2.gif  Na tikrai drasu, be to kol neperskaičiau pavadinimo, tai galvojau, kad čia apatinukas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cia ir yra apatinukas! todel ir duodu 10 balu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Wedi @ 2007 11 29, 20:14)
bet žiūriu kažkuri nuo kažkurios foto nukopijavo....  g.gif

tikrai nemanau, kad nukopijavo, nes ir as pati turiu n.. nuotrauku kai su vyru stovim apsikabine, nesvarbu ar ant tiltelio ar ant lieptelio cool.gif

QUOTE(sygyta @ 2007 11 29, 20:23)
bet zalioji porele bent prisiderinus vienas prie kito,ko negaleciau pasakyti apie primaja g.gif  mergina su baline suknele,o vaikinas?  g.gif
Papildyta:
http://www.supermama...p...&phid=14286
cia 10 balu uz drasa......

zalioji porele prisiderinus vienas prie kito, nes matosi, kad tai buvo "baline" nuotrauka, o antroji laisvalaikiu fotkinosi... kai einam i vakarelisu tai derinu apranga su MB, bet laisvalaikiu tai kiekvienas rengiasi pagal savo uzgaidas cool.gif

nu jooo... nemaciau dar sitos nuotraukos, 10 balu ir as duociau uz drasa ir uz figuryte, bet ne uz ideja tokiam konkursui doh.gif laukiam gal kuri isdris su apatiniai pasirodyti bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 29 lapkričio 2007 - 20:32
QUOTE(Nerytė @ 2007 11 29, 21:30)
tikrai nemanau, kad nukopijavo, nes ir as pati turiu n.. nuotrauku kai su vyru stovim apsikabine, nesvarbu ar ant tiltelio ar ant lieptelio  cool.gif
zalioji porele prisiderinus vienas prie kito, nes matosi, kad tai buvo "baline" nuotrauka, o antroji laisvalaikiu fotkinosi... kai einam i vakarelisu tai derinu apranga su MB, bet laisvalaikiu tai kiekvienas rengiasi pagal savo uzgaidas  cool.gif

nu jooo... nemaciau dar sitos nuotraukos, 10 balu ir as duociau uz drasa ir uz figuryte, bet ne uz ideja tokiam konkursui  doh.gif

na toji zydroji panele tai tirkai is baliaus,o ne su kasdieniu apredu... bet vat berniukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 11 29, 20:31)
na toji zydroji panele tai tirkai is baliaus,o ne su kasdieniu apredu... bet vat berniukas g.gif

tai tada basanaviciaus gatvej visos su baliniais drabuziais vaiksto doh.gif tongue.gif pavakare isejus pasiziureti saulelydzio galima tokiu maduuuuu prisiziureti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 11 29, 20:23)

erotikos padave rolleyes.gif bet tokie kombinukai ne mano skoniui rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 29, 21:49)
erotikos padave  rolleyes.gif bet tokie kombinukai ne mano skoniui  rolleyes.gif

o man kaip tik thumbup.gif jei butu cia permatomas,su gelytem ,tigrinis ar koks nerinuotas, butu negrazu,o dabar paprastutis,plius papuosaliukai.pagarba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 11 29, 20:52)
o man kaip tik thumbup.gif  jei butu cia permatomas,su gelytem ,tigrinis ar koks nerinuotas, butu negrazu,o dabar paprastutis,plius papuosaliukai.pagarba 4u.gif

foto grazi, modelis labai dailus, papuosalai irgi patinka, bet tokio kombinuko nenoreciau biggrin.gif butu juodas dar pagalvociau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wedi @ 2007 11 29, 22:15)
tokia biski pamaiva, lupom papustom, nu nieko foto , bet yr geresniu  blush2.gif

Aha,pamaiva tongue.gif
Atsakyti